ببخشید من اگه وایمکس 256 بخوام بهم میدن یا باید کارمندی چیزی باشم؟؟چجوری میتونم بگیرم،باید شرکت داشته باشیم یا به کاربرای خونگی هم 256 میدن
ببخشید من اگه وایمکس 256 بخوام بهم میدن یا باید کارمندی چیزی باشم؟؟چجوری میتونم بگیرم،باید شرکت داشته باشیم یا به کاربرای خونگی هم 256 میدن
خواهشا یکی کمک کنه چجوری شما کاربرای خانگی 1 mb میگیرین؟راهی داره؟
شما اگر دانشجو هستی که از دانشگاهت یه معرفی نامه بگیر!
اگر هم شرکت آشنایی داری یه معرفی نامه ازش بگیر!
یکی از این دو راه رو باید بری!
مبین نت اسپانسر اول نمایشگاه الکامپ شده .
سلام...
کسی از دوستان مودم مبین نت داشته بعد با همون مودم از ایرانسل سرویس گرفته باشه؟
سلام...
من چند تا از نمایندگی هاش تو اهواز رو رفتم گفتن نمیشه. شما کدوم نمایندگیش بهتون گفت میشه؟
حرفشون غیر عقلانیه. زمانی که بگی یه مودم دارم مال یک شرکتیه مثل مال خودتون مک بهتون بدم ردیفه؟ میگه آره بعد رفتم اونجا میگم مال مبین نته میگه چون این ها رقیب هستند نمیشه(آخه مگه میشه نشه؟) بعد هم میگه خودت برو تو سایتش ثبت نام کن بعد مودم رو انتخاب نکن به جاش مک مودمتو باید بدی. البته خودم هنوز این کارو نکردم.(خودش هم گفت ما هم اینترنتی ثبت نام میکنیم با این تفاوت که با شماره ی پرتالمون این کار رو میکنیم.) اگر هم میترسی توی دردسر بیوفتی میتونی صبر کنی ببینی وضعیت من چی میشه.
------------------
ادامه داستان: بعد از این همه درد سر که پشتیبانی میگه خیالتون راحت پولتونو کامل پس میدن. قبلاً هم که قطع میشد میگفتن بعداً اضافه میشه به اکانتتون. شما صبر کنید درست میشه حالا زنگ میزنم به نمایندگی میگه چون مودمتون اوت دور بود بیرون از منزل کهنه شده. بعد میگم حالا چقدر از 240 تومن به اضافه 20 تومن شارژ برای ماه بعد رو میدید؟ میگه پول شارژ رو که نمیتونیم بدیم پول مودم رو هم 150 تومن میدیم(قبلاً که میگفت پس نمیگیریم).
راستی نمایندگی گفت مشکل سرعت و پینگ و... به دلیل پر شدن پهنای باند اهوازه تا پنجشنبه همین هفته حل میشه. پشتیبانی هم یک لینک داد گفت برای تست سرعت، کیفیت و... است که بعد از تست همکارانشون میتونن نتیجه رو ببینن و مشکل سرعت رو پیگیری کنن و گفت شنبه تماس بگیر. من هم تا همون طرفها اکانتم تموم میشه.
این داستان همچنان ادامه دارد...
این هم لینک تستش:اونجا باید شناسه کاربریتون هم وارد کنید. Java Runtime Environment رو هم نصب کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شبیه به همونه که توی سایت itc.ir هست. یه جوری گفت همکاران ما سرویسی رو ترتیب دادن گفتم...
به هر حال این مال شبکه داخلیه؛ هیچ تازه خیلی سریع هم تست میگیره که باعث میشه یه کم غیر واقعی باشه اما خوبه. نمیدونم برای شهر های دیگه هم نتیجه خوب بده یا نه چون توی سایت itc.it توی شهر های بزرگ سرور زدن که نتیجه واقعی تر(بخوانید غیر واقعی تر) ارائه بده.(غیر واقعی تر به این دلیل که اگه قرار باشه ما سرعتمونو با شبکه داخلی بسنجیم که دیگه اینترنت محسوب نمیشه. میشه شبکه داخلی.)
Last edited by adcomputer; 02-11-2010 at 19:04.
من از دیروز تا الان سرعتم تقریبا خوب شده! اشکالم از خودشون بوده! چرا؟ چون الان واسه من rssi=74 و cinr=21 هستش!
سرعت دانلودم خیلی بهتر شده و سرعت بالا آوردن وب هم خوب شده! هر چند هنوز اونی که باید باشه نشده! سرویس 512
![]()
Last edited by pirouz3; 04-11-2010 at 15:01.
دوستان سلام
من میخوام یکی از سرویس های این شرکت رو بگیرم
به نظر شما اگه اینترنتی سفارش بدم عیبی نداره؟
در ضمن من خونگی هستم اگه بخوام 512 بگیرم چطوری اون فرم درخواست دانشگاه یا اداره رو بهشون بدم؟
سلام دوست عزیز!
والا اون اوایل که اگر اینترنتی ثبت نام میکردی بعد از یکماه باهات تماس میگرفتن برای ادامه کارها! الان رو نمیدونم بهتر شده یا بدتر!
ولی مثلا من از طریق نمایندگی اقدام کردم و بعد از 5 روز سرویسم وصل شد!
به هر حال اگر اینترنتی ثبت نام کنی وقتی نصاب برای نصب و راه اندازی سرویست میاد معرفی نامه رو باید بهش تحویل بدی!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)