به اونایی که تو آزمون ها شرکت کردن میدن. البته برید نمایندگی ها دارن که توشون میشه کلی از این جزوهاشون رو پیدا کرد از اونجا اقدام کنید
به اونایی که تو آزمون ها شرکت کردن میدن. البته برید نمایندگی ها دارن که توشون میشه کلی از این جزوهاشون رو پیدا کرد از اونجا اقدام کنید
از دوستان گرفتم اونا هم فقط تابستون ازموناش رو رفتن و با جزوه هاش تا روز قبل کنکور حال می کردن (یعنی می کردیم)
تست خود کنکورو
بعلاوه تستای جزوه های گزینه 2 که خیلی سنگینه و حال می کنی
یکم هم مرات
تقریبا جواب دادم
چرند اینه که مثلا زاویه ساعت رو می گه ( خب اینو خودت می فهمی چرته) ولی مثلا در مورد ارتفاع 50 تا فرمول داده ولی من بت می گم واسه ارتفاع در کل مثلث ها 3 یا 4 تا فرمول بیشتر نیست که تازه حفظ کردن همونا هم دهنو سرویس می کنه
گزینه حداقل از گاج کمتر گفته ضمن اینکه فرمول ها اکثرا تغییر یافته همون 3 تای اوله که اگه اینو بگیری کارت راحت میشه
خوب میری جلو
اگه بریم نمایندگی گزینه 2 همین طوری مجانی بهمون میدن؟
شوخی نکردما منظورم اینه که باید چقدر هزینه کرد؟
بچه ها میگم برای پرسیدن سوالهای درسی تو همین تاپیک اقدام کنیم یا تاپیکی براش هست ؟
همینجا باید بپرسی...بچه ها میگم برای پرسیدن سوالهای درسی تو همین تاپیک اقدام کنیم یا تاپیکی براش هست ؟
در این تاپیک قصد دارم یه سری مطلب جامع برای بچه های ریاضی بزارم که بهشون ایمان قلبی دارم و مطمئنم کارسازه.
این هم قسمت اول که یه سری مطلب کلی هست.
اول سلام.
دوم امیدوارم از الان تصمیم جدیتون رو گرفته باشید.این خیلی مهمه.من پارسال تصمیم جدیمو این موقع گرفتم برای زیر 100 شدم 129 حالا اگه شما از الان تصمیم نگرفته باشید دیگه ببینید چی میشه
سوم.قطعا این روزا بیش از هزار بار در مورد شیرمردی که رتبه 1 تجربی و زبان رو آورده شنیدید.دو درس از ایشون یاد بگیرید:
1-با کمترین امکانات و در هر شاخه ای و در هر مکانی اگه اراده،تلاش زیاد و درست (با کیفیت ) باشه میشه موفق شد و واقعا جای هیچ بهانه ای نیست.هیچ.
2-نا امیدی رو همیشه کنار بزارید.حتی اگه یه هفته هم مونده باشه و هیچی هم نخونده باشید نا امیدی حاصلی جز از دست دادن همون یه هفته نداره
چهارم.همیشه دو رو بر کنکوریها حرف زیاده.فلان کلاس،فلان موسسه،فلان معلم،فلان آزمون و ... .من به شخصه به شما قول میدم 99 درصد این صحبتا فقط ذهنتون رو بیخودی شلوغ میکنه.دلیلشم اینه که 99 درصد نتیجه کنکورتون دست خودتون هست به هر کلاسی رفته باشین یا نرفته باشین.
ایشالا قسمت دوم رو به زودی براتون میزارم.فعلا یا علی
کسی می دونه این استاد دین و زندگی گزینه 2 اسمش چیه ؟ همین که امروز در مورد فلسفه منطق هم تو شبکه 3 صحبت می کرد؟
این استاده تو آموزشگاه هم درس می ده؟ کسی خبر داره؟
من دنبال یه کتابی می گردم که آیات دین و زندگی و ارتباطات اون ها با هم رو خوب موشکافی کرده باشه و یا اینکه یه کلاس خیلی خوب واسه دین و زندگی می خوام ولی هنوز پیدا نکردم!!! کسی می تونه کمک کنه؟؟؟
ممنون
کتاب آیات و نکات گاج..من دنبال یه کتابی می گردم که آیات دین و زندگی و ارتباطات اون ها با هم رو خوب موشکافی کرده باشه و یا اینکه یه کلاس خیلی خوب واسه دین و زندگی می خوام ولی هنوز پیدا نکردم!!! کسی می تونه کمک کنه؟؟؟
دقیقا همونیه که میخوای....
مولف :دکتر رضائیان
ممنون/![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)