بین 1 روز تا 10 سال ممکنه طول بکشه و اصلا هم شوخی نمیکنم. بستگی به منطقه ای که هستید و داشتن زوج سیم خالی توی کافو یا باکس داره و اینکه تیغتون توی مخابرات چقدری ببره.![]()
بین 1 روز تا 10 سال ممکنه طول بکشه و اصلا هم شوخی نمیکنم. بستگی به منطقه ای که هستید و داشتن زوج سیم خالی توی کافو یا باکس داره و اینکه تیغتون توی مخابرات چقدری ببره.![]()
دقیقا، ما هم توی خونه جدید دوتا خط با هم درخواست دادیم که یکی رو 15 روزه و دومی رو تقریبا 30 روزه کشیدن![]()
دوستان مرکز مخابراتی خونه جدید رجایی . به نظر شما چقدر ممکنه طول بکشه ؟ این طوری که من میمیرم بی اینترنتی !!!!
بچه ها من از آسیاتک اشتراک گرفتم
بالاخره خط من رانژه شد و مودم رو کانفیگ کردم
ولی چراغ لینک مودم روشن نمیشه!!!
با شرکت تماس گرفتم، گفت الان چند روزه مرکز چمران مشکل داره و به غیر از شما چند تا مشتری دیگه با مشکل مشابه داریم. گفت ممکنه تا هفته ی بعد طول بکشه !!!!!!!!
بچه های چمران یا هر کسی که از این شرکت ADSL داره لطفا بیاد بگه ببینم کسی غیر از من این مشکل رو داره؟
من از لقمان رایانه سرویس 56 بدون محدودیت دارم و مرکز چمران هستم
مشکلم هم عجیبه!
هفته گذشته با سرعت 100 کیلوبایت در ثانیه دانلود می کردم اما الان چند روزه که تمام ساعات شبانه روز از 14 بیشتر بالا نمی رود!
مشکل از کجاست؟
(دوستم که در همسایگی ماست مشکلی نداره و با سرعت 80 در حال دانلوده!)
بچه ها سلام من الا از پارس آنلاین اشتراک 128 دارم با محدودیت 3گیگ...این 3 گیگ اصلا کفاف نمیده حوصله هم ندارم شبا بیدار بمونم میخوام بیارمش رو 5 گیگ به نظرتون شرکتو عوض کنم؟چون میخوام سرعتشم بالاتر باشه 216 اگه باشه خیلی حال میده...ولی خب پارس آنلاین یکم گرونه کسی پیشنهادی داره؟ 24 متری هم هستم...
همون پارس آنلاین بهتره اگه میخوای پول کمتر بدی بیا سمت شاتل ولی باید دردسر افت سرعتشم بکشی
امروز پیش یکی از دوستام بودم از پارس آنلاین 64 گرفته بود دانلودش از رپیدشر 45-50 بود
از سایتای مختلف تست بگیر بعضی وقتا واسه ما هم که شاتلی هستیم از یه سایت سرعت دان 120 میشه از یه سایت مثل رپیدشر 18 میشه
Last edited by moslem.b; 04-03-2010 at 15:15.
lمسلم خان اینکار را کرده ام از یک سایت 15 و از سایت های آپلود سنتر 5 - 6 است!
سرعت متعارف شما همون 14 باید باشه ولی گاهی اوقات خود شرکت بعضی اکانت ها رو آزاد میزاره و سرعتشون بالا میره مثلا همین شاتل فقط سرویس 128 سرعت دانلودش بالا میره و اونم نه واسه همه واسه بعضیا
سلام
من به کارت طلایی شاتل اهواز نیاز دارم
استفاده از این کارت چه جوریه؟ حتما باید کارت باشه یا شماره سریالش هم مهمه؟
اگه کمک کنید ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)