تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 164 از 275 اولاول ... 64114154160161162163164165166167168174214264 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,631 به 1,640 از 2750

نام تاپيک: HTC HD2 اولين گوشي اچ تی سی با پردازنده ۱ گیگاهرتز و ال سي دي 4.3 اينچي

داره خودمونی میشه pooya_swimmer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ایران / اصفهان

پيش فرض

آقا امروز رفتم که یکی از این گوشی بخرم ؟ برای اولین بار بود از نزدیک میدیدم این هیولا رو /
    وای چقدر این گوشی بزرگه / من یه گوشی بلک بری استورم دارم فک میکردم خیلی بزرگه ولی این HD2 رو دسته هرچی گوشی بزرگه آورده /
    آقا حالا بگذریم / اینجا توی اصفهان با گارانتی یاس میدن 820 و با کامتل میدن 790
    به نظرتون بگیرم ؟
    یه سوال : یه پسره یکیشو داشت باهاش فیلم که پخش کرد (دموی اصلی گوشی ) کیفیتش پایین بود /
    نور صفحه رو کم کرده بوده یا کیفیتش همینه ؟

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

گلمحمدی جان متاسفانه شرکتهایی که محصولات سونی اریکسون رو تو ایران گارانتی میکنن زیاد به فکر خدمات پس از فروش نیستن.شما حساب کن x1 وقتی وارد بازار شد چقدر بعد از ورودش گارانتی دارش اومد.
    یادمه زیاد طول کشید x1 با گارانتی اصلی توسط کامتل و یا سیتادل وارد بشه و در ضمن خدمات پس از فروش هم که زیاد خوب نبود.
    ولی با توجه به اینکه شرکتهای یاس و پرشین تله کام خدمات قابل قبولی تو ایران ارائه میدن.و لوازم یدکی رو هم واسه گوشیهای htc خوب میارن و کم و کاستی نمیزارن.
    همین diamond معمولی هم وقتی وارد بازار شد باطریش راضی کننده نبود و بعدش که شرکت htc باطری با ظرفیت بیشتر واسش بیرون داد از اون باطریها وارد بازار ایران هم شد.
    پس به احتمال زیاد وارد بازار ایران هم میشه.
    سلام.

شرکت سونی اریکسون بخاطر اینکه موظف به رعایت قوانین Oh No هست مجاز به صادرات جنس به ایران نیست و شرکتهایی هم که گارانتی کننده هستن نماینده شرکت نیستن واسه همینه که لوازم یدکیش و لوازم جانبیش یا تو ایران نمیاد یا اگر بیاد خیلی کم و گرونه.واسه همین متاسفانه مجبوریم بسوزیم و بسازیم و نظاره گر امکانات گوشیهاش تو کشورهای دیگه باشیم و حسرت بخوریم.باطری X1هم اگر نیومد تو ایران دلیل بر ساخته نشدنش نبود بلکه دلیل بر.........ما بود.اما واسه گوشیهای دیگه مثل HTC که نمایندگی داره بسادگی وارد میکنن و در اختیار مصرف کننده قرار میگیره مثل همون دایموند که فرمودید.

3. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

يه سوال دارم شايد تكراري باشه ...
    مگه رم اين گوشي 448 نيست ...اژدهاي من 336 تاشو بيشتر نشون نميده يا شايدم كلا نداره ....
    يا شايدم اكتيو نيست ؟؟؟
    الان تو XDA يه تاپيك ديدم كه نوشته بود همه ي HD2 ها 576 تا رم دارن .. اينم لينكش :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام.

مقداری از رم و رام گوشی توسط برنامه های در حال اجرا (بصورت استارت آپ) و ویندوز گوشی اشغل میشه دیگه.مثلا" شما اگر رم کامپیوترت 2 گیگ باشه به محض اینکه ویندوز رو بالا بیاری و بری نگاه کنی میبینی 2 گیگ رم آزاد نداری.

داره خودمونی میشه dremad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراك

پيش فرض

اقا مهدي دوباره سوالمو ميگم ...
    مگه رم اين گوشي 448 نيست ...اژدهاي من 336 تاشو بيشتر نشون نميده يا شايدم كلا نداره ....
    يا شايدم اكتيو نيست ؟؟؟
    چه كار كنم اكتيو بشه ؟؟؟؟ رامم هم رام اورجينال 1.48 هست .

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

اقا مهدي دوباره سوالمو ميگم ...
    يا شايدم اكتيو نيست ؟؟؟
    چه كار كنم اكتيو بشه ؟؟؟؟ رامم هم رام اورجينال 1.48 هست .
    سلام.

تو پست قبلی جواب دادم.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

آقا امروز رفتم که یکی از این گوشی بخرم ؟ برای اولین بار بود از نزدیک میدیدم این هیولا رو /
    وای چقدر این گوشی بزرگه / من یه گوشی بلک بری استورم دارم فک میکردم خیلی بزرگه ولی این HD2 رو دسته هرچی گوشی بزرگه آورده /
    آقا حالا بگذریم / اینجا توی اصفهان با گارانتی یاس میدن 820 و با کامتل میدن 790
    به نظرتون بگیرم ؟
    یه سوال : یه پسره یکیشو داشت باهاش فیلم که پخش کرد (دموی اصلی گوشی ) کیفیتش پایین بود /
    نور صفحه رو کم کرده بوده یا کیفیتش همینه ؟
    اره اینطوریه
    تو ویترین اگه دقت کنی بزرگترین گوشی امنیا اچ دی هست
    که ادم اولش که میبینه فکر میکنه ...........
    اما بعد بری اونورتر و اچ دی 2 را ببینی اینطوری میشی
    کلا امنیا اچد و اچ دی دو از بزرگترین گوشیها خوب هستند
    در مورد کیفیت فیلم که گفتی
    امکان نداره کیفیت این گوشی پائین باشه
    حتما بکلایتش پائین بوده و یا فیلم خودش ضعیف بوده و یا ...
    مطمئن باش کیفیت صفحه اچ دی 2 خوبه .
    Last edited by golmohammadi; 28-01-2010 at 19:12.

8. 2 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه dremad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراك

پيش فرض

سلام.

مقداری از رم و رام گوشی توسط برنامه های در حال اجرا (بصورت استارت آپ) و ویندوز گوشی اشغل میشه دیگه.مثلا" شما اگر رم کامپیوترت 2 گیگ باشه به محض اینکه ویندوز رو بالا بیاری و بری نگاه کنی میبینی 2 گیگ رم آزاد نداری.
    فك كنم شما منظورم رو اشتباه فهميدي .

من كلا 331 رم دارم .... كه حدودا 180 تا 190 تاش هميشه خاليه ...
    اگه لازمه اسكرين شات بزارم...
    اگه رامم رو با رام هاي رسمي ديگه يا كوك شده عوش كنم درست نميشه ؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

آقا جواب مارو نمیدید؟

تو تهران از کجا و با چه گارانتی با قیمت مناسب میشه این گوشیو خرید؟

راستی قبلا رفتم یه فروشگاه گفت 700 با گارانتی یاس بعد کی سیم کارتو زد توش گفت حالا باید 130 تومن بدی برنامه هاشو روش نصب کنیم که در غیر این صورت گارانتی 2 سال و نیم نرم افزار و سخت افزار نداره اگه نصب نشه.
    در ضمن می گفت رو گوشی هیچ برنامه ای نیست و باید پول بده نصب شه.
    دیدم چرت و پرت میگه سیم کارتو گرفتم ازش و خداحافظ.
    می خوام بپرسم یعنی واقعا رو این گوشه هیچ برنامه ای جز ویندوزش نصب نیست و باید بعد از خرید حتما نصب کنی؟

داره خودمونی میشه vahid2533's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آقا جواب مارو نمیدید؟

تو تهران از کجا و با چه گارانتی با قیمت مناسب میشه این گوشیو خرید؟

راستی قبلا رفتم یه فروشگاه گفت 700 با گارانتی یاس بعد کی سیم کارتو زد توش گفت حالا باید 130 تومن بدی برنامه هاشو روش نصب کنیم که در غیر این صورت گارانتی 2 سال و نیم نرم افزار و سخت افزار نداره اگه نصب نشه.
    در ضمن می گفت رو گوشی هیچ برنامه ای نیست و باید پول بده نصب شه.
    دیدم چرت و پرت میگه سیم کارتو گرفتم ازش و خداحافظ.
    می خوام بپرسم یعنی واقعا رو این گوشه هیچ برنامه ای جز ویندوزش نصب نیست و باید بعد از خرید حتما نصب کنی؟

این گوشی رو شما می توانید از پاساژ پایتخت واحد 252 گارانتی رسمی پرشین تلکام با قیمت 755 تومان با نرم افزار آریو اقلیم تهیه کنید و روی آن برنامه های مثل ویندوز پلیر و چیزهای دیگر نصب است و اگر بخواهید نرم افزارهای دیگر نصب کنید در اینترنت وجود دارد.

داره خودمونی میشه pooya_swimmer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ایران / اصفهان

پيش فرض

آقا امروز رفتم یه مغازه تو اصفهان دنبال HD2 با گارانتی پرشین میگشتم./
    طرف میگفت پرشین نخر اصلا / یاس بخر . یاس گارانتیش بهتره و از این حرفا در مورد یاس / میگفت یاس هم یه CD مپ ایکس میده ./
    مغازه دار میگفت پرشین اصلا جواب مشتری نمیده / من الان 1 ماهه یک گوشی دارم LCD خراب شده هیچکس جوابگو نیست /
    آقا من بین این دو گارانتی موندم ؟ اساتید راهنمایی کنید ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •