به نظرتون مودم tp link مدل 8951 چگونه مودمی هست ؟
به نظرتون مودم tp link مدل 8951 چگونه مودمی هست ؟
دوست عزیز اگه میشه مشخصات اونجا که خریدین رو برام پیام کنید واقعا ممنونتون میشم
من به 110 هم راضی شده بودم.
اگه این قیمت باشه واقعا عالی میشه و کلی دعاتون میکنم.
اسم مغازه رو به خاطر ندارم ؛ ولی فاکتور خرید دست دوستم هستش پلاک مغازه رو ازش میگیرم و همین پست رو ویرایش میکنم ؛ ولی دقیقا بین پله های دو طرف طبقه زیر زمین می باشد.
-----------------
بعدا ویرایش شد: پاساژ ایران - زیرزمین - آرک سیستم
Last edited by FGi; 18-08-2012 at 17:27.
آقا حامد مودم های تی پی لینک با امنیت هستند؟ پس چرا پورت 21 23 و 80 به طور پیش فرض بر روی اونا فعاله؟ چگونه میشه این پورتها رو غیر فعال کرد؟
درود من مودم Tp-Link 8950N دارم میخوام از وایرلس مودم استفاده کنم مودم طبقه چهار هست میخوام به طبقه اول اینترنت بصورت وایرلس برسونم شما چه آنتنی پیشنهاد میکنید که چهار طبقه رو جواب بده؟
سلام دوستان من یک مودم وایرلس خوب میخوام بگیرم که مدتی برام کار کنه و اذیت نکنه
یک مودم 2730Uخریدم برای یکی از دوستان با وجودی که خیلی تبلیغ میشه براش اما مشکل بسیار بزرگی داره یا وسط کار قطع میشه یا بیشتر وقتی میخوای روشن کنی چراغ ای دی اس ال ثابت نمیشه دقیقاً یاد 8 بار خاموش و روشن کنی تا به اینترنت وصل بشه با 2 تا خط دیگه هم تست کردم همین مشکل رو داشت
خواستم ازتون راهنمایی بگیرم چی بگیرم که عالی باشه و مشکلاتی مثل دیلینکه 2730U رو نداشته باشه؟
راستی یک سوال خیلی مهم داشتم میشه به یک خط همزمان 2 تا مودم وصل کرد؟ مشکلی پیش نمیاد
مثلاً یکی رو بذاری برای یک کامپیوتر و یکی رو بزاری برای کامپوتر دیگه چون من وایرلس بگیرم مودم خودم عملاً بیکار میشه یک کامپیوتر اونور خونه داریم یا ----- میخواستم ببینم میشه همزمان 2 تا مودم به یک خط وصل باشن و از هر 2 تا همزمان استفاده کرد؟
با سلام خدمت دوستان عزیز و بزرگوار
اقا ما یه مودم tp linkمدل td-8811داریم تصمیم دارم عوضش کنم خدمت دوستان رسیدیم ی راهنمایی کنید.ای دی اس ال ما وایرلس نیست میخوام ی مودم بخرم ک هم ب کامپیوتر وصل شه هم بتونه ب عنوان وایرلس بین لپ تاپ و تبلت ک تو خونس اشتراک بذارم زیربنای خونه حدود180 متره واسه بردو اینا ک کیفیتش بالا باشه همچی قوی باشه ک تهش باشه دیگه ی چیز خوب در حد استفاده من فقط قوی باشه دیگه تو چند سال اینده لازم نباشه عوضش کنم.همچین قیمت مناسب یعنی در حد استفاده ای ک دارم ی چیز توپ
ببخشید سرتونو درد اوردم.با تشکر از همه ی دوستان ک همیشه کمک میکنند
دوستان فرق مودم وایرلس و adsl چیه ؟
جفتشون برای استفاده از adsl هست مگه غیر اینه ؟؟
در مورده خرید مودم ..میخوام از مخابرات 512 بگیرم و برای خونه هم با یه لپ تاب و یه pc استفاده کنم..بردشم در حد همون خونه اپارتمانی 100 متر باشه... یه قیمت مناسبش رو بهم معرفی کنید.. ممنونم
نه خیر امکان استفاده همزمان از 2 مودم بر روی یک خط تلفن به هیچ وجه نیست.
Last edited by shahin_dictator; 11-08-2012 at 14:29.
مودم TP-Link TD-W8901G کاملا مناسب شما هست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)