سلام ۱۲۸ شهراد با ۵ گیگ حجم
![]()
سلام ۱۲۸ شهراد با ۵ گیگ حجم
![]()
از شهراد بعیده همچین سرعتی ... اونم واسه 128 ... حرفای زیادی پشت سر شهراد میزنن ... باز خوبه شما شانس آوردی
---------- Post added at 09:41 PM ---------- Previous post was at 09:40 PM ----------
به اسم ISP سرویس من و خودتون توی SPEEDTEST توجه کنید ... هر دو یکی هستند
سلام
شهراد من تا همین چند وقت پیش 2 مگ داشتم سرعت دانلود عالی بود 220-240 .
موفق باشید.
سلام پیشنهاد من به شما استفاده از سرور یا اینترنت ماهواره ای می باشد
58 مـــــــــــــگ !!!!!!!!! چه جور اینترنتیه !؟ مگه تو ایران میشه ؟؟ مدرکش چی بوده ؟
من 10 مگ رو دیدم توی دانشگاه یکی از استاد ها داشت
پس این چی بود؟توجه کردین که نوشته 99faster of IR !!؟ یعنی شما جزء 1درصد ایران هستید که این سرعت رو دارین![]()
84درصد!!!!!!!!!
دوستان این Pingچیه؟بالا باشه خوبه یا پایین؟!
دانشگاه شریف 12 مگابایت( 86مگابیت)دانشگاه شهید بهشتی 10 مگابایت(80) و دانشگاه ازاد علوم تحقیقات 9 (مگابایت در ثانیه(72) رو خودم دیدم دیگر بیشتر از این رو نمیدونم هست یا نه! البته این فقط پخش پهنای باند وزارت علوم هست قطعا پهنای باند مخابرات و صدا و سیما و سپاه که دارندگان 4 پهنای باند ایران هست بیش از این هست
بله میشه خواستید براتون عکس اش رو میفرستم تو پیغام خصوصی. جاش رو هم میگم که اگر گذر اتون افتاد برید استفاده کنید
سرعت بالا تو اینترنت محدود چیز خاصی نیست اکر ای اس پی ها چنین سیاستی رو دنبال میکنند که با سرعت بالاتر شما زودتر حجم اتون تمام بشه 5 گیگ خیلی راحت با سرعت 2 مگ تموم میشه
دوست من منظورتون Persun Network Solution هست؟ اینکه اسم ای اس پی نیست!!!؟
رنج ای پی ولید 82.115.x.x به همین اسم تو اسپد تست ثبت میشه . این رنج ای پی توسط مخابرات به بخش خصوصی مستقیم توسط یکی از لینک های STM نزدیک اصفهان مخابره میشه و ربطی به اسم ای اس پی نداره اسمی هست که این ای پی روش ثبت شده البته ناگفته نمانه این رنج ای پی جز اصلی ترین دی ان اس پورت های اینترنت کشور امون هست پس دوستان زیادی هستند تو اسپید تست تو ایران که با این اسم ای پی ایشون شناخته میشه( فقط PAP های ای پی ایشون جدا ثبت شده و از گیت وی اصلی یعنی جایی که دیتا میخرند شناسایی نمیشوند )
سلام
البته برای سرویس 2 مگ سرعتش کم هست !! 2 مگ باید با سرعت 256 کیلو دانلود بده.
موفق باشید.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)