این عکس سوتی مربوط به قسمت چندم هست و چه تایمی؟
ویرایش :قسمت 18 هست مثل اینکه...فقط اگه کسی تایمش رو میدونه بگه
این عکس سوتی مربوط به قسمت چندم هست و چه تایمی؟
Last edited by Facon_Archi; 27-10-2010 at 21:16.
سلام.این عکس سوتی مربوط به قسمت چندم هست و چه تایمی؟
قسمت 18.
من دی وی دیش رو دارم و 3 تا قسمت پشت هم هست توی دی وی دی که میشه تایم : 49 : 38 : 1
بازی بی نظیره؟ نمیدونم میشه اینجا در این موارد بحث کرد یا نه ولی این صادقی از اون اول که دیدمش همچین نقش هایی بازی کرده٬ خیلی نمیشه در موردش نظر داد.اما در خوش نشین ها شیرینی خنده های داستان تا 90 درصد بر دوش علی صادقیه که بازی بی نظیر این بازیگر و قدرتمند بودن سناریو باعث شده این نقطه ضعف به نقطه قوت سریال تبدیل بشه! ضمن اینکه بر خلاف طنز مدیری که علاقه داره طنز هاش به معنای کلمه طنز باشن، آقاخانی بیشتر علاقه داره که صرفا داستان با خنداندن بیننده طی بشه!
در کل شخصا قهوه تلخ رو ترجیح میدم، با این حال از دیدن خوش نشین ها هم غافل نمیشم (با اینکه نسخه آپگرید شدهی زن باباست!)
سناریوش هم که چیز خاصی نیست. همین طوری نوشتنش (به نظر من)
================================================== =======
مطلب مدیری نیوز رو بخونید قصه اصلی روی محور اومدن مدیری و کارهای نیما در مقابلش هست. برای همین ریتم اصلی باید از مجموعه بعدی شروع بشه.سریال کم کم داره مسخره میشه...!! این قسمت ششم که چیز خاصی نداشت...!! الکی دارن داستان رو کش میدن..!!
من نظر خودم رو گفتم... بالاخره سلیقه ها و نگاه ها قرار نیست همیشه یکی باشه...
.
.
.
آقا یه تیکه از قسمت 18 خیلی باحال بود! (یاد علی دایی تو برنامه نود بخیر!!)
بلدالملک: خرید و فروش قرقوروت ممنوعه! قانونش هم هست! اگر میخواهی دربیاورم، قانونش را نشانت بدم!!
مستشار: نه! نمیخواد دربیاری!!
![]()
راستي دوستان اين نشان s وقتي فيلم كپي شه مشكي ميشه؟
این الان از کجا فهمیدین دانلود شدس؟
آرم شبکه ه که همونی هست که توی اورجینال هم هست دیگه..
میخواستم امار بگیرم ببینم چند نفر توی پی30 قهوه تلخ اصل را میخرن(تا حالا دو سه نفر فهمیدن که این اصل هست) 18 نفر هم تشکر زدن یعنی متوجه نشدن کپی نیست
![]()
!!!!!
روش بهتر از این نبود؟!
من فکر کردم حالا شاید یه کم آرم کوچیک تر شده باشه یا یه چیزی تو این مایه ها!
نمیدونم رو چه حسابی تشکر زدن!
« قهوه تلخ » سهشنبهها عرضه ميشود ...
توقف كوتاهمدت در تصويربرداري سريال مهران مديری !
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: تلويزيون و راديو
مجموعهي ششم از سريال «قهوه تلخ» با سه روز تاخير سهشنبه (چهارم آبان ماه) عرضه ميشود.
به گزارش خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، قسمتهاي جديد سريال «قهوهي تلخ» به كارگرداني مهران مديري از اين پس سهشنبهها عرضه ميشود. پيش از اين روزهاي شنبه زمان تكثير مجموعههاي جديد سريال «قهوه تلخ» اعلام شده بود.
تصويربرداري سريال «قهوه تلخ» نيز براي چند روز تعطيل شده است كه مجددا طي روزهاي آتي از سر گرفته ميشود؛ همچنين گروه سازنده در حال انجام مراحل فني سريال هستند.
پيش از اين مجموعهي سوم سريال «قهوه تلخ» كه شامل قسمتهاي هفتم، هشتم و نهم از اين مجموعهي طنز بود نيز به علت سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) شنبه (دهم مهر ماه) منتشر نشده بود. هفتهي گذشته نيز دي وي دي پنجم با يك روز تاخير عرضه شد.
به گزارش ايسنا، «قهوه تلخ» بيش از 33 بازيگر اصلي دارد و داستان آن با بازي سيامك انصاري در نقش مورخ آغاز شد. او در ابتداي داستان كه در دنياي امروز ميگذرد، يك فنجان قهوه تلخ ميخورد و با خوردن آن به تاريخ سفر ميكند. او در طول زمان به مورخي تبديل ميشود كه در مرور خاطرات تاريخي خود، هربار دچار مسائلي ميشود كه اين مسائل داستانهاي سريال را رقم ميزند.
حس گذاشتن تو تاپیک اخبار مهران رو نداشتم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)