تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 164 از 323 اولاول ... 64114154160161162163164165166167168174214264 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,631 به 1,640 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

واقعا کیف کردم از محجاسباتت
    با محاسباتی که خودمم انجام دادم درست جور درمیاد ولی یکی دوتا سوال پیش میاد

1.اینکه جدول تخصیص دهی فایلی بعد فرمت فضای هارد رو کم میکنه نه قبل فرمت! پس باید قبول کرد که فت فضایی رو برای اختصاص دهی خودش از هارد میگیره! چون باید جایی باشه که اطلاعات فایلی در اونجا ذخیره بشه و به همین خصوص استفاده از کلاستر های 64 کیلویی نیز پیشنهاد شده!! قبل فرمت با محاسبات شما جور درمیاد

2. با علم بر اینکه هر کیلیو در کامیپتر 2 به توان 10 یا همون 1024 هستی شما چرا 32 گیگ رو در 1000 ضرب می کنید بعد تقسیمات متوالی بر 1024 می کنید!!!! در کایپتر و مبنای باینری 1000 نداریم که! 32گیگ هم وقتی می گن گیگابایته نه گیگا تومن پس باید 1024 مد نظر باشه

1:قبل و بعد فرمت فرقی نداره! هر دو یکی هست فقط اختلاف خیلی جزئی دارند که اونم به دلیل سایز "الوکیشین یونیت سایز" هست!

2:وقتی روی گوشی N97 مینویسه 32GB با معنی ریاضی نوشته 32 گیگ! در ریاضی معنی هر یک گیگ، 1 میلیارد هست/هر یک مگ ،یک میلیون هست/هر کیلو ،یک هزار هست!
    یعنی گوشی N97 دقیقا 32 میلیارد بایت فضا داره!
    ولی سیستم های کامپیوتری و موبایل وقتی می خواهید 32 میلیارد بایت فضا رو به نماید گیگ تبدیل کنه میشه 29.8گیگ!

ازم ناراحت نشو ، وقتی اطلاعات اشتباه داده میشه باید واکنش داد!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

1:قبل و بعد فرمت فرقی نداره! هر دو یکی هست فقط اختلاف خیلی جزئی دارند که اونم به دلیل سایز "الوکیشین یونیت سایز" هست!

2:وقتی روی گوشی N97 مینویسه 32GB با معنی ریاضی نوشته 32 گیگ! در ریاضی معنی هر یک گیگ، 1 میلیارد هست/هر یک مگ ،یک میلیون هست/هر کیلو ،یک هزار هست!
    یعنی گوشی N97 دقیقا 32 میلیارد بایت فضا داره!
    ولی سیستم های کامپیوتری و موبایل وقتی می خواهید 32 میلیارد بایت فضا رو به نماید گیگ تبدیل کنه میشه 29.8گیگ!

ازم ناراحت نشو ، وقتی اطلاعات اشتباه داده میشه باید واکنش داد!
    گیگا بایت گیگا بایته دیگه که با سنگ محک 1024 یا بهتر بگم 2 به توان 10 سنجیده میشه نه هزار
    محسابات ریاضی روی کاغذه نه در کامیپتر.
    همینجور که هر من از شهر به شهر از جنس به جنس فرق داره تو کامیپتر و موبایل کیلو 1024 هستش و هر محاسبات بر طبق اون انجام میشه شاید بشه از طریق تقسمات متوالی به اون عددی که درآوردی 29.8 رسید ولی منطقی نیست!!!!!!

عزیز من قب و بعد فرمت نداره فضا همونیه که تو پارتیشن بندی بهت داده! مشکل اینجاست که مقداری از فضا بهنگام پارتیشن بندی واسه این کار تخصیص داده میشه اگه اینطور نیست بفرمایید پس اطلاعات فایلی در کجا ذخیر ه میشن؟!!!!!

------------
    علی گفت حق منم همگان واکنش دادند در مقابلش!!!!!!!!!!!!!! هر واکنشی واکنش صحیح نیست
    Last edited by Help118; 08-08-2010 at 17:51.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گیگا بایت گیگا بایته دیگه که با سنگ محک 1024 یا بهتر بگم 2 به توان 10 سنجیده میشه نه هزار
    همینجور که هر من از شهر به شهر از جنس به جنس فرق داره تو کامیپتر و موبایل کیلو 1024 هستش و هر محاسبات بر طبق اون انجام میشه شاید بشه از طریق تقسمات متوالی به اون عددی که درآوردی 29.8 رسید ولی منطقی نیست!!!!!!

عزیز من قب و بعد فرمت نداره فضا همونیه که تو پارتیشن بندی بهت داده! مشکل اینجاست که مقداری از فضا بهنگام پارتیشن بندی واسه این کار تخصیص داده میشه اگه اینطور نیست بفرمایید پس اطلاعات فایلی در کجا ذخیر ه میشن؟!!!!!

------------
    علی گفت حق منم همگان واکنش دادند در مقابلش!!!!!!!!!!!!!! هر واکنشی واکنش صحیح نیست
    ------------------
    ببین دوست عزیز می دونی که هر 1 گیگا بایت 1024 مگابایته و هر یک مگابایت 1024 کیلوبایته و هر 1 کیلوبایت 1024بایته و توضیح این دوستمون در مورد محاسبه این عدد کاملا درسته و عددی که شما می گی 32 چرا ضربدر 1000 شده در حقیقت منظورش این بوده که به طور خودکار مغز انسان هر 1000 واحد را برای تبدیل به واحد دیگه در نظر می گیره و 32 گیگابایت را ما تو ذهن خودمون 32000 مگا بایت یا 32000000 کیلوبایت یا 32000000000 بایت در نظر می گیره پس با این حساب شما می تونی همین عدد آخر را سه بار تقسیم بر 1024 کنی!
    تا اینجا فکر کنم شک و شبه شما برطرف شده و اما در مورد گرفتن مقداری از حافظه برای نگه داری فایلهای سیستمی هم درسته اما در فرمتهای مختلف متفاوته مثلا در سیستم Fat یک چیزی حدود 700 کیلو بایت نگهداری میشه و در Fat32 تقریبا 8MB نگه داری می شه اما بعد از فرمت و تبدیل به یکی از فرمتهای سیستمی!
    پس در نتیجه در اصل حافظه تغییری ایجاد نمی شه و فقط مقداری از حافظه را به طور پنهان به خودش اختصاص می ده و اگر با برنامه های دقیقتری به هارد دیسک یا هر حافظه دیگه نگاه کنید می بینید توتال مموری همان حافظه اصلیه اما با اینکه چیزی داخل هارد نیست مقداری را در حالت مصرف شده نشون می ده که می شه همون حرف شما اما بازم در مورد مقدار اصلی حافظه صدق نمی کنه!
    موفق باشی

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

------------
    عزیز هر گیگ برابر با 10 به توان 9 هست! یعنی دقیقا یک میلیارد! همه جای دنیا اینطوری هست در همه علوم هم اینطوری هست!
    البته بجز کامپیوتر و سیستم های هوشمند!

چون این سیستم ها در مبنای 2 کار میکنند! و نزدیکترین مقدار به هزار، 2 به توان 10 هست که برابر با 1024 هست! یعنی سیستم های رایانه ای در سطح گیگ حدود 6.875% خطا دارند در مقایسه با دنیای واقعی!
    یعنی :
    وقتی روی یک هارد مینویسه 500 گیگ یعنی دقیقا 500,000,000,000 بایت داره! یعنی سازنده هارد روی هارد دقیقا 500 میلیارد بایت فضا گذاشته!
    وقتی روی یک گوشی مینویسه 32 گیگ یعنی دقیقا 32,000,000,000 بایت داره! یعنی سازنده مموری دقیقا 32 میلیارد بایت فضا گذاشته!
    ولی سیستم های کامپیوتری بدلیل خطایی که دارند :
    هارد 500گیگ رو 465 تشخیص میده!
    مموری 32 گیگ رو 29.8 تشخیص میده!

یعنی اگه سیستم کامپیوتری در مبنای 10 کارمیکرد دقیقا 500گیگ،32 گیگ رو تشخیص میداد!
    اطلاعات فایلی در کجا ذخیر ه میشن؟
    اگه منظورت اطلاعات مربوط به ادرس دهی فایل ها و ساختمان داده ها هست باید بگم به اینا هیچ جا ذخیره نمیشه! در اولین و آخرین بایت های هر "Allocation unit" اطلاعات آدرس دهی مربوط به بلوک قبلی و بعدی ذخیره میشه!
    درضمن در موردمنطقی بودن هم :
    هارد 1000GB رو دقیقا 931 گیگ تشخیص داده میشه!
    هارد 500 رو دقیقا 465.6 گیگ تشخیص میده!
    و...
    میتونید هر نوع هارد و مموری رو تست کنید!

داره خودمونی میشه nokiax6's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

مدل 8 گیگ اومده ایران. با گارانتی پارسه یا همون بهتر بگم یه نوع قاچاقی حدود 335 تومنه که شاید تو بازار یکم ارزون تر هم گیر بیاری ولی اصلا خریدش به صلاح نیست چون قیمت 16 گیگش هم اینقدره البته 16 گیگ یکم گرون تر شده انگار آخه یدوره ملخش تخمشو خورد دوباره اومده میکشه پایین
    تبریز 8 گیگ اومده با قیمت 310000 تومن و 16 گیگ قیمتش رفته بالا و بسیار کمیاب شده

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

------------------
    ببین دوست عزیز می دونی که هر 1 گیگا بایت 1024 مگابایته و هر یک مگابایت 1024 کیلوبایته و هر 1 کیلوبایت 1024بایته و توضیح این دوستمون در مورد محاسبه این عدد کاملا درسته و عددی که شما می گی 32 چرا ضربدر 1000 شده در حقیقت منظورش این بوده که به طور خودکار مغز انسان هر 1000 واحد را برای تبدیل به واحد دیگه در نظر می گیره و 32 گیگابایت را ما تو ذهن خودمون 32000 مگا بایت یا 32000000 کیلوبایت یا 32000000000 بایت در نظر می گیره پس با این حساب شما می تونی همین عدد آخر را سه بار تقسیم بر 1024 کنی!
    تا اینجا فکر کنم شک و شبه شما برطرف شده و اما در مورد گرفتن مقداری از حافظه برای نگه داری فایلهای سیستمی هم درسته اما در فرمتهای مختلف متفاوته مثلا در سیستم Fat یک چیزی حدود 700 کیلو بایت نگهداری میشه و در Fat32 تقریبا 8MB نگه داری می شه اما بعد از فرمت و تبدیل به یکی از فرمتهای سیستمی!
    پس در نتیجه در اصل حافظه تغییری ایجاد نمی شه و فقط مقداری از حافظه را به طور پنهان به خودش اختصاص می ده و اگر با برنامه های دقیقتری به هارد دیسک یا هر حافظه دیگه نگاه کنید می بینید توتال مموری همان حافظه اصلیه اما با اینکه چیزی داخل هارد نیست مقداری را در حالت مصرف شده نشون می ده که می شه همون حرف شما اما بازم در مورد مقدار اصلی حافظه صدق نمی کنه!
    موفق باشی
    عزیز من من نمی گم که از اصل مقدار حافظه مثلا 32 گیگ کسر میشه خیر . سیستم عامل و سیستم فایلی یه مقدارشو واسه خودش نگه میداره واسه استفاده هاش واسه اسکرش کردن واسه ویرچوالیشن و... حافظه ثابته و همون اندازه هستش ولی اونی که قابل دسترسه برای ما کمتر از مقدار واقعی خواهد بود. اینجوری بگم روی ممورذی 32 گیگ یک فایل دقیقا 32گیگی نمی تونی ذخیره کنی مقدار واقعی در دسترس کمتره! همین
    من نمیخوام بگم کسی ام ولی دارم تدریس می کنم تو دانشگاه اونم نه در ایران. ولی بحث رو دررو بهتر از رو کاغذ یا جدال تو فرومه.
    یاعلی

اگه منظورت اطلاعات مربوط به ادرس دهی فایل ها و ساختمان داده ها هست باید بگم به اینا هیچ جا ذخیره نمیشه! در اولین و آخرین بایت های هر "Allocation unit" اطلاعات آدرس دهی مربوط به بلوک قبلی و بعدی ذخیره میشه!
    سخت در اشتباهی! منبعی بهت میدم البته زبان انگلیسیه اگه بتونی مطالعه کنی اونجا خواهی فهمید.اعداد ماینوس و پلاس چگونه ذخیره میشن. مثبت یا منفی بودن. هر بایت یه خانه کنارشه واسه ذخیره مثبت منفی بودن و سایر توضیحات دیگه

گیگ در کامیپتر یعنی 1024K
    هر کیلو در کامپیوتر1024B
    بیچاره چارلز بابیج اگه می دونست علم کامیپتر بعد اون اینجوری دچار تحریف و خودتحلیلی خواهد شد از کار خودش پشیمون می شد. من مدرس زیپ دهانمو می کشم انگار علمی بالاتر از هر صاحب علمی وجود داره عرصه را برای شما باز می گذاریم.

تبریز 8 گیگ اومده با قیمت 310000 تومن و 16 گیگ قیمتش رفته بالا و بسیار کمیاب شده
    از نزدیک دیدی رنگش چه جوریه؟ خوشگله؟ ولی با این قیمت ارزش خرید اصلا نداره. فکر کنم بلوتوثش لقمه دندان گیری باشه دیگه فرقی به آن معنی نداره.

بازار تبریز هم که جهانی شد!
    تراختوروتون هم که پنچر شد

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان عزیز
    برای فرمت سه دکمه ای که معادل کد #7370#* است برای گوشیهای غیر از N97 و N97 mini مانند 5800XM/5802/5530XM/5230/5233/5235/C6/X6 می تونید از دکمه های زیر استفاده کنید
    ابتدا گوشی را خاموش کنید و یک بار باتری رو در بیارید و جا بزنید بعد دکمه های Call یا همان دکمه سبز رنگ و Call End یا همان دکمه قرمز رنگ و Camera Capture یا همان دکمه ای که توسط اون عکس می گیرید را نگه دارید و بعد دکمه Power یا همان روشن کننده گوشی را تا زمان بالا آمدن گوشی نگه دارید و بعد از بالا آمدن گوشی می بینید که از شما درخواست میشه که تاریخ و ساعت و کشور را تنظیم کنید
    موفق باشید

8. این کاربر از aydin_eb7777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه nokiax6's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

من تو ویترین مغازه ها دیدم از نمای جلوش اون نوار فلزی که کنار Lcd هست رنگش نقره ای هست ولی پشتشو ندیدم که چه رنگیه
    تفاوت هاشو تو پست های قبلیم بطور کامل نوشته بودم مثلا هندزفری هاش از 16gb ضعیف ترن و با usb شارژ میشه و بلوتوثش 2.1 هست و... و از همه مهمتر 8gb هست!!!
    چون تازه وارد بازار شده قیمتش بالاست حتما میاد پایین...
    بله بازار تبریز به عنوان اولین بازار تاریخی جهان در یونسکو ثبت شد
    در مورد تراختور هم بگم کسانی که امکان دریافت شبکه سهند (تبریز) رو دارن اولین بازی تراختور در حضور تماشاگران رو از دست ندن چون بیش از 150000 نفر به ورزشگاه خواهند رفت و ...
    ببخشید که خارج از موضوع بحث بود

10. این کاربر از nokiax6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه RAGNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

درباره home screen سوال داشتم

ایا مثل theme میشه واسه گوشی دانلود کرد و اگه میشه لطفا چند تا سایت

خوب معرفی کنید مرسی

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

من تو ویترین مغازه ها دیدم از نمای جلوش اون نوار فلزی که کنار Lcd هست رنگش نقره ای هست ولی پشتشو ندیدم که چه رنگیه
    تفاوت هاشو تو پست های قبلیم بطور کامل نوشته بودم مثلا هندزفری هاش از 16gb ضعیف ترن و با usb شارژ میشه و بلوتوثش 2.1 هست و... و از همه مهمتر 8gb هست!!!
    چون تازه وارد بازار شده قیمتش بالاست حتما میاد پایین...
    بله بازار تبریز به عنوان اولین بازار تاریخی جهان در یونسکو ثبت شد
    در مورد تراختور هم بگم کسانی که امکان دریافت شبکه سهند (تبریز) رو دارن اولین بازی تراختور در حضور تماشاگران رو از دست ندن چون بیش از 150000 نفر به ورزشگاه خواهند رفت و ...
    ببخشید که خارج از موضوع بحث بود
    تبریک می گم بابت ثبت بازار تبریز. انشالله شهر تبریز هم ثبت جهانی بشه. و انشالله که مث قضیه مقبره کوروش بنده خدا نشه که یه سد بسازن و ذره ذره نابودش کنن
    درضمن... یاشاسین تراکتور ( ما که نفهمیدیم چرا تبریزی ها می گن تراختور!!! )

برای این که بی ربط نباشه : X6 گوشی بسیار خوبیه! به ویژه 8 گیگش!!!

درباره home screen سوال داشتم

ایا مثل theme میشه واسه گوشی دانلود کرد و اگه میشه لطفا چند تا سایت

خوب معرفی کنید مرسی
    هوم اسکرین ها رو می شه مانند تم ریخت؛ اما خود نوکیا هوم اسکرین بیرون نداده که بشه نصبش کرد. هوم اسکرین اپراتورهای آرنج و ودافون هستن که می شینن هوم اسکرین می سازن و سپس یه عده می شینن با کلی بساط اون رو از روی اون گوشی ها استخراج می کنن و در قالب فایل نصبی روی سایت ها قرار می دن. البته مشکلاتی از جلمه عدم پشتیبانی از زبان فارسی رو هم دارن متاسفانه

شاد و خندون باشین

13. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •