من که برای بار چندم گفتم. همین چند پست قبلی گفتم خود شماها خوب نگا نمیکنین!!!!!
باید local area connection فعلا باشه.
من که برای بار چندم گفتم. همین چند پست قبلی گفتم خود شماها خوب نگا نمیکنین!!!!!
باید local area connection فعلا باشه.
وقتی local ندارم چیو فعال کنم ؟ فقط enable باشه ؟
مگه چطوری به نت وصل میشی؟ باید ...local رو داشتی باشی دیگه.
برای این بازی به نت هم وصل نباشی فقط enable کنی میتونی بازیش کنی.
من الان تو همین مرحله ام
همه رو میکشم اما خب قاتل خواهرم رو نباید بکشم و باید زنده گیرش بیارم (همون که دیوانه وار با مسلسل به اطراف شلیک میکنه). خیلی هم بهش نزدیک میشم ولی نمیدونم دست آخر چیکار باید بکنم . در ضمن من در رو نشکوندم و از پنجره وارد شدم ...
.
کس نخارد پشت من ...
خودم ردش کردم
.
سلام.دوستان من سال پیش این بازی را روی Pc تموم کردم و الان یه لپ تاپ دارم که بازی روی 2 دستگاه نصبه....الان میخوام با برادرم LAN کنم و به صورت آفلاین بازی کنیم....شنیدم که بازی به صورت 2نفره این بازی خیلی جذابه واسه همین نصب کردیم
میشه منو راهنمایی کنید که کلا باید چه کارهایی انجام بدم ؟؟؟؟؟ 2 دستگاه را با هم شبکه میکنیم ولی وقتی میریم تو بازی ارور میده میگه servers not available at this time please try again later
یه سوال دیگه .... بعضی از جاها نوشته که اگه بخوایم 2 نفره بازی کنیم تصویر بازی به صورت split screen درمیاد . یعنی تصویر بازی 2تا میشه ؟؟؟؟
سوال کلی من اینه که میشه این بازی را روی 2دستگاه انجام داد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی نبوووووووووووووود جواب بده ؟؟؟؟؟![]()
بخش Co-Op بازی به صورت دو نفره انلاین میشه و تصویر به صورت خطی از وسط نصف میشه
ولی روی یک سیستم (کنسول) بوده و Lan انجام ندادیم
مراحلش هم خیلی اسون هستش تو همون منو بازی بخش Co-Op افلاین هستش که موقع وارد شدن با جزییاتی هم روبرو هستی که یکی انتخاب شخصیت مورد نظر هستش..
کار خاصی نداره (روی دو دستگاه من امتحان نکردم)
میشه 2 سیستم را LAN کرد و قسمت Dinable Ops (( همون بخشی که چند مود داره مثل Last stand و Hunter ))) را 2 نفره به صورت آفلاین بازی کرد ؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)