میتونید از همون دستور apt-get install gstreamer استفاده کنید البته با نصب برنامه km player هم این فایل نصب میشه
میتونید از همون دستور apt-get install gstreamer استفاده کنید البته با نصب برنامه km player هم این فایل نصب میشه
از Faster استفاده کنید
و تمام مخازن رو اد کرده و اپدیت داشته باشید
از این هم میتونین کمک بگیرید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوسته عزیز ربطی نداره ... برنامه مذکور یه lib هست که باید بصورت جدا یا به شکل package از فایل های lib دانلود بشه فک باید محتویات تمام فایل های lib رو مشاهده کنن که ببینن تو کدوم هستش ولی برنامه kmplayer رونو تو خودش داره در ضمن اگه نبود باید وارد قسمت garage و از اونجا بصورت فایل .deb دانلودش کنن و دستی نصبش کنن که البته همون هم ممکنه یه سری پیش نیاز ها بخواد
یه N900 دوستام برام پیدا کردن طرف میگه نو وآکبنده خودم هنوز ندیدمش 500 تومن به نظرتون ارزش داره بگیرم ؟؟ چون هیچ گوشی به انداره N900 خوشم نمیاد حتی با اینکه تو فکر S2 بودم ولی این پیدا شده دوست دارم اینو بگیرم
شما چی میگین ؟
در N900 که شکی نیست عزیر ولی متعسفانه و متعسفانه این گوشی رو الان دیگه کسی حتی نمیخره !!!! ازتون
(چون خودش 2 3 تا توی ویترین مغازش داره از همین مدل که روی دستش باد کرده !!!!!
من ۲تا مشکل با گوشیم پیدا کردم اول اینکه در حد تیم ملی ویروس دارم بابا ویروس دوربینمو از کار انداخته دوم فیلتر شکن نیومده براش اما در کل ازش راضیم هنوزم گوشی سر ترش ندیدم
سلام کسی فایل DEB برنامه Open vpn رو داره ؟
یا میدونه از کجا میشه دانلود کرد چون از مخازن دانلود نمیشه (تحریم)
پیشنیاز میخواد بهتره از همون مخازن نصب بشه
میتونید از فریدام استفاده کنید
---------- Post added at 01:23 PM ---------- Previous post was at 01:22 PM ----------
---------- Post added at 01:25 PM ---------- Previous post was at 01:23 PM ----------
كي ميگه نمي خره ! شايد مال شما رو نخرن .
سلام.
این فایلشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه پیش نیازی رو خواست بگین تا بذارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)