تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 164 از 1049 اولاول ... 64114154160161162163164165166167168174214264664 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,631 به 1,640 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تو مشخصات هوم تیوتر پایونیر rs-70 نوشته شده HDMI Repeater
    نمیدونم این یعنی چی؟
    تو ویکیپدیا از این بعنوان یک محافظ بین ریسیور و تلویزیون و دی وی دی پلیر یاد شده.
    من دنیال اینم که چه نوع کابلی برای این ست باید بگیرم.
    و به چه تعداد کابلی نیاز دارم.
    چون پلیر این هوم تیوتر از ریسیورش جداست و نتونستم هیچ یوزر منوالی برای این پایونیر پیدا کنم مجبور شدم از شما دوستان کمک بگیرم.
    نمیدونم برای تصویر باید یک کابل اچ دی ام ای از پلیر بدم به تلویزیون و برای صدا هم یک کابل از امپلی فایر جدا وصل کنم به تلویزیون یا خود امپلی فایر تصویر رو هم میفرسته به تلویزیون؟
    اگر یک راهنمایی کامل بفرمایید تا من متوجه بشم چند تا کابل باید تهیه کنم ممنون میشم.
    در ضمن دوستان کسی اطلاع داره ورژن اچ دی ام ای این هوم تیوتر چند هست؟
    اگر بخوام صدای تی وی از هوم تیوتر پخش بشه از همین ورژن 1.4 میشه استفاده کرد؟
    چون کابلها رو از المان دارم سفارش میدم بیارن دونستن نیاز دقیق از نظر ورژن و تعداد و طول کابلها کمک بزرگی به من هستش.
    خودم یک کابل 1.5 متری برای ارتباط تی وی و هوم تیوتر و یک کابل 5 متری برای ارتباط با کامپیوتر و یک کابل 1 یا 2 متری برای ارتباط با ریس.... همه از ورژن 1.4 رو در نظر دارم.
    اگر توصیه خواصی بنظرتون میرسه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

2. این کاربر از farzad4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

تو مشخصات هوم تیوتر پایونیر rs-70 نوشته شده HDMI Repeater
    نمیدونم این یعنی چی؟
    تو ویکیپدیا از این بعنوان یک محافظ بین ریسیور و تلویزیون و دی وی دی پلیر یاد شده.
    منظور از HDMI Repeater اینه که ----- bitstream های صدا را نیز از سمت فرستنده از طریق HDMI دریافت می کند.
    در مدل دیگر HDMI Passthrough یا در واقع همان سوئیچینگ ----- تنها سیگنال اوریژینال را دریافت و همانطور Pass through می کند(به پخش کننده ارسال می کند)

4. 4 کاربر از eternity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

من دنیال اینم که چه نوع کابلی برای این ست باید بگیرم.[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
    و به چه تعداد کابلی نیاز دارم.
    چون پلیر این هوم تیوتر از ریسیورش جداست و نتونستم هیچ یوزر منوالی برای این پایونیر پیدا کنم مجبور شدم از شما دوستان کمک بگیرم.
    نمیدونم برای تصویر باید یک کابل اچ دی ام ای از پلیر بدم به تلویزیون و برای صدا هم یک کابل از امپلی فایر جدا وصل کنم به تلویزیون یا خود امپلی فایر تصویر رو هم میفرسته به تلویزیون؟
    اگر یک راهنمایی کامل بفرمایید تا من متوجه بشم چند تا کابل باید تهیه کنم ممنون میشم.
    در ضمن دوستان کسی اطلاع داره ورژن اچ دی ام ای این هوم تیوتر چند هست؟
    اگر بخوام صدای تی وی از هوم تیوتر پخش بشه از همین ورژن 1.4 میشه استفاده کرد؟
    چون کابلها رو از المان دارم سفارش میدم بیارن دونستن نیاز دقیق از نظر ورژن و تعداد و طول کابلها کمک بزرگی به من هستش.
    خودم یک کابل 1.5 متری برای ارتباط تی وی و هوم تیوتر و یک کابل 5 متری برای ارتباط با کامپیوتر و یک کابل 1 یا 2 متری برای ارتباط با ریس.... همه از ورژن 1.4 رو در نظر دارم.
    اگر توصیه خواصی بنظرتون میرسه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    رسیوری که با مدل RS70 همراهه مدل VSX-819H-K هستش ;که مشخصاتش رو از فایل زیر میتونی ببینی :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    1- این ----- قابلیت HDMI repeater که در بالا گفتم رو داره.
    2- ورژن HDMI اون 1.3 هستش یعنی کابل هم از همین ورژن باید استفاده بشه.

واقعیتش این ست اسپیکر با اون ساب اکتیو 30 سانتی خوش قواره ، صدای اقوا کننده ای نداره ! (نظر شخصی گوش منه فقط ! )

من صدای یک ----- معمولی Marantz (مثلا 4003) با یه ست اسپیکر 5.1 که سرش به تنش بیرزه (مثل Jamo )
    به عنوان یک ست midrange بیشتر میپسندم. فکر کنم زیر 1 میلیون هم در بیاد.

6. 3 کاربر از eternity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    سینما خانگی سونی مدل dz-810 از کیفیت صدا و امکانات چطوره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

منظور از HDMI Repeater اینه که ----- bitstream های صدا را نیز از سمت فرستنده از طریق HDMI دریافت می کند.
    در مدل دیگر HDMI Passthrough یا در واقع همان سوئیچینگ ----- تنها سیگنال اوریژینال را دریافت و همانطور Pass through می کند(به پخش کننده ارسال می کند)

از توضیحاتتون سپاسگذارم.
    من بازم متوجه نشدم که توسط یک عدد کابل اچ دی ام ای میشه هم صدا و هم تصویر رو از پلیر به ریسیور داد و بعد از ریسیور با یک کابل اچ دی ام ای دیگه تصویر رو به تی وی منتقل کرد؟

در کل اگر اشتباه متوجه شدم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که چطوری و با چه کابلهایی باید این ست رو به تی وی متصل کرد؟

9. این کاربر از farzad4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

از توضیحاتتون سپاسگذارم.
    من بازم متوجه نشدم که توسط یک عدد کابل اچ دی ام ای میشه هم صدا و هم تصویر رو از پلیر به ریسیور داد و بعد از ریسیور با یک کابل اچ دی ام ای دیگه تصویر رو به تی وی منتقل کرد؟

در کل اگر اشتباه متوجه شدم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که چطوری و با چه کابلهایی باید این ست رو به تی وی متصل کرد؟
    شما 2 راه دارید :

1- از پلیر یک کابل HDMI به ----- بدهید و از ----- یک خروجی HDMI به پخش کننده تصویری بدید.(مثلا LCD).حالا تصویر از TV و صدا با توجه به جنس آن از مبدا را از ----- ( یعنی اگر ورودی یک DVD با صدای دالبی باشد شما صدای دالبی را از رسیورتون به باندها هدایت کرده اید)

2- از پلیر یک کابل HDMI به ----- بدهید و از ----- یک خروجی HDMI به پخش کننده تصویری بدید.(مثلا LCD).و اگر پلیر شما خروجی صدای اپتیکال دارد از آن به ----- خروجی دهید. (برخی از پخش کننده ها مثلا WD HD Player صدای DTS را به طرقه اول منتقل نمی کنند.لازم است این جنس صدا از طریق این مدیا به ----- منتقل شود).

در هر صورت با روش اول شما با دو کابل HDMI ورود و خروج صدا و تصویر را خواهید داشت.
    سعی کردم تو این عکس نحوه اتصال کابل رو توضیح بدم.ببخشید یه کم زشت و شلوغ پلوغه.این کامپیوتری که الان پشتشم فقط paint داره !

11. 4 کاربر از eternity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام
    سینما خانگی سونی مدل dz-810 از کیفیت صدا و امکانات چطوره
    کیفیت صدای خیلی معمولی ای داره که به نظر من با توجه به قیمتش اصلا راضی کننده نیست.

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

آمپلی فایر مدل VSX-820 که همراه پکیج مدل PHT-77T هستش نسبت به مدل سال قبل خود یعنی VSX-819 که همراه پکیج مدل RS-70 هستش یه سری تفاوت های اندک کرده که مربوط به ورودی خروجی های بیشتر و قابلیت پشتیبانی از HDMI 1.4 که مربوط به تصاویر سه بعدی هست و یک سری تفاوت های کوچیک دیگه میشه.

تصویر 820 (به دلیل با کیفیت بودن عکسها امکان داره کمی زمان لود بیشتری نسبت به بقیه عکسها داشته باشه)

تصویر 819

اینم یه لینک برای مقایسه کامل این دو محصول

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. 7 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    يه راهنمايي از اساتيد مي خواستم
    من يه تي وي ال جي با dvd 9750 دارم پول زيادي واسم نمونده
    مي خوام يه سينماي خانگي داشته باشم
    يكي از دوستان يه سينماي خانگي پنج بانده داره گفت بيا دوتا از باندهاش رو ببر
    بنظر شما ميشه دوتا باند رو به تي وي يا dvd وصل كرد
    دستگاه ساب و آمپلي هم مي خواد
    اگه مي خواد ارزونترينش چه قيمته
    Last edited by dostejadid; 10-08-2010 at 10:43.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام
    دوستان بنظر شما rs-30 بهتره یا rs-70؟؟؟
    بنظرتون میارزه واسه امکانات rs-70 که اضافه شدن یک بلندگوی بیشتر رو اسپیکرا و ساپورت dts hd master یا همون صدای بلوری هست بعلاوه usb player رو خودش و همچنین repeater بودن پورت های htmi اون، 250 تومن دیگه بزارم سر rs-30؟؟؟؟ تو رنج 800تومن این پایونیر واقعا سره؟؟؟
    دوستان راهنمایی بفرمایین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •