البته با عرض پوزش از آقا محسن پس مسایلی مثل اینکه رو جای فیش لن خط هست (تو همین تاپیک یکی از دوستان گفت)
یا اثر انگشت روی روکش صفحه ی نمایشگر(جایی شنیدم مطمئن نیستم)و... رو چه جوری توضیح داد؟
و ضمنا سوال بعدی
ارزش داره تا دبی برم بخرم و برگردم؟
البته با عرض پوزش از آقا محسن پس مسایلی مثل اینکه رو جای فیش لن خط هست (تو همین تاپیک یکی از دوستان گفت)
یا اثر انگشت روی روکش صفحه ی نمایشگر(جایی شنیدم مطمئن نیستم)و... رو چه جوری توضیح داد؟
و ضمنا سوال بعدی
ارزش داره تا دبی برم بخرم و برگردم؟
ببين مجيد جان اون خط ممكنه زمان توليد ايجاد شده باشه و هيچ دليلي براي كار كرده بودنش نيست . لك رو ال سي دي هم همين طور .
به نظرم الان ارزش نداره بري دوبي بخري چون واقعا قيمت ها تو ايران عالي شده![]()
شاید این دوستان از جنس stock استفاده میکند!
مثلا ، شرکت نقش ، یک بخش حراج داره ، که محصولات پشت ویترینش رو زیر قیمت میده!
در غیر اینصورت ، اگر جنس ریفر باشه ، رو جعبه خورده!
در مورد سؤال آخرتون ، هم باید خدمتتون عرض کنم که ، اگر قصد سفر دارید ، بگیرید ! در غیر اینصورت ، اگر به قصد خرید مک بوک میرید ، ارزش نداره!
موفق باشید ،
امید
سلام " می شه از الماس تخفیف گرفت ؟
الان 374 " بدون تخفیف 1450 می ده
شاید بشه ، 1400 ازش گرفت!
بستگی به شرایط داره!
موفق باشید ،
امید
سلام...دست همه تون درد نکنه،دست بعضیاتون بیشتر درد نکنه که اینقدر با حوصله توضیح میدین...
تقریباً 30-40 صفحه از تاپیکو خوندم،همه چی دستم اومد و دیگه شک ندارم واسه خرید...الان هم دیگه چشمم در اومد از بس خوندم،عضو شدم که بپرسم و بعدش برم بخرم
من بودجه ام زیاد نیست و میخوام مک بوک یا در نهایت مک بوک پرو 374 بگیرم...فقط یه سوال دارم:فکر می کنم که مک بوک وایت کارمو راه میندازه،ولی چون کمی فتوشاپ کار می کنم(نهایتاً فایل 50-60 مگا بایتی) و اتوکد هم استفاده دارم مطمئن نیستم...من همهء این کارهارو یک مدت با یه سیستم پنتیوم3 ( والبته با صبر و بردباری فراوان) هم انجام می دادم...یعنی از مک بوک در حد i7 انتظار ندارم،ولی جایی کارمو لنگ نذاره...نظر شما چیه؟ مک بوک یا مک بوک پرو؟(فرق مدلها فقط 2 گیگ رمه...اگه اختلاف قیمتش بهم فشار نمی آورد حتماً پرو می گرفتم،ولی بی پولیه دیگه!)
سلام
می خواستم بدونم فرق mc516 و mb467 چیه؟
چون تو سایت بورس 30 هزار تومتن اختلاف دارن!!
سلام دوستان ... من تازه عضو شدم ... میخوام یه mc373 بخرم ... الان تبریز هستم ... اگه از دوستان کسی هست که بتونه با قیمتی که چند صفحه قبل یکی از دوستان برای mc373 + Magic mouse + keyboard گذاشته بود (3950+90+100) اینا رو برای من تهیه کنه ممنون میشم ...
این واسه اهنگ گوش دادن استفاده می شه ؟ و اینم مثل ایپاد واسه زیاد کردن صدا باید دستو دور دایره چرخوند ؟
استفاده ای داره ؟
و این هدفون اپل به لپ تاپ (اپل) می خوره ؟ یا فقط واسه موبایلشه و کیفیتش چطوره !!!!!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)