چرا سایت ایرانسل بخش ثبت نام وایمکس باز نمیشه!!!
هرکس میتونه این صفحه رو باز کنه اطلاع بده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا سایت ایرانسل بخش ثبت نام وایمکس باز نمیشه!!!
هرکس میتونه این صفحه رو باز کنه اطلاع بده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای من باز میشه
حذف شد... sorry
Last edited by amir_91; 23-11-2010 at 14:18.
واقعا متاسف شدم بره خودم که از ایرانسل سرویس گرفتم
از صبح که دو باز زنگ زدم بعد از 10 یا 15 دقیقه وصل شد گفت پاسخگوی شماره فلان یهو باز قطع شد آهنگ منظر بمانید پخش شد
الان یه بار دیگه زنگ زدم ( با کلی نظر و نیاز وصل شد )گفتم من دو روز پول رو ریختم چرا زنگی نمی زنن بیان برای نصب گفت شناستو بگو گفتم بعد گفت حساب شما که تعلیق پرداخت هست مطمئنی پرداخت کردی گفتم آره اس ام اسش هم دیروز اومده که تایید کرده پرداخت کردم گفت گوشی باز از اون آهنگ ها پخش شد بعد از چند دقیقه گفت شما 22 تومن کم ریختید توجه کنید 22 تا تک تومنی یعنی 2307223 ریال رو من 2307000 ریال ریختم گفت هزار تومن دیگه بریز
حالا من چه کار کنم فردا که بانک ها رو به خاطر آلودگی هوا تعطیل کردن 5 شنبه هم که تعطیل عید غدیر خم میره بره شنبه از تو سایت هم که نمی تونم اینترنتی بریزم چون مبلغ قابل پرداخت رو زده 2307223 نمی شه هم عوضش کرد بکنمش هزار تومن که پرداخت شه
حالا جالبیش اینه که یکی از بچه های همین سایت که تازه وایمکس گرفته من پرسیدم چقدر ریخته گفت 2307000
اصلا اشتباه کردم جز عصاب خوردی هیچی نیست همون دیال آپ سگ شرف داشت
دوست عزيز برادر من
وقتي در هنگام ثبت نام ميگن مبلغ 2307223 رو بريز شما بايد همون مبلغو بريزي نه كمتر و نه بيشتر( حالا اگر هم بيشتر ميريختي اشكالي هم نداشت)
اون دوستتون هم احتمالا رندش كرده به شما گفته ولي مبلغ واقعيو ريخته
بپذيرين كه اشتباه از خودتون بوده
باز تحمل كنين و مبلغي كه گفتن رو واريز كنين
Last edited by ata.royalfalcon; 23-11-2010 at 15:58.
اینجا کسی هست که مودم INdoor داشته باشه و مانیتورش CRT باشه ؟ می خوام یک تست انجام بدید .
آره ، حالا خوبه ظهر دست به کار شدم ساعت 3:30 رفتم بانک ملت 500 تومن ریختم باز اعصابم راحت تر شد وگرنه می رفت بره شنبه قاطی می کردم
ولی این بانک ملت خیلی بهتر از تجارت من اون 230700 از تجارت ریختم 24 ساعت بعدش از ایرانسل اس ام اس اومد شما این مبلغ رو واریز کردید ولی امروز 3:30 که ریختم ساعت 5 تاییدیه پرداخت اومد ، بعدشم یه اس ام اس اومد که شما کل مبلغ رو واریز کردید و دیگه حله اگه مشکلی پیش نیاد به حول و قوه الهی فردا یا پس فردا دیگه زنگ می زنن
من دیروز صبح ثبت نام کردمو پولو ریختم امروز صبح زنگ زدن گفتن 7-8 شب میان برای نصب
طرح منم 512 6 ماهه با مودم wifi رایگان
یارو اومد هرکاری کرد آنتن همش میرفت و میومد و سایت باز نمیکرد گفت پوشش اینجا ضعیفه(پونک)یا شما تو نقطه کورین خلاصه فرم پر کردم که پولو پس بدم گفت حداکثر تا 2 هفته دیگه به حسابم میریزن
گفت با مودم outdoor ثبت نام کن که کردم اومدم اینترنتی بریزم ارور میده همش فک کنم مجبورم تا شنبه صبر کنم.
میشه به مودم outdoor یه access point وصل کرد که بتونم به صورت وایرلس داشته باشم؟مثلا مودم D-link
خلاصه حالم گرفته شد
دوست عزیز شما میتونی از طریق سایت هم شارژ کنی
اول یه کارت شارژ موبایل ایرانسل بگیر بعد توی قسمت شارژ مجدد شماره و رمز کارت شارژ رو وارد کن
من قبلا هم گفتم که تا اونجایی که امکان داره مودم OUTDOOR سفارش بدین چون ممکنه شانس نیارین
اگر شما و دیگر دوستان به پستهای من در این تایپیک دقت کنین متوجه میشین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)