تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 164 از 326 اولاول ... 64114154160161162163164165166167168174214264 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,631 به 1,640 از 3254

نام تاپيک: i8000 Omnia II » ویندوز موبایل سامسونگ با اینترفیس Cube و دوربین 5 مگاپیکسل

داره خودمونی میشه seven007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    زنجان - شهر قیدار

پيش فرض

سلام به همه و ممنونم از سعید و t_tanhayam
    در رابطه با عکسا که ببینم چی کا میتونم بکنم
    ولی در مورد رام هم اگرم بد باشم فعلا نمیتونم کاری بکنم چون گارانتیش میپره فروشنده هم گفت اگه رامی به غیر از این رام روش نصب به شه ما دیگه مسئولیتی در قبال گوشی نداریم
    ما هم مجبوریم واسه نصب رام بریم پیش نمایندگی تا خودشون رامی رو که تایید می کنن برامون نصب کنن
    فعلا رامم اینه ولی باطری زیاد مصرف میکنه و سنگینه ، البته به نظرمن!
    PDA: I8000JVJA1
    CSC: I8000ARBJA2
    PHONE:I8000XXJA1
    اگه بشه میخوام ببرم عوض کنم
    به نظرتون کدوم رام بهترینه؟

Last edited by seven007; 04-05-2010 at 09:18.

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام به همه و ممنونم از سعید و t_tanhayam
    در رابطه با عکسا که ببینم چی کا میتونم بکنم
    ولی در مورد رام هم اگرم بد باشم فعلا نمیتونم کاری بکنم چون گارانتیش میپره فروشنده هم گفت اگه رامی به غیر از این رام روش نصب به شه ما دیگه مسئولیتی در قبال گوشی نداریم
    ما هم مجبوریم واسه نصب رام بریم پیش نمایندگی تا خودشون رامی رو که تایید می کنن برامون نصب کنن
    فعلا رامم اینه ولی باطری زیاد مصرف میکنه و سنگینه ، البته به نظرمن!
    PDA: I8000JVJA1
    CSC: I8000ARBJA2
    PHONE:I8000XXJA1
    اگه بشه میخوام ببرم عوض کنم
    به نظرتون کدوم رام بهترینه؟

سلام دوست عزيزم وظيفست
    در مورد رام دستتون باز نيست متاسفانه شما نهايت ميتونيد 6.5.3 رسمي رو داشته باشيد
    باز هم نظر (شخصي) تاكيد ميكنم شخصي رام كوك شده نصب كنيد اگه مشكلي با تعويض رام نداريد رامهاي افيشيال سنگين هستند اگرم نخواين رام عو ض كنيد يك سالي بايد با همين رامهاي رسمي سر كنيد
    اينها جز معايب خريد كالاي با گارانتي
    ولي خوب اگه مموري بپره ديگه جوابگو هستند انشالاه كه باز گارانتي شايد بدرد بخوره
    فكر ميكنم اخرين 6.5.3 رسمي I8000NXXJD1 بود
    يا علي
    Last edited by t_tanhayam; 04-05-2010 at 10:07.

3. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

سلام سعيد جان من ديروز ساعتهاي 9 شب كه اومد توي موداكو دان كردم ونصب كردم و جند ساعتي باهاش كار كردم
    من نگفتم بدرد نميخوره دوست عزيز گفتم سنگين شايد گوشي ما اسقاطي شده ديگه بندازيمش دور
    در مورد ساختن رام براي خودشون منظورم install usege هايي بود كه براي خودشون مدنظر كردند
    ديگه بعد عمري گوشت كوب داري اونقدرها بزرگ شديم كه تحت تاثير فكر وذهن خودمون باشيم
    اينكه ميفرماييد تست نكردم وحرفي ميزنم جاي گله داره اقا سعيد
    من يك كاربر معمولي هستم ودوست ندارم تحت تاثير 9 صفحه تمجيد قرار بگيرم نتيجه تجربه شخصيم بود در زير مطلبي كه گفتم ذكر كردم يعني
    اينكه شما به بزرگواريتون ببخشيد
    در مورد sence ‌هم فقط بايد بگم يكبار كهنه حتما صد بار ديديد يك گوشي با cpu 400 htc رو نگاه كنيو ومنصفانه خودتون قضاوت كنيد
    من اينجا از همه دوستاني كه با گفته هاي من به اشتباه افتادند معذرت ميخوام واز شما
    يادم اومد در مورد تعداد پستها سعيد جان داداش گلم اينجا كسي با كسي مسابقه نميده هممون ميايم كه به بقيه دوستامون كمك كنيم
    زياد گير اعداد و پست ها نباشيد به دوستانمون كمك كنيم ميخواد 40000 تا بشه ميخواد يكي باشه
    من نوعي با هيچكدوم از بقيه دوستان گل كه ميان و پستهاي اولشونه فرقي نميكنم من هم تشنه يادگيريم ممنون ميشم از شما ياد بگيرم

يا علي

منظورتون از تعداد پستها چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ متوجه نمیشم؟؟ این قسمت قرمز از حرفاتون در جواب به کدوم حرف من بود؟؟؟؟؟؟؟

5. این کاربر از SAEEDSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

MOBIDIV MULTILANGUAGE SUPPORT 3.0
    سلام
    اینو نصب کردم ولی مشکلات فارسی تو اوپرا پابرجاست.

شما ورژن دقیق رام گوشیتون رو برام بنویسید.

مثل این برام بنویسید تا ببینیم مشکل کجاست:

pda:i8000nxxjd1
    csc:i8000nxxjd9
    phone:i8000nxxjd3

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بچه ها یه چیز خیلی مسخره !
    وقتی دوربینو باز میکنم اینترنتو اینا بسته میشن !!!
    مال شما هم اینطوریه یا آپدیتش کنم درست میشه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

در مورد عكسهايي كه دوستمون اردشير خان گذاشتن
    يكبار properties عكسها رو ببينيد
    Lens focal length:
    Metering mode:
    ISO speed rating

اين 3 مورد رو نگاه كنيد يكي از اصوليترين ملاكهاي عكاسي يكسان رعايت نشده
    همونطور كه ميدونيد ISO ‌ . METERING MODE و فاصله كانوني بايد يكسان باشند تا بدون تعصب بشه قضاوت كرد
    در مورد گوشي اقا سعيد خوب خدا رو شكر خيالمون جمع كه ديگه واقعا گوشت كوب داريم
    يا علي

ببینید این عکسها در حالت اتو بودن و هیچ تنظیمی انجام نشده
    مقدار ایزو رو که خود گوشی تایین میکنه و نیازی نیست من نتظیم کنم
    فاصله کانونی هم که در هر دوربین یک عدد ثابته البته بدون زوم اپتیکال
    مترینگ مد رو هر دو گوشی روی ماتریکس بوده که معنیش اینه که خود گوشی حالت بهتر رو انتخاب میکنه
    در ضمن مترینگ مد تو حالتی تاثیر داره که مثلاً یک قسمت سایه و یک فسمت روشن باشه
    اگه روی سنتر بزاریدش نور مناسب رو نسبت به مرکز عکس تنظیم میکنه و اگه ماتریکس باشه دینامیک رنج بهتری داره و بین جاهای تاریک و روشن تعادل برقرار میکنه
    عکس تو تاریکی مطلق با فلش که اصلاً با 8510 قابل مقایسه نیست و خیلی بهتره
    اگه شد با ویواز هم مقایسه میزارم

9. 2 کاربر از ~ARDESHIR~ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

سلام سعيد جان من ديروز ساعتهاي 9 شب كه اومد توي موداكو دان كردم ونصب كردم و جند ساعتي باهاش كار كردم
    من نگفتم بدرد نميخوره دوست عزيز گفتم سنگين شايد گوشي ما اسقاطي شده ديگه بندازيمش دور
    در مورد ساختن رام براي خودشون منظورم install usege هايي بود كه براي خودشون مدنظر كردند
    ديگه بعد عمري گوشت كوب داري اونقدرها بزرگ شديم كه تحت تاثير فكر وذهن خودمون باشيم
    اينكه ميفرماييد تست نكردم وحرفي ميزنم جاي گله داره اقا سعيد
    من يك كاربر معمولي هستم ودوست ندارم تحت تاثير 9 صفحه تمجيد قرار بگيرم نتيجه تجربه شخصيم بود در زير مطلبي كه گفتم ذكر كردم يعني
    اينكه شما به بزرگواريتون ببخشيد
    در مورد sence ‌هم فقط بايد بگم يكبار كهنه حتما صد بار ديديد يك گوشي با cpu 400 htc رو نگاه كنيو ومنصفانه خودتون قضاوت كنيد
    من اينجا از همه دوستاني كه با گفته هاي من به اشتباه افتادند معذرت ميخوام واز شما
    يادم اومد در مورد تعداد پستها سعيد جان داداش گلم اينجا كسي با كسي مسابقه نميده هممون ميايم كه به بقيه دوستامون كمك كنيم
    زياد گير اعداد و پست ها نباشيد به دوستانمون كمك كنيم ميخواد 40000 تا بشه ميخواد يكي باشه
    من نوعي با هيچكدوم از بقيه دوستان گل كه ميان و پستهاي اولشونه فرقي نميكنم من هم تشنه يادگيريم ممنون ميشم از شما ياد بگيرم

يا علي

منظورتون از تعداد پستها چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ متوجه نمیشم؟؟ این قسمت قرمز از حرفاتون در جواب به کدوم حرف من بود؟؟؟؟؟؟؟

درضمن من اگه میگم که شما اینو نصب نکردید برای خودم دلیل محکمی دارم. به نوشته های خودتون در زیر دقت کنید:

با سلام خدمت دوستان گل
    همونطور كه گفتم رام اقاي rapid from modaco with sence 2.5 رو كه اقا سعيد در بالا لطف كردند و معرفي كردن رو تست كردم
    و با كمال تاسف همون مواردي كه حدس ميزدم همچنان پا برجاست سرعت پايين لود صفحات sence كه كاملا لگ ميزنه من كه فكر نميكنم اين sence روي دستگاهي غير htc هيچوقت چيز خوبي از اب دربياد
    با وجود اينكه عنوان شده رم خوبي ازاده ولي اينطور نيست ورم زيادي رو اشغال ميكنه خوب طبيعيه
    ويكي از نكات عجيب اين كه روي 6.5پست شده نه روي 6.5.3 كه البه خودشون جواب دادن و گفتم من اين رام و براي نيازهاي خودم ساختم
    اضافه شدن اپرا 10 و فلاش o2 و soft reset چيزهايي بود كه به چشمم اومد
    فكر ميكنم رام اقاي انريك با sence 2.5 روونتر از اين رام بود
    هم اينها نظرات شخصي بنده بود
    عدهاي هم از اتصال به كامپيوتر اين ام شاكي بودند كه فريز ميشه بخاطر اتو اپديت ويندوز اپديتر
    يا علي
    به من حق بدید که گفتم شما این رام رو تست نکردید چون شما گفتید کنده!! درصورتی که اصلا کند نیست و دلیلش هم همون چیزیه که میگم اگه نصب کرده بودید حتما اینجا عنوان میکردید. یه مورد خیلی خیلی مهم اصلا اشاره نکردید!! و اون اینه که اصلا این رام کوک شده HTC HD2 نیست و من خودم هم به اشتباه افتادم!
    و وقتی نصب کردم دیدم که این رام کوک شده خود امنیا 2 است که sence 2 رو داخلش قرار داده!!!! و انگار که شما فایل cab اچ تی سی سنس رو روی رام امنیا نصب کرده باشید!. در صورتی که رام آقای انریکو نسخه کوک شده htc hd2 است که روی امنیا نصب میشه! این شخص سر ما رو هم کلاه گذاشت!!! و البته از نظری هم خوب بود چون کاملا سرعتش بالا بود و اصلا کند نبود و تمامی سربزگ ها کار میکرد !! انگار که شما sbp shell روی گوشیتون نصب کرده اید. در کل تمام سعی من اینه که کسانی که این گوشی رو میخرند بتونن با تمام وجود ازش لذت ببرن چون اکثر کسایی که این گوشی رو میخرن برای خرید این گوشی از خیلی جاها زدن تا قدرت خرید این گوشی رو داشته باشن ( مثل خودم) . در مورد تعداد پستها باید بگم که من فقط داخل همین فروم فعالیت میکنم و از این 300 تا از پستهام فقط داخل همین فروم بوده و این نشون میده که من دنبال تعدا پست نیستم بر خلاف خیلی ها که در تمام انجمنهای این سایت با فرستادن جوابهای کوتاه و بی معنی فقط تعداد چستهای خودشون رو بالا میبرند. من کلا شاید 20 تا پست کوتاه در کل انجمن دادم.

موفق باشید

11. 2 کاربر از SAEEDSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mhargoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

aldurazi
    دارم ولی بازم مشکل دارم.
    میترسم پاکشون کنم دوباره بریزم رمم بپره
    چون اکثر دوستان موقع پاک کردن این برنامه ها رمشون پریده!!!!!!!!!!!!
    در مورد Opera مطمئنم كه اگه ورژن 10 رو نصب كني مشكل حل ميشه ولي در مواردي هنوز مشكل پابرجاست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJHamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خونمون؟!...خونتون؟!...

پيش فرض

سلام بچه ها

من هر دو رام enri , nOObody رو دانلود کردم و ریختم روی گوشی
    به نظر من که رام enri سریع تر بود ولی یه چیزی باعث شد که از هیچ کدومشون خوشم نیاد و یه رام دیگه نصب کنم.
    اونم اینکه گرافیک HTC sense در هر دو رام بسیار پایین بود مثلاً از نزدیک که نگاه میکردی به weather یا جاهای دیگه کنتراست رنگ های بکار رفته بسیار پایین بود، انگار که QVGA رو بزرگ کرده بودن که بشه WVGA.

میخواستم ببینم که همه رام های کوک شده ای که sense دارن اینطورین؟

14. این کاربر از MJHamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

درضمن من اگه میگم که شما اینو نصب نکردید برای خودم دلیل محکمی دارم. به نوشته های خودتون در زیر دقت کنید:

به من حق بدید که گفتم شما این رام رو تست نکردید چون شما گفتید کنده!! درصورتی که اصلا کند نیست و دلیلش هم همون چیزیه که میگم اگه نصب کرده بودید حتما اینجا عنوان میکردید. یه مورد خیلی خیلی مهم اصلا اشاره نکردید!! و اون اینه که اصلا این رام کوک شده HTC HD2 نیست و من خودم هم به اشتباه افتادم!
    و وقتی نصب کردم دیدم که این رام کوک شده خود امنیا 2 است که sence 2 رو داخلش قرار داده!!!! و انگار که شما فایل cab اچ تی سی سنس رو روی رام امنیا نصب کرده باشید!. در صورتی که رام آقای انریکو نسخه کوک شده htc hd2 است که روی امنیا نصب میشه! این شخص سر ما رو هم کلاه گذاشت!!! و البته از نظری هم خوب بود چون کاملا سرعتش بالا بود و اصلا کند نبود و تمامی سربزگ ها کار میکرد !! انگار که شما sbp shell روی گوشیتون نصب کرده اید. در کل تمام سعی من اینه که کسانی که این گوشی رو میخرند بتونن با تمام وجود ازش لذت ببرن چون اکثر کسایی که این گوشی رو میخرن برای خرید این گوشی از خیلی جاها زدن تا قدرت خرید این گوشی رو داشته باشن ( مثل خودم) . در مورد تعداد پستها باید بگم که من فقط داخل همین فروم فعالیت میکنم و از این 300 تا از پستهام فقط داخل همین فروم بوده و این نشون میده که من دنبال تعدا پست نیستم بر خلاف خیلی ها که در تمام انجمنهای این سایت با فرستادن جوابهای کوتاه و بی معنی فقط تعداد چستهای خودشون رو بالا میبرند. من کلا شاید 20 تا پست کوتاه در کل انجمن دادم.

موفق باشید
    اقا سعيد گل كارتون درسته من ازتون عذر ميخوام اگه منظورتون انجمن صوت وتصوير هست ميتونيد بريد وبازهم پستها رو بخونيد
    در مورد سرعت من تست كردم ونظر خودم رو گفتم دوست دارم دوستان ديگه هم نصب كنند وبيان بگن چطور بوده
    من به كار شما احترام ميگزارم اميدوارم بتونيم دوستانمون رو راهنمايي كنيم
    باز هم ازتون عذر ميخوام و ممنونم بابت پستهاي ميفدتون
    دوست داريم سالار
    Last edited by t_tanhayam; 04-05-2010 at 17:10.

16. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •