مال من این طوری نشد ، وقتی وصل کردم به آیتونز ، اپ های اینستالوس پاک نشدن بلکه رفتن توی لایبرری آیتونز...
مال من این طوری نشد ، وقتی وصل کردم به آیتونز ، اپ های اینستالوس پاک نشدن بلکه رفتن توی لایبرری آیتونز...
سلام دوستان
آخرین ورژنی که میشه آنلاک کرد چیه؟ 4.2.1 ؟
ممنون
بله دوست عزیز (برای 3G و 3GS)
دوست عزيز راهي نيست تا برنامه هاي اينستالوس رو ببريم تو آيتنوز و بعد برنامه هايي كه با pc دانلود كرديم را هم به آن اضافه كرده و همه رو با هم سينك كنيم؟
فکر نکنم بشه .
خوب به نظر من شما همون فایل های دانلودی رو از تو Instalous مستقیم بریز تو گوشی . بهتر نی ؟![]()
سلام
خب ورژن گوشی من 4.2.1 بود با بیس بند 05.15.04 و البته لاک بود
تنظیمات گوشی رو ریست کردم که دیدم ای داد بیداد میگه باید اکتیوت کنی
یکمی بهش ور رفتم و خرابترش کردمالان روی لوگوی اپل گیر کرده
یعنی با Redsnow0.96b6 جیلبریک کردم و مراحل رو هم کامل انجام دادم ولی خب وقتی ریست شد روی لوگوی اپل گیر کرده
حالا چیکار کنم؟
ممنون![]()
منظورتون از اینکه مراحل رو کامل انجام دادید اینه که بیس باند رو به 6.15 بردید؟با Redsnow0.96b6 جیلبریک کردم و مراحل رو هم کامل انجام دادم
شما اول ریستور میکنی.... بعدش با redsn0w هم بیس باند رو عوض میکنی و هم جیلبرک میکنی بعدش از سیدیا ultrasn0w رو نصب میکنی و گوشی آنتن خواهد داد.
سلام
ممنون بابت پاسخ
مگهredsn0w بیس بند رو هم تغییرمیده؟
من فرم ور 4.2.1رو به برنامه دادم و مراحلی که گفت رو انجام دادم
بعدش روی گوشی هم 1 چیزایی نوشت و عکس 1 آناناس هم اومدولی گوشی که ریستارت شد روی لوگوی اپل گیر کرد
(در حقیقت این کار رو کردم که بتونم گوشی رو اکتیوت کنم)
حالامن دقیقاً چیکار باید بکنم؟
ایتونز هم گوشی رو نمیشناسه.....حالا چطوری باید ریستور کنم؟
ممنون![]()
خب الان آیتونز گوشی رو شناخت
ولی وقتی میخوام به 4.2.1 ریستور کنم ارور 3194 میده
فایل hosts رو هم ویرایش کردم ولی بازم همون ارور رو میده
ممنون میشم راهنمایی کنید![]()
سلام دوستان،
یه آیفون 3Gs دارم (مال خودم نیست)، حدودا مال 2-3سال پیش حداقل. از انگلیس فرستادن، و قبل از اینکه بفرستن برنامه ها و بازی ها و موزیک های خیلی زیادی توش ریخته بودن اونجا. از سیم کارت 912 هم استفاده میکنم (از اون جهت میگم که قفل شبکه ای مثلا T-Mobile نیست). با وجود اون همه برنامه هیچ برنامه ای برای بلوتوث و فایل اکسپلورر نداره.
حالا من میخوام این گوشی رو درست کنم (آزاد شدن بلوتوث، ترجیحا نسخه جدید سیستم عاملش و...) اگر امکان پشتیبان گرفتن از آهنگ ها هستش که ترجیح میدم پشتیبان بگیرم اگر نه اصلا مهم نیست.
یه شرح کوچیکی هم بدم که چند وقت پیش وقتی با وایرلس وصلش کردم اینترنت توی cydia اومدم ifile و ibluenova رو دانلود کنم که یهو از cydia پرید بیرون و از اون موقع به بعد دیگه وارد cydia که میشه بعد چند ثانیه میپره بیرون. الان هم که با itunes اون دو تا برنامه رو ریختم وقتی میزنم برنامه فقط یک ثانیه میاد و بعدش میپره بیرون.
لطفا از اول راهنمایی کنید که باید دقیقا چه کارهایی انجام بدم؟ من پست یا تایپیک خاصی پیدا نکردم، اگر هست آدرسش رو بدید اونجا مطرح کنم ممنون میشم.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)