تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 164 از 472 اولاول ... 64114154160161162163164165166167168174214264 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,631 به 1,640 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تا حالا EF7 کسی پیش امده که وقتی گازش تموم میشه تو حرکت خاموش بشه ؟
    4 - 5 بار این اتفاق افتاده واسه ماشین من
    والا من 405 دوگانه سوز، روای سال پایه گاز سوز و پارش دوگانه داشتم بعد اینکه گازشون تموم می شد خودشون بدون هیچ ایرادی میرفتن روی بنزین و ماشین خاموش نمی شد. دیگه EF7 که بر پایه گاز طراحی شده نباید اینطوری باشه. البته تو دفترچه هم نگاه کنید نوشته ماشین خاموش نمی شه و اتوماتیک میره رو بنزین

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

کارت طلایی یک روز از زمانش بگذره باید برای سرویس ماشین از جیب هزینه کرد و گارانتی اصلا هزینه ای رو متقبل نمیشه

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

تو موتور ماشین چه قدر روغن بریزم بدون فیلتر و وبا فیلتر روغن برایef7
    سلام شما روغن ماشینو که عوض میکنین بهتره فیلتر روغن رو هم عوض کنین.
    اگه دور موتور رو خیلی بالا نمیبرید و در حد همون 3000 تا 4000 نگه میدارید با فیلتر روغن 5لیتر بریزید. اگه خیلی دور بالا میرونید که مقداری حدود 100 یا 200 سی سی کمتر بریزین.
    من همیشه 5 لیتر میریختم اما دفعه قبل 4.8 لیتر ریختم و مشکلی نداشتم تا حالا.
    روغن هم اگه دفعه اوله عوض میکنین و هنوز صدای موتور ماشینتون زیاد نشده پیشنهاد میکنم elf بریزید.
    من حدود 2000 تا با سوپر پیشتاز ایرانی رفتم پدر موتور در اومد! هم صداش زیاد شد و هم قدرتش کمی افت کرده بود که با تعویض با elf مشکل افت قدرت برطرف شد و صدا هم کمی کمتر شد ولی از بین نرفت!

کسانی که میخوان مصرفشون کمترین حالت رو داشته باشه دور موتور رو بین 3000 تا 3500 نگه دارن.
    من مسیر نیشابور قوچان بجنورد رو با یک خونه بنزین رفتم .نیشابور تا قوچان که جاده سر بالایی و سر پایینی زیاد داشت. بیشتر مسیر رو با دنده 5 و دور موتور 3100 (کمی بالا پایین) رفتم. سرعت رو دقیق یادم نیست ولی فک کنم حدودای 100 نشون میداد که البته میگن کیلومتر 10 تا بیشتر نشون میده! در کل سرعتم از 115 با کیلومتر ماشین بیشتر نشد( به دلیل جریمه شدن بیش از حد!)

4. این کاربر از majid_sd2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اگه ماشینتون Ef7 هستش این مصرف براش خیلی خیلی زیاده. احتمالا یه مشکلی داره. سورن موتور ملی بنده تو جاده صدی 6.5 می سوزونه تو شهر 8.5 الی 9 با کولر و فشار بالا به موتور به صدی 10 میرسه
    تعویض روغن و اینها هم خود ایران خودرو ارزونتر در میاد براتون. البته کیفیتشو اطلاع ندارم.
    در مورد ضبط هم در تاپیک سیستمهای صوتی تصویری سوالتون رو مطرح کنید.
    خوب به نظرت مشکل از چی میتونه باشه؟ این کسی که من ازش ماشین رو خریدم بیشتر اوقات میگه گاز زده. احتمال میدم هر 10000 تا شاید یه باک بنزین زده باشه شایدم کلا گاز زده
    خودمم یه مقدار شک دارم به بمپ بنزین
    شاید ازینایی بوده که به جای بنزین باک رو پره هوا می کنه. یه پمپ بنزین دیگه میرم این دفه دوباره تست می کنم ببینم چی میشه
    از دوستان هم که می پرسم میگه بنزین صبح زود یا نصفه شب بزن اگه تو روز بزنی باک هوا میگیره

آخر فروم باز oghyanoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

کارت طلایی یک روز از زمانش بگذره باید برای سرویس ماشین از جیب هزینه کرد و گارانتی اصلا هزینه ای رو متقبل نمیشه
    بعضی نمایندگیها خودشون کیلومتر را میارن پایین و طرف از مزایای کارت طلایی استفاده میکنه!
    البته باید آشنا داشته باشی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بعضی نمایندگیها خودشون کیلومتر را میارن پایین و طرف از مزایای کارت طلایی استفاده میکنه!
    البته باید آشنا داشته باشی
    کارت طلایی تاریخ داره و فکر نمی کنم ربطی به کیلومتر داشته باشه
    البته اگه مثلا کیلومتر رو رد کرده باشی قبل از پایان یک سال این کاری که شما می گی بدرد میخوره ولی مثل من که یه سالش تموم شده فایده نداره

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

کارت طلایی تاریخ داره و فکر نمی کنم ربطی به کیلومتر داشته باشه
    البته اگه مثلا کیلومتر رو رد کرده باشی قبل از پایان یک سال این کاری که شما می گی بدرد میخوره ولی مثل من که یه سالش تموم شده فایده نداره
    برای استفاده کامل از کارت طلایی با کیلومتر کار دارین.
    مثال :
    اعتبار کارت طلایی 1 سال هست و گارانتی خودرویی مثل سمند 40000 کیلومتر یا 24 ماه
    خوب میدونیم که با استفاده از کارت طلایی در سرویس های 20000 و 40000 کیلومتر نمایندگی ها علاوه بر تعویض روغن
    و تعویض فیلتر ها به صورت رایگان باید لنت ها و شمع ها رو هم رایگان عوض کنن خوب تو یک سال عموما یه خودرو 20000 کیلومتر رو
    کار میکنه ( جز موارد خاص )
    سرویس 20000 کیلومتر بیشتر اوقات نیازی به تعویض لنت نیست ( بستگی به شرایط ماشین داره ) اما خوب شمع هارو باید عوض کرد.
    اینجا یک دست لنت نو از نمایندگی تحوبل میگیریم و میزاریم برای زمانی که نیاز شد.
    خوب این از سرویس 20000 کیلومتر.
    برای سرویس 40000 کیلومتر هم همینطور هست با این حساب که اکثر خودروها در یک سال 40000 کیلومتر رو پر نمیکنن و کارت طلایی هم سر یک
    سال باطل میشه و دیگه شامل مواردی که در بالا ذکر کردم نمیشه برای همین برخی افراد میان کیلومتر رو دستکاری میکنن
    و میرن نمایندگی دوباره یه دست لنت و شمع رو میگیرن و سرویس کامل رو انجام میدن.
    همین الان یه دست لنت و شمع برای سمند lx حدود 90 هزار تومان قیمت داره و تعویض روغن و فیلتر ها هم تا 60 یا 70 هزار تومان
    پس میبینیم که کیلومتر چقدر اهمیت داره برای استفاده از خدمات کارت طلایی.

موفق باشید

9. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال داشتم که نمیدونم به این بحث مربوطه یا نه اگه گارانتی ماشین تموم بشه و بعد اون برای ماشین مشکلی پیش بیاد آیا میشه با کارت طلائی هم مثل گارانتی تعمیرش کرد؟ ( امیدوارم منظورم رو رسونده باشم )

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال داشتم که نمیدونم به این بحث مربوطه یا نه اگه گارانتی ماشین تموم بشه و بعد اون برای ماشین مشکلی پیش بیاد آیا میشه با کارت طلائی هم مثل گارانتی تعمیرش کرد؟ ( امیدوارم منظورم رو رسونده باشم )
    اگه بعد اینکه گارانتی ماشینتون تموم شد رفتید کارت طلایی گرفتید (یعنی بعد 2 سال) بسته به تعداد ستاره کارت طلایی شما تعضی تعمیرات براتون رایگاتن یا شامل تخفیف می شه. البته باید اینو در نظر بگیرید اعتبار کارت طلایی 1 ساله هست. معمولا اون اول خود ایران خودرو همراه خودرو یه کارت طلایی هم به شما میده که اعتبارش قبل از تموم شدن گارانتی تموم می شه. سال بعد باید برید 600 ، 700 هزار تومن بدید تمدیدش کنید. همینطور سالهای بعد هم.

12. این کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه dr.kenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ماشین

پيش فرض

جالبه که اینجا قرار هست که در مورد EF7 بحث بشه ، نه کارت گارانتی !!!
    بنده 3 - 4 مورد مشکل دارم با ماشین که هنوز جوابی نگرفتم از انجمن

1- خاموش شدن موتور بعد از اتمام گاز
    2- گیج روغن EF7 مشکل داره ؟
    3- دنده ویز ویز میکنه چیکارش کنم ؟
    4 - بعد از استات زدن و روشن شدن یه صدای اضافی میاد (( مثل اینکه استارت رو ول نکنی ))
    ===================
    دوستان اگه توجه کرده باشید ترمزها وقتی چرخ های جلو در حال بازی کردن (( بالا ، پایین شدن . جای ناهموار )) باشن میشه مثل سنگ و عملکردشون رو خیلی کم می کنه حواستون باشه قبل از اینکه چرخ ها شروع به بازی کنن ترمز رو گرفته باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •