يكي از سوتي هاي اخير؛
يه مونث تماس گرفت ، سلام ، چاكرم ، خوبي؟!!!!!!!!!!! گند زدم![]()
--
--
يكي از سوتي هاي اخير؛
يه مونث تماس گرفت ، سلام ، چاكرم ، خوبي؟!!!!!!!!!!! گند زدم![]()
بعد از یک تابستان با کامپیوتر و کیبرد رفتیم سر کلاس و مشغول جزوه نوشتن شدیم که رسیدم به یه کلمه که توش حرف "ژ" داشت..
یهو خودکارو گذاشتم رو دفتر و میخواستم و "ز" shift رو بگیرم ...که دیدم کیبرد جلوم نیست![]()
سلام
منم یدونه میگم
تو خدمت بعضی وقتا نماز اجباری میشه! یکی از بچه ها بعد از نماز که ملت بهم دیگه دست میدنو میگن قبول باشه یه بنده خدا بهش دست داد رفیقه ما بهش گفت سلام !
واسه خودمم یه همچین چیزی پیش اومد تقریبا" ...رفتم سوپر مارکته محل بعد از احوال پرسیو اینا فروشنده گفت بفرمایید چشمم به یخچالش بود یهو نیگاش کردم با یه حالت مسخره که دست خودم نبود گفتم سلام انگار که تازه دیده باشمش فروشنده روده بر شد ...
خواستم یدونه بگم ولی دومیشم گفتم کسی مچ گیری نکنه:d
Last edited by Oxizhen; 10-10-2007 at 00:31.
من تنها سوتی ای که دادم مربوط میشه به دوران کودکیم که رفته بودم دستشویی و داشتم برای خودم با صدای بلند آواز می خوندم.خلاصه کارم تموم شد و اومدم بیرون دیدم چندتا مهمون اومدن خونمون نشستن رو مبل دارند با لبخند به من نگاه می کنند.
راستش اولش نفهمیدمولی بعد از اینکه رفتم تو اتاق تازه دوزاریم افتاد که صدای آواز منو شنیدند.
از اون موقع به بعد حتی تو دلم هم آواز نمی خونم.
ببخشید اگه بی مزه بود ولی برای من خیلی سوتی ناراحت کننده ای بود که تاثیرشو می تونید تو خط بالا ببینید.البته بعد از خوندن سوتی های شما دوستان کلی به اعتماد به نفسم اضافه شد.
Last edited by shahab_f; 16-10-2007 at 00:32.
والاه تعریف از خود نباشه !!!! ولی من یکی مثل شماها سوتی های تابلو ندادم !!!!
اصلا یادم نمیاد که سوتی فجیع داده باشم !!! آخه خونواده مارو بدجوری ضد اطلاعاتی و حواس جمع بار آورده که بعضا خودم از این حواس جمعی خودم کف میمونم !!!!
اما آخرین سوتی که به چشم دیدم مربوط به اخبار ساعت دو کانال یک روز یکشنبه همین هفته بود که جناب آقای بابان بعد از اتمام دموی اخبار بدون هیچ سلام و علیکی رفت سر اصل مطلب !!!!!
بنده خدا اینقدر هول شده بود که سلام یادش رفت !!
نمیدونم چرا !!!! ولی اخیرا صدا و سیما سوتی زیاد میده !!!![]()
سلام
یکی مونده به آخرین سوتی بنده ، زدن یه تاپیک به اسم سوتی بود . و نتیجه اش چندین مورد یادآوری در همون تاپیک و 11 تا پ خ تهدید آمیز بوده .
اما آخرین سوتیم مال همین 30-35 دقیقه قبله که تا سرد نشده براتون سروش میکنم :
خانوم مراجعه کننده دو سه تا فرمایش کرد و منم در جواب گفتم :
روی تخم چشمام .
ولی متاسفانه ظاهرا چشمام رو نگفتم .
هنوزم دارم از خجالت شرشر عرق میریزم .
آبروریزی از این مسخره تر دیدین ؟
این دومین باریه که طی 2-3 ماه اخیر این سوتی رو میدم ، شما میدونین جریان چیه ؟
رفته بودم کافي نت دوستم رو يکي دو ساعت که نبود بگردونم يه خانم خيلي محترم اومد نشست کار کنه بعد از ده دقيقه پرسيد خودکار دارين؟ منم حول شدم گفتم بله 200 تومنه. D:
سوتی منم این بود که امروز اشتباهی رفتم توی سلف پسرا...
وبلاگ اختصاصی سوتی در ایران به کار خودش ادامه داد :
حتما نظر بدین تا بتونیم بترکونیم !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من یه بار یه سوتی دادم تا عمر دارم یادم نمیره
قضیه از این قرار بود که من تازه یه گوشی موبایل خریده بودم (حدود 2 هفته)
یه زنگی واسش گذاشته بودم که هیچکس نداشت و من با اون زنگ هارمونی پیدا کرده بودم
یه روز که تو سرویس نشسته بودم یه دختره اومد نشست صندلی هم ردیف من اونطرف بعد که دید من دارم با موبایلم ور میرم گفت آقا ببخشید من شارژم تموم شده و منتظر یه تماس هستم میشه سیمکارت منو بزارید تو گوشیتون من زنگ بزنم؟
من گفتم خواهش میکنم بفرمایید با همین زنگ بزنید
دختره گفت نه اگر اشکال نداره این سیمکارتو بزارید توش و من سیمکارتو گرفتم و عوض کردم و گوشی رو دادم دستش
همون لحظه گوشی زنگ زد و دختره گفت کدوم بزنم؟ من هم همونطور که گفتم خیلی با زنگ گوشیم هارمونی پیدا کرده بودم گفتم یه لحظه بدید و گوشی رو گرفتم دکمه رو زدم و گفتم بفرمایید
یه آقای بود گفت ببخشید مثل اینکه اشتباه گرفتم و من هم با خنده گفتم بله اشتباه گرفتید و گوشی رو دادم دختره
بلافاصله دوباره زنگ خورد و اینبار دکمه رو خود دختره زد و شروع به صحبت کرد (امیدوارم خودتون متوجه شده باشید)
در آخر هم دختره تشکر کرد و خودش سیمکارت رو در آورد و داد به من
من هم بعد یکم فکر کردن تازه فهمیدم چه سوتی دادم وتا آخر مسیر سرم رو از سمت پنجره تکون ندادم
از اون به بعد هم هر وقت اون دختره رو میدم سوار سرویس نمیشدم
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)