بچههایی که همش ریش tv ,ریش tv میکنید,باید بگم که اصلا بازیها پخش زنده نداره,یا لااقل تا این مرحله نداشته!
فقط پخش اینترنتی بوده اونم بسیار بی کیفیت و با ی دوربین!
اینو دیروز گزارشگر رادیو میگفت که داشت بازی رو از ترکیه گزارش میکرد!
ťàpàţãłķ
بچههایی که همش ریش tv ,ریش tv میکنید,باید بگم که اصلا بازیها پخش زنده نداره,یا لااقل تا این مرحله نداشته!
فقط پخش اینترنتی بوده اونم بسیار بی کیفیت و با ی دوربین!
اینو دیروز گزارشگر رادیو میگفت که داشت بازی رو از ترکیه گزارش میکرد!
ťàpàţãłķ
واليبال اميد ايران قهرمان مسابقات قزاقستان شد
تيم ملي واليبال اميد ايران با نتيجه 3بر صفر و با امتيازهاي 28 - 26 ، 25 - 22 و 25 بر 15 روسيه را شکست داد و جام قهرماني مسابقات رياست جمهوري قزاقستان را بالاي سر برد.
به نقل از ايسنا، ملي پوشان ايران پيش از اين تيمهاي ترکيه، قطر، روسيه و بحرين را نيز مغلوب کرده بودند.
همیشه نگران بودم نکنه سرمایه گذاری روی رده های پایه مطقعی باشه و اون استعدادهای ده سال پیش دیگه تکرار نشه ولی خوشبختانه با این نتایج خوب مشخصه داره مثل گذشته تو استعدادیابی کار میشه
خوشحالم یه جای این مملکت و اونم تو ورزشش کارها رو حساب انجام میشه
آقای داورزنی حمایتت میکنیم!![]()
مصاف واليبال ايران با ترکيه براي مقام پنجمي
تيم ملي واليبال ترکيه در بازي امروز خود مقابل تيم ملي هند با نتيجه 3 بر صفر به برتري دست پيدا کرد.
طبق فرمول اين دوره از مسابقات واليبال قهرماني جوانان جهان تيم ملي واليبال ايران بايد در آخرين بازي خود مقابل تيم ملي ترکيه برگزار کند.
به گزارش فارس، مليپوشان ايران که براي کسب عنوان پنجمي اين رقابتها تلاش ميکنند فردا ساعت 13:30 به وقت ترکيه (15 به وقت تهران) به مصاف تيم ملي کشور ميزبان خواهند رفت.
4 تیم حاضر در یک گروه مقدماتی والیبال جوانان هم اکنون تکلیف 4 تیم پایانی را مشخص خواهند کرد.
به گزارش گل برتر gol.ir؛ حضور و راهیابی 4 تیم از یک گروه از چهار گروه مسابقات دور مقدماتی، واقعه ای تاریخی و در عین حال کم سابقه در طول برگزاری مسابقات جهانی والیبال در تمامی دوران محسوب می شود که در دوره هفدهم رقابت های جوانان زیر 21 سال پسران جهان در ترکیه افتاده است.
در مرحله یک چهارم نهایی این رقابت ها چهار تیم روسیه، برزیل، فرانسه و ایتالیا که در دور مقدماتی و گروهی در گروه چهارم موسوم به گروه مرگ در ازمیر حضور داشتند در این مرحله همگی با شکست دادن تیم های برتر سه گروه دیگر باردیگر در عین ناباوری به هم رسیدند و حالا در مرحله نیمه نهایی و نهایی تکلیف تیم های اول تا چهارم را طی امروز و فردا مشخص می کنند.
در هیچ دوره از مسابقات والیبال قهرمانی جهان در تمامی رده های سنی تاکنون هرگز شاهد چنین اتفاق نادری نبوده ایم و از همه جالب تر اینکه تا آخر وقت شب گذشته نه سایت فدراسیون جهانی والیبال و نه سایر رسانه ها متوجه این موضوع ظریف و تاریخی نشده اند.
بد نیست اشاره کنیم که امروز در حالی در مرحله نیمه پایانی ایتالیا با برزیل و روسیه با فرانسه
برای بار دوم دیدار می کنند که در مرحله گروهی روس ها سه بر صفر فرانسه و برزیلی ها هم با این نتیجه ایتالیا را شکست داده بودند.
اما برزیل برابر فرانسه و روسیه متحمل دو شکست 3-2 شده بود.
Last edited by dashmojtaba; 01-09-2013 at 14:58.
خب تموم شد ایران سه یک برد پنجم جهان شد
ایران فقط یه بار باخت اونم به تیم قدرتمند برزیل بود با اختلاف ناچیز در هر ست
عکس رده بندی نهایی تیمها
![]()
Last edited by dashmojtaba; 02-09-2013 at 08:28.
نفرزاده: از اينکه ترکيه را برديم، ناراحتم
سرمربي تيم واليبال جوانان ايران، پس از کسب عنوان پنجمي جهان گفت: من از اينکه پيکارهاي جهاني را با پيروزي تمام کرديم، خيلي خوشحالم و از اين بابت که ترکيه را برديم، ناراحتم.
فرهاد نفرزاده پس از کسب عنوان پنجمي مسابقات واليبال قهرماني جوانان جهان با تيم کشورمان گفت: بازي با ترکيه در اين مرحله، سختترين بازي ما در طول مسابقات بود، چون براي ما خيلي مهم بود که مسابقات قهرماني جهان را با پيروزي تمام کنيم. ما بعد از اينکه در ابتداي ست دوم با انگيزه مضاعف وارد زمين شديم، توانستيم برنده شويم.
به گزارش تسنيم، نفرزاده ادامه داد: من از اينکه اين تورنمنت را با پيروزي تمام کرديم، خيلي خوشحالم و از اين بابت که ترکيه را برديم، ناراحت هستم. ترکها مانند برادران ما هستند. من ترجيح ميدادم بازي آخر ما مقابل تيم ديگر و يا اينکه مقابل همين تيم ترکيه در فينال باشد. با اين حال به تيم حريف تبريک ميگويم.
جواد حسينآبادي، کاپيتان تيم واليبال جوانان ايران نيز پس از کسب عنوان پنجمي جهان گفت: ما تيم ترکيه را از قبل ميشناختيم و با آنها بازي کرده بوديم. مسابقه سختي بود و همه بازيکنان، خوب بازي کردند. ما در اين مسابقات 7 پيروزي و يک شکست داشتيم و در نهايت به مقام پنجم رسيديم. ما از اين شرايط چندان خوشحال نيستيم ولي حداقل توانستيم با پيروزي، مسابقات جهاني را تمام کنيم.
آقای نفر زاده جوگیر شدند ؟ فکر نمیکنم هیچ مربیی در سطح جهان اینطوری آماتور جرف برنه ازینکه ترکها رو بردیم ناراحتم مثل برادر ما هستند ( برادر همین کشور ترکیه امثال من و توی ایرانی رو حسابی اذیت میکنه و تحویل نمیگیره )
به نظر من در کل اظهارات بدی نگفته
ما واقعاً با کشورهای همسایمون و همینطور همه کشورهای عربی دنیا که همه مسلمان هم هستند برادریم و اینکه این مفاهیم اخلاقی رو در ورزش به کار میبریم کار پسندیده ایه و با قواعد حرفه ای گری هم تناقضی نداره به خصوص وقتی مربی به این هم اشاره میکنه که ما وظیفمون برد بود. (اینم بدونید با رفتار خوب ماست که اونها هم ترقیب میشن و ناخوداگاه به این نتیجه میرسن که باید مارو به عنوان برادران خودشون قبول کنن و حامی ما باشن از قدیم گفتن با پنبه سر ببرید که البته اینجا ما قصدم نداریم سر برادران دینیمونو ببریم چه ترک و چه عرب ... اتفاقاً من معتقدم در همین زمان کنونی هم اکثریت جهان اسلام به مردم ایران علاقمند هستند و نباید اینقدر بدبینانه به خاطر بعضی رفتارها به همشون نگاه کرد ما تو جنوب کشورمون یه جمعیت بزرگ و همیشه وفادار عرب زبان و در شمال کشورمون ترک زبان داریم این نشون میده که ما واقعاً با این دو قوم پیوند عمیق نسبی هم داریم پس بهتره منصفانه تر نگاهشون کنیم)
بله اگر میگفت ما نباید این بازی رو میبردیم اینجا حرفش غیرحرفه ای میشد اما این اظهارات که خوندم جای تقدیر داره و نکته بدی درش نمیبینم.
آقای نفرزاده مربی باشخصیت و کاربلدی هستند سایر مصاحبه هاشو که از طریق FIVB خوندم و همین عملکرد خوبش با جوونامون اینو ثابت میکنه.
مدیران محترم گرچه قسمتی از بحثم حکم اسپمو داشت ولی باید در جواب ایشون بیان میشد با تشکر.
Last edited by dashmojtaba; 02-09-2013 at 14:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)