تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 164 از 194 اولاول ... 64114154160161162163164165166167168174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,631 به 1,640 از 1935

نام تاپيک: تاپیک جامع LED C6000,C7000,C8000,C9000 سامسونگ (لطفا در مورد قیمت صحبت نکنبد)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

با سلام
    بین انتخاب شارپ کواترون مدل lc-52LE820M و سامسونگ مدل c7000 سری led سایز 55 کدام را انتخاب کنم؟
    آیا ریویو از این 2 مدل در سایت شما هست؟
    آیا 3d بودن و اسمارت بودن سامسونگ را فدای کیفیت تصویر بالای شارپ کنم ؟؟
    آیا سری جدید تلویزیون های smart tv را میتوان شاخص مهمی در خرید تلویزیون دانست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    قیمت به روز C8000 چنده؟
    کیفیت تصویرش چطوره؟
    3D با عینکه یا بی عینک؟
    چه امکاناتی داره؟

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

با سلام
    بین انتخاب شارپ کواترون مدل lc-52LE820M و سامسونگ مدل c7000 سری led سایز 55 کدام را انتخاب کنم؟
    آیا ریویو از این 2 مدل در سایت شما هست؟
    آیا 3d بودن و اسمارت بودن سامسونگ را فدای کیفیت تصویر بالای شارپ کنم ؟؟
    آیا سری جدید تلویزیون های smart tv را میتوان شاخص مهمی در خرید تلویزیون دانست؟
    C7000 کیفیت تصویر بهتری نسبت به LE820 داره چون کنتراست و عمق رنگ مشکی بالاتری داره ممکنه که تصویر شارپ به دلیل برایتنس بالاتر پشت ویترین مغازه که محیط پر نور هست براقتر و جذابتر به نظر برسه ولی داخل منزل که نور محیط کنترل شده هست کنتراست مهمترین مسئله برای داشتن کیفیت تصویر بالا در اغلب مواقع هست که C7000 بهتر عمل میکنه.
    Smart TV هم مثل خیلی از مسائل تبلیغاتی دیگه یک مینی برند برای معرفی یک سری امکانات خاص هست به جای توجه به صورت کلی مسئله بیشتر به نیاز و کاربردی بودن این امکانات برای شخص خودتون توجه کنید.

---------- Post added at 02:35 PM ---------- Previous post was at 02:31 PM ----------

سلام
    قیمت به روز C8000 چنده؟
    کیفیت تصویرش چطوره؟
    3D با عینکه یا بی عینک؟
    چه امکاناتی داره؟
    تاپیک جامع LED C6000,C7000,C8000,C9000 سامسونگ (لطفا در مورد قیمت صحبت نکنبد)
    از قیمتش اطلاع ندارم!!!!!!!!!!!
    کیفیت تصویرش خوب هست
    با عینک
    امکانات قابل قبول و زیادی داره مهمترین امکاناتی که ارائه میده USB قوی هست که اغلب فرمتهای صوتی و تصویری رو پخش میکنه و تقریبا یک HD مدیا پلیر هست.

4. 3 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

با درود به عزیزان
    به تازگی برای یکی از آشنایان تلویزیون سه بعدی سری 7 سامسونگ خریدم . میخام بدونم که همانند 6900 گیرنده دیجیتال یا --- داخلی داره ؟

داره خودمونی میشه saeed35's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

با درود به عزیزان
    به تازگی برای یکی از آشنایان تلویزیون سه بعدی سری 7 سامسونگ خریدم . میخام بدونم که همانند 6900 گیرنده دیجیتال یا --- داخلی داره ؟
    باسلام
    دوست عزیز من همین تلویزیونو دارم خیلی بحپ ها شده بعضیا گفتند داره بعضیا گفتند نداره .بطور کلی بجایی نرسیده.واوناییم که گفتن داره با در خاستی که ازشون شده که راهنمایی کنند متاسفانه رفتند و پیداشون نشد.مال من در منوش فعاله وحتی موقع سرچ کردن در فرکانسهای مشخص که مال زنجانه یه توقفی میکنه ولی پیدا نمی کنه.وقتی هم که آنتنو در میاری دیگه اون توقفو نداره پس معلوم میشه که گیرنه دیجیتالی داره.حالا چطور میشه فعال کرد باید اساتیدی که موفق شدند باید راهنمایی کنند.اگه افتخار بدن

7. 2 کاربر از saeed35 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sabzefosfori's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Teh

14

اره طراحیه تلوزیون بی نظیره واقعا خوشگله!
    میز هم گرون خریدیا من چوبی خریدم! واقعا عالیه 200 تومن شد اگه خواستی عکس ازش میزارم البته فکر میکنم صفحه های قبل تو عکس هایی که گزاشتم هست...

اینم اون تبدیله :

این رده رده شدن مشکل lcd/led ها هست! کلا تو sport زیاد خودش رو نشون میده من تعجب میکنم تو فیلم و کانال های تی وی این طوری شده باشه حتی تو فیلم HD که من تست میکنم مشکلی نداره ! ولی تو پلاسما این مشکل حل شده واسه همینه میگن پلاسما واسه اونایی که حرفه ای SPORT رو دنبال میکنن پیشنهاد میشه
    سلام عزيز اين عکس رو من هر کاری کردم باز نميشه برای شما هم همينجور هستش

دوستان کسی اگه عکس دقيق از تبديل فيش آنتن tv c8000 کوچيک به بزرگ رو داره ممنون ميشم به من بگه ميخوام کاملاً تو عکس شکلش و اندازه معلوم باشه

Last edited by sabzefosfori; 18-07-2011 at 04:57.

داره خودمونی میشه saeed35's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام عزيز اين عکس رو من هر کاری کردم باز نميشه برای شما هم همينجور هستش

دوستان کسی اگه عکس دقيق از تبديل فيش آنتن tv c8000 کوچيک به بزرگ رو داره ممنون ميشم به من بگه ميخوام کاملاً تو عکس شکلش و اندازه معلوم باشه

با سلام
    مگه تو پکش نبود؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

باسلام
    دوست عزیز من همین تلویزیونو دارم خیلی بحپ ها شده بعضیا گفتند داره بعضیا گفتند نداره .بطور کلی بجایی نرسیده.واوناییم که گفتن داره با در خاستی که ازشون شده که راهنمایی کنند متاسفانه رفتند و پیداشون نشد.مال من در منوش فعاله وحتی موقع سرچ کردن در فرکانسهای مشخص که مال زنجانه یه توقفی میکنه ولی پیدا نمی کنه.وقتی هم که آنتنو در میاری دیگه اون توقفو نداره پس معلوم میشه که گیرنه دیجیتالی داره.حالا چطور میشه فعال کرد باید اساتیدی که موفق شدند باید راهنمایی کنند.اگه افتخار بدن
    خیر نداره صفحات قبلی را اگه کامل ملاحظه بفرمایید بیشتر دوستان توضیح دادن

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    KARAJ

پيش فرض

با سلام
    دوستان کسی از قیمت d8000 تو دبی خبر داره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

باسلام
    با سلام
    دوست عزیز من هم همین مشکل رو دارم متاسفانه کسی چیزی نمی دونه مثل اینکه سامسونگ نو سری های 7 به بعد یه کارهایی کرده که نمیشه دیجیتال رو گرفت باید تو سایتهای خارجی مطرح کنیم ببیبنیم جوابی میدن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •