تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 164 از 312 اولاول ... 64114154160161162163164165166167168174214264 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,631 به 1,640 از 3119

نام تاپيک: FIFA 10

پروفشنال MB3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نسخه پی سی قشنگه ؟

من 3 پارتشو گرفتم 3 تا دیگه مونده 5 گیگه
    اگه باحال نیست دیگه نگیرم وایسم واسه PES
    فيفا كلن هيچ كدوم از نسخه هاش ارزش اينيستالم نداره چه برسه به دانلود
    گيم پليش يه جوري قالب بندي شدست .. ديناميك نيست ... چه طور بگم شوت رو كه مي زني قبل از اينكه توپ به دروازه برسه انگار كامپيوتر مي دونه كه توپ گل مي شه يا مشت مي شه يا با دست دفع مي شه
    در حالي كه تو pes اصلا اين طور نيست اصلا ممكنه توپ بره بخوره تو كله دروازه بان بره بالا بخوره به تير بعد بخوره زمين بره تو گل .... فيفا كلا يه جوراي عين سنگ كاغذ قيچيه تو هر قسمتش تو دريبل تو گل زدن تو همه چي يه جوريه انگار چند تا حالت بيشتر نداره ... چه جوري بگم ... قالب بندي شدست

چون بچه محله مايي راهنماييت كردم

2. 3 کاربر از MB3d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

مثله اینکه مشکل گیم پد بازم مبتلا شدید دوستان کافیه devdata فیفا 09 رو در همون مای دیکیومنت در پوشه user کپی کنید همین من این کار رو برای دمو انجام دادم حل شد

4. این کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان کسی از فروشگاه سایت خرید کرده؟؟؟؟؟؟؟
    کی میرسه به دستت؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اورجینال هست؟؟؟؟؟

پروفشنال nil2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    PARADISE

پيش فرض

اورجینال هست؟؟؟؟؟
    به نظر من اگه خیلی عجله داری بخر
    ولی اگه میخوای مطمئن باشی که نسخه اصله یه چند روز صبر کن

7. این کاربر از nil2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Abas1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بچه ها من سفر بودم الان یه یه هفته ای هست از همه چی پرتم
    یکی به من بگه بازی کی اومده؟ گیم پلی ش چه جوری؟
    از همه مهم تر می خوام ببینم واس PS3 کی میاد لطفا جواب این سوال منو دقیق و سریع بدین
    ممنون
    واسه پی سی 4 روزه اومده وبرای پلی 3 جمعه میاد
    در مورد گیم پلی تغییر اساسی کرده ولی بازی به دست من نرسیده
    من مهران هستم عزیز......
    کاملا مشخص هست pes 2010 گرافیک بهتری داره و مسائل دیگری هم هست که نمیخوام واردش بشم
    دوست دارم مسائل رو بگی ببینم چین اونا

اورجینال هست؟؟؟؟؟
    من دو روز پیش به صورت نقدی خریدم و بهم گفتن چهارشنبه بدستت می رسه و گفت که بازی کامل و سالمه و اورجینال

دلم بالا اومده سفارش دادم چرا نرسیده
    حداقل 4 روز باید صبر کنی البته بستگی داره کی سفارش داده باشی

سلام؛
    به من گفتن فردا، امیدوارم که الکی نگفته باشن
    کی سفارش دادی

9. این کاربر از Abas1100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من سفارش دادم به دستم رسیده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

ایول امروز تو xb 360 بازی کردم زندگیه gameplay که خیلی بهتر شده ! فقط یه چیر نخسه pc دوباره فرق داره با کنسولی؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hirad HRD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خب بچه ها من بازی FIFA 10 رو پلتفرم XBOX 360 بازی کردم عالی عالی بود
    گرافیک باز یچندان با نسخه قبلیش FIFA 09 تغییر چندانی نکرده یک خورده بهتر شده میدونید که بازی FIFA 09 روی XBOX360 , PS3 که همون فیفا نکست هست در تمام سایت های بازی امتیاز خوبی گرفته بود واقعاً من شما PC بازها رو درک میکنم که چه زجر ی می کشید,بگذریم بازی با منچستر یونایتد در مقابل منچستر سیتی بازی کردم گزارشگر بازی مرتب به دربی بودن شهر منچستر اشاره میکرد و گزارشش عالی بود در اول بازی اسامی تمام بازیکنها رو اگه START رو نزنی اعلام میکنه در نزدیکی پایان نیمه اول از بلندگو ورزشگاه اعلام میکنه که 5 دقیقه به بازی مونده البته نام بازیکن تعویضی رو هم همین طور (من کلاً نکته سنجم برای همین جزئیات بازی رو براتو ن میگم)
    حرکات بازیکن ها واقعا به درستی ساخته شده هر بازیکن دریبل دویدن و حتی زمین خوردنش عالیه در کل فیزیک بازیکن ها و حرکاتشون استثناییه
    توپ بازی هم رفلکس های عالی و واقعی داره در یک صحنه ریو فردیناند که یک مدافع است بهاش شوت زدم توپ با یک حرکت کم جون و محشر دست دروازبان رسید بدین معنی که حرکت توپ وابسته به ضربه زننده متحرک میشه
    زمین بازی چون من با LCD بازی میکنم واقعی بو در شب و در روز البته من با رزولیشن 1027 HDD تنظیم کردم و بر خلاف گفته برخی دوستان چمن خوب بود
    گیم پلی بازی دقیق عالی و خیلی منطقی بود نه سرعت زیاد نه سرعت کم به نظر من بهترین FIFA تو عمرم از سال 1998 به اینور بود که خیلی روی گیم پلی کار کردن
    داور بازی از نکته های حایظ اهمیت بود حرکات دست و نوع اخطار دادن و دیگه اینکه مزاحم بازی کن ها نمیشه و حتی جا خالی هم میده
    نوع کرنر ها و ضربات آزاد تصحیح شده و شما برخلاف FIFA 09 دیگه لازم نیست برین تو منو و بازیکن ضربه زن و انتخاب کنین با دکمه LT بازیکن عوض میشه
    دریبلهای 360 درجه با کمک LT به 32 حرکت یا بیشتر کار میکنه چه دریبلهایی مسی مسی مسی عالی دریبل میزد
    تماشاچیها تو بازی عالی تشویق میکنن و به روز شدن از لحاظ شعارهای تیمی که مورد علاقشونه در بارسلون بعد از هر پاس HOLE میگن و در منچستر من یوتیدی در ایتالیا و....... و هر موقع در خانه گل میزنین استادیوم رو رو سرشون میزارن و اخر بازی سوت های کر کننده البته من تو گوشم هد فون بود
    هیچ لیگی به بازی اضافه نشده برخلاف PC که لیگ روسیه رو هم داره و سازندگان به اون اضافه کردن همه منو ها مثل FIFA09 باکمی اختلاف در منو یک گزینه داره برای گیم پلی بازی که خودش کلی فیلم برای آموزش داره
    در کل بازی واقعاً عالی برای کنسول XBOX360 , PS3 چون از نوع نکست فیفا استفاده میکنه این بازی رو به هیچ عنوان از دست ندین
    این رو هم توصیه میکنم این نوشته ها برای فیفا نکست که در کنسول XBOX 360 که تجربه کردم بود.برای PS3 هنوز ریلیز نشده .توصیه من به دوستان چون من همین نسخه رو هم با دوستام رو PC امتحان کردم حالم از EASPORTS به هم خورد که چرا به فکر PC بازها نیستن .اینکه زیاد به FIFA10 پی سی امیدوار نباشین ولی چو نخودم قبلاً عاشق FIFA بودم یک جورایی بازی میکردم و باهاش میساختم

13. 6 کاربر از Hirad HRD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام به بچه هاي گل فيفا باز من بازي را خريدم 2 تا سوال داشتم
    1- چرا اولش فيفا فيلم نداره؟
    2- چه جوري بايد اكانت توش بسازم كه بشه آنلاين بازي كرد آخه هي كه مي خوام بسازم يه گيري به مشخصاتم ميده
    اگه ميشه سوالام را جواب بديد

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hirad HRD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

توضیحات کامل تر و دقیق تر
    منوی انتخاب تیم و درست کردن سیستم تیم ها ماند قبل بود و تغییر چندانی نکرده بود . Cinematic اول هر بازی تفاوت هایی با قبل داشت
    اما گیم پلی بازی که سازندگان قول بهتر شدن و بر طرف شدن باگ ها را داده بودند دچار تغییرات زیادی شده است که با هم آن را بررسی می کنیم . قالب با 09 فرق زیادی دارد و در اولین حرکتی که در بخش arena با یک بازیکن می کنید به این تفاوت پی می برید .به دلیل اضافه شدن سیستم دریبلینگ 360 درجه استایل و نحوه ی حرکت و دویدن بازیکنان طبیعی تر شده است و هر بازیکن به سبک خاص خود حرکت می کند. اضافه شدن این سیستم گیم پلی بازی را سریع تر و جذاب تر کرده است و توانایی های فردی در بازی نمود بیشتری پیدا کرده است . در FIFA10 به راحتی دریبل می کنید و با سر توپ زدن بازیکنان را گمراه می کنید . در نسخه ی قبل نمی شد با جهت ها بازیکنان را دریبل کرد ولی در این نسخه با اضافه شدن این سیستم به راحتی امکان پذیر است . هم چنین دریبل هایی که با LS انجام می شدند سریعتر شده و بازیکنانی که این قابلیت را داشته باشند می توانند بازیکنان را دریبل کنند .

تفاوت سرعت بازیکنان واقعا قابل توجه است و کسی که سرعت بیشتری داشته باشد در کورس بر سر توپ پیروز می شود . البته قدرت بدنی نیز تاثیر بسیار در جنگ بر سر توپ دارد و تفاوت بین قدرت بدنی بازیکنان جنگ های تن به تن بازیکنان را جالب تر کرده است .
    پاس های کوتاه بسیار دقیق طراحی شده اند و بر خلاف FIFA 09 که دو حالت برای پاس کوتاه وجود داشت در این نسخه با نگه داشتن دکمه ی A می توانید قدرت و سرعت پاس را به دلخواه تنظیم کنید و کنترلی که بر روی پاس دارید بسیار بیشتر از قبل است . پاس های عمقی نیز به همین صورت هستند و کنترل شما بر روی پاس های زمینی بسیار زیاد است . در نسخه ی قبل پاس عمقی هوایی جالب نبود و در اکثر مواقع به هدف نمی رسید ولی در این نسخه کنترل شما بر توپ بسیار خوب شده و پاس های عمقی هوایی دقت بسیار خوبی دارند . در کل سیستم passing فیفا10 کاملا refresh شده است و سیستم جدید گیم پلی بازی را قوی تر و واقعی تر کرده است .
    شوت زدن در بازی از قبل بهتر شده است و مشکلاتی که در موقیعت های تک به تک بوجود می آمد بوجود نمی آید . هم چنین شوت های راه دور واقعی تر شده اند به طوری که بازیکن هایی که از قابلیت شوت از راه دور برخوردارند می توانند شوت های بهتری را روانه ی دروازه کنند . چیپ زدن از قبل سخت تر شده است که دلیل آن بهتر شدن AI دروازبان ها است .

سیستم دفاع کردن بازیکنان از جمله نکته های مثبت بازی است و انقدر خوب طراحی شده است که می توانید دفاع کردن را تاکتیک اصلی خود بکنید . در این سیستم جدید بازیکنان بهتر تکل می زنند ، در جنگ های تن به تن از قدرت بدنی خود بسیار خوب استفاده می کنند و بدون خطا توپ را می گیرند ، به توپ هایی که با سرعت از نزدیک شان می گذرد عکس العمل نشان می دهند ، توپ را بهتر دفع می کنند ، آفساید گیری می کنند و جای گیری بهتری دارند که همه ی این ها در اثر افزایش AI مدافعین به بازی اضافه شده است . دروازبان ها نیز هوش بیشتری پیدا کرده اند به طور مثال در موقعیت های تک به تک زاویه را بهتر می بندند ، توپ را به جایی دفع می کنند که بازیکنی از تیم حریف حضور نداشته باشد و بر روی کرنر ها و سانتر از گوشه های زمین بهتر عکس العمل نشان می دهند .
    مهاجمین و هافبک ها از نظر هوش مصنوعی از FIFA 09 سرتر هستند و جایگیری های بهتری انجام می دهند . در پاس های رو به بیرون عالی عمل می کنند و در بیشتر مواقع بر روی خط آفساید حرکت می کنند و بیش از پیش برای خود موقعیت ایجاد می کنند .

در یک کلام AI بازی به قدری خوب شده است که از بازی با CPU هم خسته نمی شوید .داوری بازی نیز پیشرفت محسوسی داشته است . داوران از خطاهای کوچک هم نمیگذرند ، بر خلاف نسخه ی قبل خطاهای هوایی گرفته می شود ، کارت های بیشتری در بازی رد و بدل می شود و آوانتاژهای داوران نیز بهتر شده است . همچنین حرکت داوران و کمک داوران طبیعی تر شده است و طراحی دقیق تری هم پیدا کرده اند به طوری که داور و کمک داوران با گوشی به هم مرتبط هستند !
    فیزیک بازی طبق قولی که David Rutter داده بود واقعی تر شده و حرکت توپ و زمین خوردن بازیکنان کاملا بر اساس قوانین فیزیکی است . در بازی بازیکنان به زیبایی با هم می جنگند و در سرعت با تنه زدن به بازیکن شاهد سرنگونی او هستیم . تورهای دروازه ها هم در مقابل برخورد توپ عکس العمل بهتری نشان می دهند .
    گرافیک بازی مانند قبل است که البته طراحی چهره ی بازیکنان بهتر از قبل شده است هم چنین استایل بازیکنان هم دقیق تر طراحی شده است .
    موسیقی و صدا هم در سطح خوبی قرار دارند که صدای تشویق تماشاگران بهتر شده و در مقابل صحنه های حساس بهتر عکس العمل نشان می دهند و از نکات جالب این است که به تصمیمات داور هم عکس العمل نشان می دهند . گزارشگر بازی هم دیالوگ های بیشتری دارند .

Manager Mode :
    · بخش نقل و انقالات یا transfer تغییرات زیادی کره است و قابل قبول تر شده است ، به گونه ای که دیگر پول فاکتور اصلی برای جذب یک بازیکن نیست . شماره ی بازیکن در تیم جدید ، انجام بازی های مهم مانند شرکت کردن در لیگ قهرمانان و یا لیگ اروپا و چیز های دیگر از جمله چیز هایی است که در جذب یک بازیکن موثر است . پیشنهاد های شما به بازیکنان کاملا نا محدود است و در صورتی که انتقال بازیکن به تیم شما پذیرفته شد ، قرار داد نهایی را با بازیکن می بندید و به این ترتیب شما برای انتخاب بازیکن ها کنترل دارید .
    · مسائل مالی مربوط به اسپانسر های باشگاه و هیئت مدیره می شود که باید برای شما بودجه ی تیم ، میزان حقوق بازیکنان در سال و میزان بودجه برای جذب بازیکنان را مشخص کنند . همچنین در تنظیمات بازی یک بخش مربوط به تنظیم درجه ی سختی هیئت مدیره وجود دارد که شما می توانید درجه ی سخاوت و بخشندگی هیئت مدیره را تعیین کنید .
    · سیستم رشد هوش و تجربه ی بازیکن ها نیز تغییر کرده است و مانند نسخه های 09 و 08 دیگر یک روند معمولی برای هر بازیکن وجود ندارد بلکه با توجه به بازی هر بازیکن در زمین و مسابقات این سیستم تشخیص می دهد که پیشرفت یا پسرفت داشته باشد . این سیستم کاملا پیشرفته است و رشد بازیکنان را بر اساس مواردی چون : بازی بازیکن در طول مسابقات ، جایگیری بازیکن در زمین و میزان گل ها یا پاس های گل بازیکنان ، تغییر می دهد . برای پیشرفت بازیکنان سه بخش وجود دارد : روحیه ، توانایی جسمی و توانایی فردی . بازیکنان جوان تر رشد سریع تری دارند که این رشد به وسیله ی growthpoint هایی که کسب می کنید انجام می شود .
    · بخش simulate بر اساس قدرت روحی و بدنی هر تیم تغییر می کند و مانند گذشته به صورت random نیست . اگر تیم شما بر روی نوار برد قرار گرفته باشد احتمال برد شما بیشتر است و اگر تیم شما از نظر روحی و هم چنین از نظر بازیکنان ضعیف باشد احتمال باخت شما بیشتر می شود .
    · خستگی بازیکنان کاملا واقعی شده است و در صورتی که تیم در یک هفته بازی های زیادی را انجام دهد تیم کاملا خسته خواهد بود .
    · artificial intelligence یا هوش مصنوعی تیم های دیگر کاملا رشد کرده است . مثلا تیم های بزرگ و سرسخت بازی ها تیم خود را بر اساس خستگی بازیکنان ، فورم بازیکنان ، اهمیت بازی و حتی روحیه ی یک بازیکن برای یک بازی خاص ، می چینند و ممکن در بازی های ابتدایی و یا بازی هایی که مهم نیستند از بازیکنان جوان و ضعیف تر خود استفاده کنند .
    · به بخش Manager Mode یک کمک مربی اضافه شده است که line-up تیم را بر اساس بازی پیش رو تغییر می دهد . مثلا در صورتی که با تیم اخر جدول بازی داشته باشید از بازیکنان جوانتر استفاده می کنید و در صورتی که با حریف سنتی خود بازی داشته باشید line -up تیم شما به بهترین نحو ممکن خواهد بود .
    · در نسخه ی X360 و PS3 توانایی تغییر شماره ی پیراهن بازیکنان را نیز دارید .

Virtual Pro :
    در این بخش شما یک بازیکن می سازید و می توانید در 4 فصل Be a Pro بازیکنی که ساخته اید را در تیم دلخواه خود قرار دهید و با او پیشرفت کنید .

کلام آخر درباره ی FIFA 10 اینکه این بازی یکی از کاملا ترین تجربه های شما در زمینه ی فوتبال است.
    Last edited by Hirad HRD; 28-09-2009 at 21:22.

16. 9 کاربر از Hirad HRD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •