تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 164 از 1291 اولاول ... 641141541601611621631641651661671681742142646641164 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,631 به 1,640 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

چرا سایت ایرانسل بخش ثبت نام وایمکس باز نمیشه!!!
    هرکس میتونه این صفحه رو باز کنه اطلاع بده:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

چرا سایت ایرانسل بخش ثبت نام وایمکس باز نمیشه!!!
    هرکس میتونه این صفحه رو باز کنه اطلاع بده:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای من باز میشه

داره خودمونی میشه amir_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    world

پيش فرض

حذف شد... sorry
    Last edited by amir_91; 23-11-2010 at 14:18.

داره خودمونی میشه T_E_X_A_S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

واقعا متاسف شدم بره خودم که از ایرانسل سرویس گرفتم

از صبح که دو باز زنگ زدم بعد از 10 یا 15 دقیقه وصل شد گفت پاسخگوی شماره فلان یهو باز قطع شد آهنگ منظر بمانید پخش شد

الان یه بار دیگه زنگ زدم ( با کلی نظر و نیاز وصل شد )گفتم من دو روز پول رو ریختم چرا زنگی نمی زنن بیان برای نصب گفت شناستو بگو گفتم بعد گفت حساب شما که تعلیق پرداخت هست مطمئنی پرداخت کردی گفتم آره اس ام اسش هم دیروز اومده که تایید کرده پرداخت کردم گفت گوشی باز از اون آهنگ ها پخش شد بعد از چند دقیقه گفت شما 22 تومن کم ریختید توجه کنید 22 تا تک تومنی یعنی 2307223 ریال رو من 2307000 ریال ریختم گفت هزار تومن دیگه بریز

حالا من چه کار کنم فردا که بانک ها رو به خاطر آلودگی هوا تعطیل کردن 5 شنبه هم که تعطیل عید غدیر خم میره بره شنبه از تو سایت هم که نمی تونم اینترنتی بریزم چون مبلغ قابل پرداخت رو زده 2307223 نمی شه هم عوضش کرد بکنمش هزار تومن که پرداخت شه

حالا جالبیش اینه که یکی از بچه های همین سایت که تازه وایمکس گرفته من پرسیدم چقدر ریخته گفت 2307000

اصلا اشتباه کردم جز عصاب خوردی هیچی نیست همون دیال آپ سگ شرف داشت

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از صبح که دو باز زنگ زدم بعد از 10 یا 15 دقیقه وصل شد گفت پاسخگوی شماره فلان یهو باز قطع شد آهنگ منظر بمانید پخش شد

الان یه بار دیگه زنگ زدم ( با کلی نظر و نیاز وصل شد )گفتم من دو روز پول رو ریختم چرا زنگی نمی زنن بیان برای نصب گفت شناستو بگو گفتم بعد گفت حساب شما که تعلیق پرداخت هست مطمئنی پرداخت کردی گفتم آره اس ام اسش هم دیروز اومده که تایید کرده پرداخت کردم گفت گوشی باز از اون آهنگ ها پخش شد بعد از چند دقیقه گفت شما 22 تومن کم ریختید توجه کنید 22 تا تک تومنی یعنی 2307223 ریال رو من 2307000 ریال ریختم گفت هزار تومن دیگه بریز

حالا من چه کار کنم فردا که بانک ها رو به خاطر آلودگی هوا تعطیل کردن 5 شنبه هم که تعطیل عید غدیر خم میره بره شنبه از تو سایت هم که نمی تونم اینترنتی بریزم چون مبلغ قابل پرداخت رو زده 2307223 نمی شه هم عوضش کرد بکنمش هزار تومن که پرداخت شه

حالا جالبیش اینه که یکی از بچه های همین سایت که تازه وایمکس گرفته من پرسیدم چقدر ریخته گفت 2307000

دوست عزيز برادر من
    وقتي در هنگام ثبت نام ميگن مبلغ 2307223 رو بريز شما بايد همون مبلغو بريزي نه كمتر و نه بيشتر( حالا اگر هم بيشتر ميريختي اشكالي هم نداشت)
    اون دوستتون هم احتمالا رندش كرده به شما گفته ولي مبلغ واقعيو ريخته
    بپذيرين كه اشتباه از خودتون بوده
    باز تحمل كنين و مبلغي كه گفتن رو واريز كنين
    Last edited by ata.royalfalcon; 23-11-2010 at 15:58.

6. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اینجا کسی هست که مودم INdoor داشته باشه و مانیتورش CRT باشه ؟ می خوام یک تست انجام بدید .

8. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه T_E_X_A_S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آره ، حالا خوبه ظهر دست به کار شدم ساعت 3:30 رفتم بانک ملت 500 تومن ریختم باز اعصابم راحت تر شد وگرنه می رفت بره شنبه قاطی می کردم

ولی این بانک ملت خیلی بهتر از تجارت من اون 230700 از تجارت ریختم 24 ساعت بعدش از ایرانسل اس ام اس اومد شما این مبلغ رو واریز کردید ولی امروز 3:30 که ریختم ساعت 5 تاییدیه پرداخت اومد ، بعدشم یه اس ام اس اومد که شما کل مبلغ رو واریز کردید و دیگه حله اگه مشکلی پیش نیاد به حول و قوه الهی فردا یا پس فردا دیگه زنگ می زنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من دیروز صبح ثبت نام کردمو پولو ریختم امروز صبح زنگ زدن گفتن 7-8 شب میان برای نصب
    طرح منم 512 6 ماهه با مودم wifi رایگان
    یارو اومد هرکاری کرد آنتن همش میرفت و میومد و سایت باز نمیکرد گفت پوشش اینجا ضعیفه(پونک)یا شما تو نقطه کورین خلاصه فرم پر کردم که پولو پس بدم گفت حداکثر تا 2 هفته دیگه به حسابم میریزن
    گفت با مودم outdoor ثبت نام کن که کردم اومدم اینترنتی بریزم ارور میده همش فک کنم مجبورم تا شنبه صبر کنم.
    میشه به مودم outdoor یه access point وصل کرد که بتونم به صورت وایرلس داشته باشم؟مثلا مودم D-link
    خلاصه حالم گرفته شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه amjad2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوست عزیز شما میتونی از طریق سایت هم شارژ کنی
    اول یه کارت شارژ موبایل ایرانسل بگیر بعد توی قسمت شارژ مجدد شماره و رمز کارت شارژ رو وارد کن

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من دیروز صبح ثبت نام کردمو پولو ریختم امروز صبح زنگ زدن گفتن 7-8 شب میان برای نصب
    طرح منم 512 6 ماهه با مودم wifi رایگان
    یارو اومد هرکاری کرد آنتن همش میرفت و میومد و سایت باز نمیکرد گفت پوشش اینجا ضعیفه(پونک)یا شما تو نقطه کورین خلاصه فرم پر کردم که پولو پس بدم گفت حداکثر تا 2 هفته دیگه به حسابم میریزن
    گفت با مودم outdoor ثبت نام کن که کردم اومدم اینترنتی بریزم ارور میده همش فک کنم مجبورم تا شنبه صبر کنم.
    میشه به مودم outdoor یه access point وصل کرد که بتونم به صورت وایرلس داشته باشم؟مثلا مودم D-link
    خلاصه حالم گرفته شد
    من قبلا هم گفتم که تا اونجایی که امکان داره مودم OUTDOOR سفارش بدین چون ممکنه شانس نیارین
    اگر شما و دیگر دوستان به پستهای من در این تایپیک دقت کنین متوجه میشین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •