تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 164 از 515 اولاول ... 64114154160161162163164165166167168174214264 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,631 به 1,640 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

داره خودمونی میشه jekob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

بابا اخه حجمش زیاده (گاج سبز ) بعد شم مگه بیت رو تو کنکور ازکتاب میدن که واسه من اشنا با شه لغتاش . بنظرم اگه گاج رو بخونم انگار دارم مطالب کتاب حفظ می کنم مثلا" معنی شعر یا لغت ولی قرابت سبطی اومده از اول طرز خوندن بیت بعد معنی کردن یاد داده تو املا و لغتش هم از هم خانواده استفاده کرده و املا رو راحت کرده ! ببخشید که این قدر سمجم ! اگه اشتباه میکنم توجیهم کنید
    تازه زمان کمتر بازدهی بیشتر فکر کنم داشته باشه 

---------- Post added at 10:20 PM ---------- Previous post was at 10:20 PM ----------

بابا اخه حجمش زیاده (گاج سبز ) بعد شم مگه بیت رو تو کنکور ازکتاب میدن که واسه من اشنا با شه لغتاش . بنظرم اگه گاج رو بخونم انگار دارم مطالب کتاب حفظ می کنم مثلا" معنی شعر یا لغت ولی قرابت سبطی اومده از اول طرز خوندن بیت بعد معنی کردن یاد داده تو املا و لغتش هم از هم خانواده استفاده کرده و املا رو راحت کرده ! ببخشید که این قدر سمجم ! اگه اشتباه میکنم توجیهم کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه nelly joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ببین آخه شما خودت میگی تراز ادبیات قلمچیم میاد پایین که درستم میگی.
    الان که دارم فکر میکنم اگه خودم جایی آزمون نمیدادم ادبیات رو مبحثی میخوندم ولی چون خودمم آزمون شرکت میکنم نمیتونم این کارو بکنم.ضمن اینکه فکر میکنم کار بیهوده ای هم نباشه.
    شما راست میگی بیت رو از کتاب نمیدن ولی وقتی شما این همه بیت رو بررسی میکنی تو کتاب هم از نظر آرایه هاش هم معنیش رو میخونی هم لغتهای اون بیت 1 بار به چشمت خورده،خود به خود درک ادبیاتت میره بالا و درصد ادبیاتت هم بیشتر میشه.
    درضمن اگه 1 بار کتابتو خونده باشی خوندن کتاب املا و لغت سبطی دیگه وقت زیادی ازت نمیگیره و سریع میتونی تمومش کنی.
    فکر میکنم از لحاظ روانی هم خیلی کمکت میکنه،که 1 بار کتابتو خوندی و اون ماههای آخر به این فکر نمیکنی که 3 تا منبع از منابع کنکورو نخوندم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzaneh*f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

به نظرتون ادبیات و مبحثی بخونم ؟ اگه اینجوری بخونم تراز ادبیات قلم چیم میاد پایین. درس به درسم که میخونم ارایه ها رو نمیفهمم مثل اضافه استعاری. کتابای مبحثی : 1.قرابت هامون سبطی2.لغت واملا سبطی3.ارایه کلک4.تاریخ ادبیات کلک
    واسه درس به درسم گاج سبز . سر 2راهی موندم خواهشا" کمک کنید (با دلیل)
    بنظرتون ریاضیات رو بزارم کنار اخه نمیفهمم به جاش فیزیک و شیمی رو عالی بخونم؟ ممنون
    می تونی اول مبحثی بخونی بعدش درس به درس تمرین کنی یعنی اولش مثلا آرایه های ادبی رو یادبگیری و بعدش کتاب درسی رو به عنوان یه کتاب کار/تمرین بذاری جلوت سعی کنی آرایه های هر درسو مشخص کنی و بعد با کتابایی مث گاج یا کلک کنترل کنی ببینی درست بوده تشخیصت یا نه! این طوری هم سریع تر پیش می ری و هم نتیجه ای که می گیری بهتره
    جبر ، آمار + مباحث ساده ی ریاضیات پایه = دست کم 11 سوال ریاضی = 20درصد ریاضی! به نظرت جبر و آمار خوندن اونقد سخته که به 20 درصد آوردن تو ریاضی نمی ارزه ؟

4. این کاربر از farzaneh*f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه meragj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

سلام
    میشه روش خوندن درسای عمومی مثل ادبیات، دینی و عربی و درس ریاضی (تجربی) رو بهم بگین؟
    توی بقیه درسا مشکل خاصی ندارم. ولی واسه اینایی که گفتم، سردرگمم
    ادبیات رو باید دقیق و کامل هر سه سال رو بخونی که میشه 65 % بقیش هم قرابت معنایی و آرایه هاس که از روی کتاب های خاصش بخونی .

دینی هم اگه یه کتاب خوب از هر سه سال مثل سبز یا راه اندیشه خوب بخونی و تست بزنی به یه جایی میرسی.

عربی رو شخصا میگم هر جور شده کلاس برو.

ریاضی رو زیاد مطمئن نیستم ولی بستگی به خودت داره یا خیلی سبز بخون یا کلاس برو.
    .................................................. ........................

آقا کسی نفهمید تاثیر نمره نهایی پیش واسه ما چقدره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه meragj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

بعدشم شما اگه ادبیات رو از روی گاج سبز بخونی تو کتاب ادبیات 2 و 3 آرایه ها رو که مشخص کرده،همه آرایه ها رو توضیح داده اون اوایل کتاب.پس مشکل آرایه هم حل شد.
    فکر کنم اگه ادبیات رو از روی جزوه یک دبیر درس به درس بخونید بهتره. آخه گاج سبز خیلی بی روحه! زود آدمو کسل می کنه !
    دبیر کنکور ما میگه بدترین جزوه همکار ما از این کتابا که ریز توضیح دادن بهتره.

در آغاز فعالیت oceanid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

من نمیتونم درس بخونم. هر روز میگم از امروز دیگه شروع میکنم ولی...!
    پایم داغونه الانم نصف ترم گذشته و من هنوز اول راهم...
    لطفا یکی راهنماییم کنه

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من نمیتونم درس بخونم. هر روز میگم از امروز دیگه شروع میکنم ولی...!
    پایم داغونه الانم نصف ترم گذشته و من هنوز اول راهم...
    لطفا یکی راهنماییم کنه
    این مشکل 60درصد بچه کنکوریاست . این وسط یه سری اراده دارن و زودتر شروع میکنن و یه سری مدام شروع رو به فردا میندازن تا میرسن به عید اونوقته که دیگه...
    یه مشکل بزرگی که اغلب بچه ها دارن اینه که فکر میکنن باید حتما شروع درس خوندنشون از شنبه باشه! واسه همین مدام دیرتر میشه. بنظر من شما از همین امروز بعد از ظهر شروع کن با یه درسی که علاقه داری بهش هر چقدر که میتونی بخون (نه اینکه بگی رتبه 1 کنکور 89 گفته من روزی 12 ساعت میخوندم تو هم روز اول باید حد اقل 11 ساعت بخونی!) شاید روز اول یک ساعت بیشتر نخونی ولی همین یعنی شروع برنامه درس خوندن. سعی کن به بدنت فشار نیاری ولی بهش خوش هم نگذره. آروم آروم با تکنیکای درست درس خوندن پیش برو ایشالا رتبه خوبی میاری.
    مواظب باش از اون دسته نشی که کار شروع درس خوندنت به عید بکشه

9. 3 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه jekob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

ببین آخه شما خودت میگی تراز ادبیات قلمچیم میاد پایین که درستم میگی.
    الان که دارم فکر میکنم اگه خودم جایی آزمون نمیدادم ادبیات رو مبحثی میخوندم ولی چون خودمم آزمون شرکت میکنم نمیتونم این کارو بکنم.ضمن اینکه فکر میکنم کار بیهوده ای هم نباشه.
    شما راست میگی بیت رو از کتاب نمیدن ولی وقتی شما این همه بیت رو بررسی میکنی تو کتاب هم از نظر آرایه هاش هم معنیش رو میخونی هم لغتهای اون بیت 1 بار به چشمت خورده،خود به خود درک ادبیاتت میره بالا و درصد ادبیاتت هم بیشتر میشه.
    درضمن اگه 1 بار کتابتو خونده باشی خوندن کتاب املا و لغت سبطی دیگه وقت زیادی ازت نمیگیره و سریع میتونی تمومش کنی.
    فکر میکنم از لحاظ روانی هم خیلی کمکت میکنه،که 1 بار کتابتو خوندی و اون ماههای آخر به این فکر نمیکنی که 3 تا منبع از منابع کنکورو نخوندم.
    معلمای ادبیاتم اصلا" چیزی نگفتن تو کتاب بنظرت کتاب یکی از رتبه های 3 رقمی شهرمون که با خوندن فقط کتاب درسی ادبیات رو 70 زده رو بگیرم یا گاج رو بخونم . اخه معلم اونا خوب بوده پس اونا یه چیزایی تو کلاس یاد گرفتن ولی من ...
    بازم میگم گاج حجمش زیاده هاااااااااااااااااااا از رو اون بخونم . اگه مبحثی میخوندم مثلا" تا عید که قرابت و املا و ارایه رو خونده بودم کلا" من 3سال رو تموم کرده بودم عیدم تاریخ ادبیات رو میخوندم . عوضش بعد عید همش اون کتابارو دوره میکردم و تراز ادبیاتم بعد عید همش بالا میشد(شاید) ولی قلم چی هنوز درس به درس داره میره . 5 ماه ادبیات 3 رو مثلا" تو برنامش داره بعد ادبیات 2 جایگزین میشه این باعث فراموشی ادبیات 3 نمیشه؟ بازم میگم من می خوام درست بخونم نه زیاد. راهنمایی کنید اگه بیراه میگم! ممنون.

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بچه هاي گزينه دو ؛ نرم افزار مخصوص گزينه دو رو روي گوشيتون نصب كنين

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. 2 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه nelly joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

معلمای ادبیاتم اصلا" چیزی نگفتن تو کتاب بنظرت کتاب یکی از رتبه های 3 رقمی شهرمون که با خوندن فقط کتاب درسی ادبیات رو 70 زده رو بگیرم یا گاج رو بخونم . اخه معلم اونا خوب بوده پس اونا یه چیزایی تو کلاس یاد گرفتن ولی من ...
    بازم میگم گاج حجمش زیاده هاااااااااااااااااااا از رو اون بخونم . اگه مبحثی میخوندم مثلا" تا عید که قرابت و املا و ارایه رو خونده بودم کلا" من 3سال رو تموم کرده بودم عیدم تاریخ ادبیات رو میخوندم . عوضش بعد عید همش اون کتابارو دوره میکردم و تراز ادبیاتم بعد عید همش بالا میشد(شاید) ولی قلم چی هنوز درس به درس داره میره . 5 ماه ادبیات 3 رو مثلا" تو برنامش داره بعد ادبیات 2 جایگزین میشه این باعث فراموشی ادبیات 3 نمیشه؟ بازم میگم من می خوام درست بخونم نه زیاد. راهنمایی کنید اگه بیراه میگم! ممنون.
    اگه واست مهم نیست که تراز ادبیاتت توی آزمونای قبل عید بیاد پایین منم میگم مبحثی بخونی خیلی بهتره ولی من خودم اینکارو نمیکنم چون تراز ادبیاتم میاد پایین.
    من گاج سبز رو ترجیح میدم چون مطمئنه.در ضمن به جزوه ی خوبی هم در این زمینه دسترسی ندارم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •