با این کار می شه معمولا از پنل مودم هم می شه با کشیدن سیم ای دی اس ال مودم هم می شه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
با این کار می شه معمولا از پنل مودم هم می شه با کشیدن سیم ای دی اس ال مودم هم می شه
مگه کانکشن PPPOE نداری؟ اگه نداری یه کانکشن بساز تا بصورت دستی قطع و وصل بشی برات راحتتره
Last edited by MAFIA 08; 04-01-2013 at 00:18.
برا من هیچ عددی تو اون قسمت نیست ..
بعد از دو سه بار دیسکانکت کردن به آی پی 46.100 رسیدم!
سرعتش مثل قبل شده رو این آی پی ولی 2.179 همچنان داغونه!
ببخشید بهار جان من دیر رسیدم ، الان هم آیپیم همون 2.179 شده دوباره :( دفعه ی بعدی حتمن تریس میگیرم
میشه یه نفر بیشتر توضیح بده.........
یعنی روزا چون ملت دانلود نمیکنن سرعتو میارن پایین و
شبا به امید دانلود شبانه سرعت میره بالا اما سرمون گول میمالن! چون حجم اضافه حساب میشه برامون؟
! الان مامانم داره گیر میده چرا تا اینوقت بیداریخدا صبح به دادم برسه
![]()
![]()
Last edited by behrooz3229; 04-01-2013 at 02:32.
دوستان شما همتون که از سرعت پایین شکایت دارید از مخابرات سرویس گرفتید یا این که وضع همه شرکت ها اینطوری خرابه؟
والا من 512 از مخابرات دارم الان دو هفته است سرعتش افتضاحه
دو شب پیش یکم سرعنش خوب شد ولی دو باره دو روزه خیلی داغونه
امشب برای یک ساعت سرعتش بد نبود بعد نمی دونم چی شد دوباره وحشتناک سرعتش افت کرد طوری که حتی گوگل را هم باز نمی کنه
این دوستمون گفته آیپیش 46.100
برای منم آیپیم همینه ولی سرعتم از دایل آپم کمتره
همسایه های ما هم وضعشون همینه
باید چی کار کرد؟
واسه من درست شد! یه هفته پیش من با مخابرات تماس گرفتم قضیه آی پی 2 رو گفتم اما بیچاره پشتیبانیش نمیدونست که آی پی چیه!
آی پی با 85 شروع میشهبعد از یک ماه دارم مانگاهایی که مانده بودن رو دان میکنم
قیمت هاش که خیلی خوبه، ساعت رایگان 512k تا 2M هم حرف نداره فقط حیف که واسه محلاته!دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فعالیت خودشو تو ایران شروع کرد
قیمت سرویس ها خیلی پایین
کیفیتش هم 20تضمینی هستش
تازه تو کل کشور فعالیت داره
ثبت نام آنلاین هم داره
محلاتی ها بشتابید چون به نظرم خوب باشه![]()
1_ یه نگاه به قیمت مودم هایی که میفروشه بندازین حساب کار دستتون بیاد! (20% گرون تر از قیمت بازار)
2_ ساعات رایگان هم که مثل مخابرات حداکثر 5 ساعته است پس هیچ فرقی ندارن. ساعات رایگان روزانه که به درد نمیخوره چون ترافیک کاربرا بالاست و در نتیجه سرعت ها افت میکنه! در کل قیمت هاش مثه مخابراته.
3_ این قیمت ها صددرصد به زودی گران تر خواهد شد ، شک نکنید! (چیزی بین 50 تا 100 درصد)
4_ سیاست این شرکت در قبال مشترکین پرمصرف مشخص نیست! (خوب اگه مثل مخابرات 30 روزه ماه رو هر شب به طور کامل بزاریم رو دانلود برامون اخطاریه اصلاح الگوی مصرف نمیاد؟! یا مثلآ سرعت های شبانه رو کاهش نمیدن؟!)
کلی دیسکانکت کانکت کردم تا با آی پی بهتر وصل بشم 80.191 اینم تریس:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by amin_g_p; 04-01-2013 at 16:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)