برای چی "اگه بازی نمی کنید" ؟؟
همین Dell Studio 1557-A رو می گین دیگه ؟ کلا میشه مشکلاتشو بگین ؟ مرسی![]()
برای چی "اگه بازی نمی کنید" ؟؟
همین Dell Studio 1557-A رو می گین دیگه ؟ کلا میشه مشکلاتشو بگین ؟ مرسی![]()
بین این دو مدل کدومشون در کل قویتره و بهتر عمل میکنه؟
nw 250 f /s
vostro 1520-a
دوستان محترم ، من فکر میکنم که اینجا مکانی هست که ما بتونیم جواب سوالاتمونو بگیریم نظر شما غیر از این هست ؟
من تاحالا این پست رو 3 بار گذاشتم و جواب درستو حسابی ندیدم ، امیدوارم شما اساتید محترم اینبار منو راهنمایی کنید .
سوال : بین این دو لپ تاپ کدومشون از لحاظ کیفیت ساخت و کارایی زیاد و طول عمر بیشتر بهتر میتونه باشه ؟(در کل کدام را پیشنهاد میدید ؟ )
آقا همه بهت جواب دادن ولی شما راضی نمی شی اصلا ...
سی پی یو هاشونم که یکیه...
کارت گرافیکاشم تو عمل هیچ فرقی باهم ندارن....
y550 کیبوردش به نظر من کوچیک زیادی جالب نیست...
cw باطریش بهتره ، وزنش بهتره ، قیافش بهتره ، کیبوردش بهتره ، قیمتش کمتره دیگه تو چیش موندی شما؟؟؟
یه سر اینجا بزن .. پستامو 1نگاه بنداز شاید مشکلت حل یشه...
ُسلام من دانشجوی مهندسی مکانیکم.یه لپ تاپ میخوام که نرم افزار های مهندسی روش مشکلی نداشته باشه ، سبک باشه(زیر 2 کیلو) شارژش هم خوب باشه ... کلا باید دنبال چه مشخصاتی(سی پی یو و رم و کارت گرافیکو...) و چه برندی باشم ؟ لطفا راهنمایی کنید چون اصلا تو باغ نیستم.... یه چن تا نمونه لپ تاپ که به دردم بخوره هم اگه میشه بگین
خیلی خیلی ممنون
منظور من بقیه دوستان بودن،من که غیر از شما کسی رو ندیدم جواب بده.در ضمن هدف من از پرسیدن این سوالات تو همچین سایتی استفاده از راهنمایی چندین نفره،نه فقط یک نفر!!!!!!!
باز هم از شما ممنونم که به فکر مایی
از دوستان دیگه کسی نظری نداره؟؟؟؟![]()
تا 1.200 و 1.150 بهترین انتخاب چیه؟(از هر لحاظ:کارهای،گرافیکی،بازی و ...)
از dell یا sony ؟
لطفا زودتر راهنمایی کنین
بقیه و ول کن منم خودم گیر کردم بین دو تا مدل نمی دونم چه کنم اصلا می خوامم برم بخرم...
اما مسئله شما به نظر من کاملا روشنه بگو مشکلت سر چیه باهم هم فکری حلش میکنیم...
بعدشم مطمئن باش از نزدیک لپ تاپ هارو ببینی شکت برطرف میشه..
---------- Post added at 08:28 PM ---------- Previous post was at 08:25 PM ----------
ار هرلحاظ بهترین
cw1lfx از 1200 یکم بیشتره و dell 1555 فکر نمیکنم گزینه بهتری باشه؟؟البته تو برندای دیگم بالاخره یه چیزایی پیدا میشه..
این cw1lfx که گفتی گرافیکش چیه ؟ از 4650 قویتره ؟
میخوام 14 اینچ باشه 14.4 یا 14.6
مدل دیگه ای نیست ینی؟ از 1.200 بیشتر نشه
سلام خدمت دوستان گل
من پسرخالم میخواد لپ تاپ بگیره بودجه هم گفته نهایتا 1.300.000 حالا باز شما مراعاتشو کنید
فقط این دانشجو عمرانه و کلی کار نقشه کشی و ... داره و میخواد سیستمش کم نیاره و فیلمای hd-rip و.... لپتاپش به خوبی براش اجرا کنه
حالا به من گفت از هر سه براند sony وdell و hp یک مدل بهش معرفی کنم که منم با عرض شرمندگی زحمتش رو میدم به شما
سوال اول:
بین اون براندهای بالا اولویت با کدومشونه به ترتیب
سوال دوم:
اگه میشه از هر براند یه مدل با اون بودجه یک و دویست الی سیصد معرفی کنید(بهرتین مورد تو این رنج قیمتی که گفتم)
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم![]()
Last edited by clickestan; 31-01-2010 at 20:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)