تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 164 از 311 اولاول ... 64114154160161162163164165166167168174214264 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,631 به 1,640 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

شما دارین در مورد کدوم نسخه صحبت میکنید؟!
    من که نسخه pc رو هر چقدر بازی کردم مشکلی توی صدا نداشتم و اصلا قطع و وصلی نداشت.
    اگه شما نسخه کنسول رو بازی میکنین که بحثش جداست

چقدر این موتور بازیش تو پی سی آشغاله
    خیلی الکی از سی پی یو استفاده می کنه
    سیستمم هنگ میکنه همش
    درسته سی پی یوم تک هسته ای هستش اما چون هم رمم بالاست هم گرافیکم تو هیچ بازی مشکل ندارمو رو گرافیک بالا بازی می کنم
    از جی تی ای گرفته تا کرایسس و همه ی بازی های جدید
    رم 2 گیگ
    گرافیک 9800GT DDR3 256 BIT
    CPU AMD 2800
    دوست عزیز ویندوز شما چیه؟!
    اگه ویستا یا Se7en باشه که اونا خودشون تقریبا 2 گیگ رم میخوان
    ببخشید البته ولی رم سیستم شما همچین هم بالا نیست.
    در ضمن این بازی روی XP یک گیگ رم رو به خود اختصاص میده...حالا شما این رو هم در نظر بگیر که یک سری برنامه دیگه در بک گراند ویندوز شما مشغول هستن و رم رو بخودشون اختصاص دادن.
    در ضمن این رو هم متذکر بشم که همونطور که دوست عزیزمون زحمت کشیدن و سیستم مورد نیاز رو اعلام کردن این بازی به CPU دو هسته ای احتیاج داره.
    پس مشکل شما باید طبیعی باشه
    Last edited by B3HZ@D; 23-09-2010 at 00:37.

2. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

شما دارین در مورد کدوم نسخه صحبت میکنید؟!
    من که نسخه pc رو هر چقدر بازی کردم مشکلی توی صدا نداشتم و اصلا قطع و وصلی نداشت.
    اگه شما نسخه کنسول رو بازی میکنین که بحثش جداست

دوست عزیز ویندوز شما چیه؟!
    اگه ویستا یا Se7en باشه که اونا خودشون تقریبا 2 گیگ رم میخوان
    ببخشید البته ولی رم سیستم شما همچین هم بالا نیست.
    در ضمن این بازی روی XP یک گیگ رم رو به خود اختصاص میده...حالا شما این رو هم در نظر بگیر که یک سری برنامه دیگه در بک گراند ویندوز شما مشغول هستن و رم رو بخودشون اختصاص دادن.
    در ضمن این رو هم متذکر بشم که همونطور که دوست عزیزمون زحمت کشیدن و سیستم مورد نیاز رو اعلام کردن این بازی به CPU ده هسته ای احتیاج داره.
    پس مشکل شما باید طبیعی باشه
    منظورتون دو هسته ای بود دیگه ؟!

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

من موندم پست شماره 1626 چه مطلب مفیدی توش بوده که کاربر m jax ازش تشکر کرده؟!! خب بازی نسخه دمو هست و قطعا یه سری باگ تو بازی هست.من خودم تا حالا به چند تا از باگ ها اشاره کردم. واقعا تعصب هم حدی داره!!

5. این کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

منم همین مشکل را دارم.و بازی لحظاتی گیر میکنه به خصوص انتهای بازی که تموم میشه و موقعی که escرا میزنم.کارت گرافیکم هم ا گیگه.نمیدونم چرا این مشکل را پیدا میکنه.احتمالا مشکل از سی پی یو هست

این در حالیه که مشخصات مورد نیاز برای اجرای بازی اینه:

***** FIFA 11 PC Recommended System Requirement *****

Processor: Intel Core2Duo @ 2.4Ghz

RAM: 1 GB (2 GB required for Windows Vista / Windows 7)

Video Memory: 256 MB video card or equivalent (must support Shader Model 3.0 or above).
    ATI RADEON HD 3870 or better

NVIDIA GEFORCE 8800 GT or better

شاید گرافیک شما 8400 1GB باشه ؛ از کجا معلوم برای بازی کافی باشه ؟!
    کلا مشخصات سیستمتون رو بگید.

7. این کاربر از Lamanta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این داور نادون اعصاب منو خورد کرد. هر بار لباس دوم می پوشم (بارسا) داور عین ما لباس می پوشه! پارسال لباسش عین لباس اول بارسا بود همش قاطی می شد، حالا شده عین لباس دوم. آخه مگه میشه یه تیم لباس سبز و شورت سیاه پوشیده، داورم لباس سبز و شورت سیاه بپوشه؟ همش اون وسط زمین قاطی میشه. نمی دونم چرا انقدر انتخاب لباس داور افتضاحه، کاش می شد دستی باشه.

هیچ راه علاجی نداره؟

---------- Post added at 08:28 PM ---------- Previous post was at 08:26 PM ----------

شاید گرافیک شما 8400 1GB باشه ؛ از کجا معلوم برای بازی کافی باشه ؟!
    کلا مشخصات سیستمتون رو بگید.
    منم گاهی مشکل پیدا می کنم. البته خیلی ناچیز، ولی توقع نداشتم حتی یه ذره مشکل داشته باشم.

گرافیکم ATI 4890 1GB هست و پردازنده AMD DualCore +6000 و رم 2 گیگ. اول فکر کردم شاید رم کمه، ولی وسط بازی می بینم شاید 400-500 مگ رم خالیه. همین طور CPU هم کامل اشغال نشده. ویدئو رم گرافیک که خیلی بعیده کامل اشغال بشه.

می خوام برم ببینم تو XP چطوره. اگه اونجا مشکلی نداشته باشه، احتمال زیاد مشکل از رمه.

شاید هم این مشکل از دموئه. امیدوارم تو نسخه نهایی حل بشه.

9. 3 کاربر از FCBarcelona.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه eimanpaladin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اطراف خونمون

پيش فرض

ببخشید رو مال من رون اجرا میده
    cpu : 3.4 full cash
    gpu:9400 1gig gddr2
    ram :2*800

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

چقدر این موتور بازیش تو پی سی آشغاله
    خیلی الکی از سی پی یو استفاده می کنه
    سیستمم هنگ میکنه همش
    درسته سی پی یوم تک هسته ای هستش اما چون هم رمم بالاست هم گرافیکم تو هیچ بازی مشکل ندارمو رو گرافیک بالا بازی می کنم
    از جی تی ای گرفته تا کرایسس و همه ی بازی های جدید
    رم 2 گیگ
    گرافیک 9800GT DDR3 256 BIT
    CPU AMD 2800
    این داور نادون اعصاب منو خورد کرد. هر بار لباس دوم می پوشم (بارسا) داور عین ما لباس می پوشه! پارسال لباسش عین لباس اول بارسا بود همش قاطی می شد، حالا شده عین لباس دوم. آخه مگه میشه یه تیم لباس سبز و شورت سیاه پوشیده، داورم لباس سبز و شورت سیاه بپوشه؟ همش اون وسط زمین قاطی میشه. نمی دونم چرا انقدر انتخاب لباس داور افتضاحه، کاش می شد دستی باشه.

هیچ راه علاجی نداره؟

---------- Post added at 08:28 PM ---------- Previous post was at 08:26 PM ----------

منم گاهی مشکل پیدا می کنم. البته خیلی ناچیز، ولی توقع نداشتم حتی یه ذره مشکل داشته باشم.

گرافیکم ATI 4890 1GB هست و پردازنده AMD DualCore +6000 و رم 2 گیگ. اول فکر کردم شاید رم کمه، ولی وسط بازی می بینم شاید 400-500 مگ رم خالیه. همین طور CPU هم کامل اشغال نشده. ویدئو رم گرافیک که خیلی بعیده کامل اشغال بشه.

می خوام برم ببینم تو XP چطوره. اگه اونجا مشکلی نداشته باشه، احتمال زیاد مشکل از رمه.

عاجزانه ازت خواهش می کنم روی XP SP3 نصب کن و ببین خروجی چطوره به من بگو. چون من احساس می کنم روی ایکس پی با این سیستمت خروجی بهتری داشته باشی و کلا افت فریم نداشته باشی... نتیجه رو به من بگو...
    من شدیدا توی صحنه های آهسته افت فریم دارم البته همه تنظیمات روی های هست باید یه امتحانی بکنم ببینم توی تنظیمات پایین چطوریه.

12. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

من با Intel E5300 و GTS 250 1GB و رم OCZ 2FB FSB 800 روی ویندوز Se7en بازی رو راحت اجرا می کنم
    واسه ی شما هم نباید موردی داشته باشه ؛ نمی دونم احتمالا مشکل از دمو هست یا از کارت گرافیک های ATi که با بعضی از بازی ها مشکل دارن.........

14. این کاربر از Lamanta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه si2na's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام
    من هم Pes میزنم هم FiFa هر دو ایرادهایی داره اما نحوه سانتر کردن Pes بهتر از FiFa هست اما گیم پلی FiFa خیره کننده هست باید تحسین کرد اما اینم یادمون نره این همون FiFa2010 کنسول هست با کمی اپدیت

16. این کاربر از si2na بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من با Intel E5300 و GTS 250 1GB و رم OCZ 2FB FSB 800 روی ویندوز Se7en بازی رو راحت اجرا می کنم
    واسه ی شما هم نباید موردی داشته باشه ؛ نمی دونم احتمالا مشکل از دمو هست یا از کارت گرافیک های ATi که با بعضی از بازی ها مشکل دارن.........
    من تا به حال با بالاترین تنظیمات هیچ بازی مشکل نداشتم، الا GTA که ظاهرا مشکل از پورت شدن بازی بود.

در هر حال باید با XP چک کنم. البته سرویس پک 3 ندارم، چون اصولا هیچ کاری با XP نمی کنم. با SP2 چک می کنم امشب.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •