چه تغییراتی فکر کنم منظورش تغییرات تو مستر لیگ بوده که باش میتونی بوجه ی تیمت را افزایش بدی
چه تغییراتی فکر کنم منظورش تغییرات تو مستر لیگ بوده که باش میتونی بوجه ی تیمت را افزایش بدی
کیت GDB
sevilla-0910-cl-kit-set-by-leo
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید--------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فیس
fazio-vidic-faces-by-gi
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدf i l e f r o n t . c o mکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع
سلام.اره پسر شد.ولی بازی هنگ می کرد و میومد توی ویندوز.بد شد.!!!!!!![]()
دوستان!
موقع نصب PES10 در seven64bit این اررور رو میده:
چیکارش کنم؟
آرمین جان اینم لوگوهای که داده بودی ، همون موقع دادم به یکی از این وبلاگها که کار ادیتش خیلی خوبهبا کیفیت البته فقط 128 رو درست کرده
[CODE]http://www.persianupload.com/5701638[/CODE]
پسوورد : pesmehr
منبع
[CODE]http://pesmehr.mihanblog.com/[/CODE]
بهت توصیه می کنم برای افزایش پول مستر لیگ از این نرم افزار استفاده کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا همون روز خودم درست کردم اینا همسنگ لوگوهای کونامی نیستن من همون پستم رو ویرایش کردم و کار خودم رو گذاشتم تا بقیه استفاده کنند. لوگوهایی که ساختم درست شکل لوگوهای اورجینال کونامی رو دارن و مثل اینا تزئینی نیستن من هیچ وقت لوگوی تزئینی استفاده نمی کنم. نه HD نه شیشه ای و نه دارای فریم. به هر حال ممنون از لطفا به دوستت بگو اگه لوگوی 128 استقلال و پرسپولیس رو می تونه بسازه البته ایندکسد کالر
پک توپ
ballpack-by-kamilczesio4
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدf i l e f r o n t . c o mکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع و عکس
چمن olimpico
منبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mehdi.ss; 30-12-2009 at 15:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)