سلام :
Geforce EN9500GT
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4800+
Ram: 2GB
مشکلم توی کار با خود برنامه هست همون اول تا cube brush رو جابه جا می کنم به صورتی که گیری باشه راه می ره و نمی تونم هیچ کاری بکنم. مرسی اگه جوابم رو بدید![]()
سلام :
Geforce EN9500GT
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4800+
Ram: 2GB
مشکلم توی کار با خود برنامه هست همون اول تا cube brush رو جابه جا می کنم به صورتی که گیری باشه راه می ره و نمی تونم هیچ کاری بکنم. مرسی اگه جوابم رو بدید![]()
سلام
صادق جان همون طور که حدس می زدم از گرافیکته. راه حل عمریش اینه که سیستمتو ارتقا بدی. با این همه یه چنتا کار هست که یه کم UDK رو برات سبک می کنه، تا بتونی فعلا باهاش بسازی.
اول کار که سعی کن ویوپرت ها رو کم کنی، از منوی View گزینه ی Viewport Configuration .
حالا تو ویوپرت پرسپکتیو از فلش بالای ویوپرت، منو رو باز کن، گزینه ی Unlit Movement رو فعال کن.
تو یکی از ویوپرت های دیگه از منو گزینه ی Show FPS رو بزن تا فریم رو نشونت بده، هر چی این عدد بیشتر باشه، کارت روونتره، اگه قرمز شد هم یعنی گیر می کنه.
اشکال این دوتا تنظیم آخر اینه که سیو نمی شن، باید هر بار UDK رو اجرا می کنی تنظیم کنی، البته Show FPS فقط نشونت می ده و کاری به سبک شدن نداره.
جزئیات دیگه ای هم هست، مثلا از منوی ویوپرت پرسپکتیو، تو قسمت Show گزینه ی PostProcess Effects رو غیر فعال کن.
چنتا مورد دیگه هم هست ولی همون طور که گفتم اینا آسپیرینی هستن، راهش اینه که سیستم رو ارتقا بدی.
تا بعد.![]()
ببین مثلا یه ساختمون بزرگ چطور میتونه فقط 1 تکستچر داشته باشه ؟ این ساختمون من کمترین حالتی که حساب کردم 7-8 تا تکستچر نیاز داره ! البته ایدی رو ست میکنم تو مکس توی موتور udk هم وارد میشه قسمت هاش اما مثلا ایدی شماره 4 رو که قبلا مثلا تو مکس ست کرده بودم رو پنجره ها وقتی تو udk به ایدی 4 تکستچر میدم یهو نصف دیوار سمت چپ رو به صورت ناقص تکستچر میده !
سلام.شرمنده آقا محمد ! کارت گرافیک من 8500GT میتونم udk رو باز کنم چطور شما میگی با 9500GT نمیشه ؟!
فهمیدم مشکل چی بود مشکل این بود که از فرمت FBX استفاده میکردم ! اگر کسی دوستان مشکل مشابه داشت از فرمت ASE استفاده کنه مشکل حله ...
سلام
حالا سریع نمی خواد بری کارت بگیری، با همین کارا که گفتم می تونی یه جورایی کار کنی، خودم 8400 دارم، 7 تا بیلد UDK هم روش کار می کنم.
در ضمن چند مورد بوده که با تغییر درایور گرافیک مشکلشون حل شده، می خوای شما هم تست کن، ضرر نداره.
بحث هم نیست که جدید باشه یا قدیم، با چنتاش تست کن ببین کدوم فریمت بهتره. 190.62 و 196.21 با اینکه قدیمیترن، ولی با بعضی از بیلد های UDK بهتر جور می شن. آخرین درایور هم که 258.96 هست. اینا رو از سایت انویدیا بگیر و جدا جدا تست کن. فقط قبلش یه Restore Point از ویندوزت بگیر.
سلام، خودم 8400 دارم، چی خیال کردی؟
علی جان مساله باز کردن نیست، 6500 هم می تونه UDK باز کنه. مساله روون کار کردنه، اونجا دیگه بحث فریم ریت وسطه. اوکی؟ در ثانی اینجا هم قطعی مشکل از خود سخت افزارش نیس، می تونه از درایور باشه.
تا بعد.![]()
Last edited by tovamohammad; 13-09-2010 at 18:38.
اگه کیس شما همون ساختمون بزرگی هست که مثال زدی که باید بگم کار شما از ریشه غلطه، برا همین گفته بودم تاپیک رو بخون. حالا هم یه وقتی بذار بخونش، 8-7 جا سر این قضیه صحبت شده.
به فرض هم که تو یه مورد خاص لازم بشه همچین مدلی ایمپورت کنی، دلیل نداره 10 تا تکسچر بهش بدی، خیلی راحت می تونی یه تکسچر بزرگ بهش بدی. به جای این که مثلا 8 تا تکسچر 1024x1024 بذاری، یه تکسچر 4096x2048 بذار که همون سایز در میاد. اوکی؟
اگه از ساختار کارت گرافیک مطلع نیستی باید بگم با این که این دو حالت دقیقا یه مقدار از رم گرافیک رو می گیرن، ولی حالت چند تکسچره کارایی خیلی پایین تری داره.
با این همه خوشحالم مشکلت حل شده، هر چند اگه کیست همون مثالیه که زدی باید بگم تازه از الان مشکلاتت شروع می شه.تاپیک رو بخون تا متوجه منظورم بشی.
فعلا.![]()
Last edited by tovamohammad; 13-09-2010 at 18:26.
سلام
کسی اصلا پیشنهادی که دادم رو اعمال کرد ؟؟
سلام
من که PDF ندارم، هر چی هست، پستای همینجاس، با این همه:
امیر رضا جان فکر نمی کنم چیزی که شما تو ذهنته، کار درستی باشه، به نظر من که روندش این نیست که کسی که مولف یه مقاله هست بره به آقای X پی ام بده که تو رو خدا بیا مقالمو بده دست مردم، حالا اون آقای X هر کی می خواد باشه. تا جایی که می دونم روند درستش کاملا برعکسه اینه.
در هر صورت صلاح مملکت خویش خسروان دانند.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)