یک مقایسه بین دومدل f115 , N61Jq آماده کردم هنوز پاکنویسش نکردم سعی می کنم تا شب آمادش کنم.
یک مقایسه بین دومدل f115 , N61Jq آماده کردم هنوز پاکنویسش نکردم سعی می کنم تا شب آمادش کنم.
سلام
لپتاپ با این مشخصات موجود است؟
USB 3
Ram 4 Gig
Graphic 1 Gig
HD Audio
CPU Corei7
WiFi
Full HD) Bluray)
با عرض سلام خدمت دوستان .....
من دنباله یه لپ تاپ با کارت گرافیک 5870 هستم کلا ... بعد از کلی سرچ دو مدل رو پیدا کردم :
Asus G73 :
Cpu :core i 7
Ram : 8 ddr3
Hard : 1 tra
17”
Bluray
Win 7
Web 2mp
Video cart : Ati 5870
و همچنین :
MSI gx 740 :
Cpu :core i 7
Ram : 4 ddr3
Hard : 500 gig
17”
Dvd/w
Win 7
Web 2mp
Video cart : Ati 5870
خوب معلومه که ایسوس از ام اس ای برتره ... منتها یک پرابلم هست اونم اینکه ایسوس یا پیدانمیشه یا اگه بشه قیمتش از
2300 تومن بیشتره ......
اما ام اس ای پیدا شده و قیمتشم 1850 تومن با گارانتیه ماتریکسه ....
حالا خواهشن راهنماییم کنین ام اس ای رو بخرم یا منتظر ایسوس بمونم ......
اگه usb3 رو حذف کنی :
Sony F115
اگه Full HD رو حذف کنی:
Asus N61Jq
فقط یه چیز می تونم بگم .
MSI رو همین جوری اگر مفتی هم بهتون دادن قبول نکنید .
فقط ایسوز رو بچسب .
موفق باشید .
وایومن f116 رو دیده بود خوشش نیومده بود ولی وقتی که با f115 کار کرده بود ، قبول کرده که مدل ایسوس بجز کارت گرافیک در تمام آیتم ها از f115 کمتره یا برابرند، حالا که اون کوتاه اومده تو شدی طرفدار ایسوس!![]()
دوست گرام
برای USB3 و Full HD بودن یک لپتاپ تا کی باید صبر کرد؟
بابا دیگه F115 به G73 توی گرافیک که نمیرسه .
هر چند که F115 توی پردازش قورتش میده ولی گرافیک دیگه نمیشه روش حرفی زد .
من هنوز طرفدار سونی هستم توی اون رینج قیمت ..
ولی ایشون که می خواد دو میلیون خرج کنه ایسوز براش بهتره چون بازی هم می خوان بکنند .
نظر شما چیه ؟
---------- Post added at 10:49 AM ---------- Previous post was at 10:45 AM ----------
اگر که نیازی خاصی به USB 3 ندارید باید بگم که این قابلیت تا حداقل یک یا دوسال دیگه توی ایران کاربردی نداره .
ولی اگر که واقعا بهش نیاز دارید باید تا یه یک ساله دیگه صبر بدین شاید همچین محصولی تولید بشه .
موفق باشید .
من شنیدم که F113 سونی بیش ازحد داغ میشه.
درسته؟
چیپست اصلی دو لبتابی که گفتم فقط usb2 رو ساپورت میکنه و Asus N61Jq اومده از یک چیبست اضافی که فکر کنم مارک NEC باشه استفاده کرده ، اینکارش بیشتر یه حرکت تبلیغاتیه تا کاربردی.
به نظرم من تا 2 سال آینده هیچ نیازی به این پورت پرسرعت نداریم. یکی از کاربردهای پورت های پرسرعت فلش و هارد اکسترناله که اگه واقعا ما نیاز به درایو اضافی پرسرعت داشته باشیم می تونیم از پورت eSATA استفاده کنیم . البته برای دستگاه های کپچر و ... هم می تونیم از پورت 1394 استفاده کنیم . حالا به نظرتون بازهم نیاز به Usb3 احساس میشه؟ البته سوء تفاهم نباشه این پورت بودنش خوبه ولی همه چیز نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)