سلام دوستان
مشکل من بر طرف نشد
پچ 1 رو نصب کردم و بعدش پچ 2 رو ولی بازم نشد.
فکر می کنم از کرک باشه.
حالا یک کرک دیگه نصب می کنم ببینم چی میشه.
ممنون
سلام دوستان
مشکل من بر طرف نشد
پچ 1 رو نصب کردم و بعدش پچ 2 رو ولی بازم نشد.
فکر می کنم از کرک باشه.
حالا یک کرک دیگه نصب می کنم ببینم چی میشه.
ممنون
پچ دوم اون اولی رو هم شامل میشه. همون پچ دوم رو کافی بود نصب کنین.
کرک هم یه مورد برای ورژن 1.02 بیشتر نیست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
این کرک رو نصب کردم
تو Normandy که هستم دیگه رو سر آدمها یا روی میز ها نمیره.
ولی تو مرحله ای که باید samara رو عضو گروهم کنم خیلی بدتر از قبل شده ( داشتم بازی میکردم که یهو شپرد افتاد طبقه پایین همونجایی که بودم که اصلا امکانش نیست بری اونجا ......!!!!!!)
حالا کرک Razor رو هم دارم که داخل DVD بازی هست اونو هم امتحان میکنم ببینم چی میشه.
بازم ممنون![]()
سلام دوستان
مشکلم حل نشد.
-------------------------------
به نظر شما ماموریت شادو بروکر رو قبل از مرحله آخر برم یا بعدش .....؟؟؟؟؟
یک سوال دیگه : samara بهتره یا morinth ..... ؟؟؟؟؟
- قبلش.
- هر دو سه قدرت یکسان دارند اما در قدرت چهارم فرق دارند. قدرت چهارم Reave ,Samara هست که سیستم سلامتی هدف رو مختل میکنه, سلامتی خودمون رو کامل میکنه و صدمه دوبل رو به زره ها وارد میکنه. قدرت چهارم Morinth هم Dominate هست که به کمکش میشه ذهن یک دشمن (ارگانیک) رو به کنترل درآورد.
این پست شامل تمامی DLC های منتشر شده است. لطفا به پست دوم منتقل کنید تا همه دوستان به راحتی دسترسی داشته باشند.
محتوای مخفی: داستانی: شامل مراحل جانبی و مهمی میشوند .
محتوای مخفی: لوازم جانبی:شامل اسلحه و لباس برای شپرد و اعضای گروه
طریقه نصب:
1-نصب dlc های دانلد شده
2-فعال سازی dlc ها
3- کپی کردن کرک مربوطه در فولدر بازی
پس از دانلد همگی dlc ها انها را نصب میکنیم و از اینترنت قطع میشویم و با کمک این برنامه این dlc ها رو کرک و قابل اجرا میکنیم. برای نیاز برنامه ها باید Netframework 3.5 بر روی سیستم شما نصب باشد.
توجه داشته باشین برای استفاده از این برنامه حتما نیاز به یک مودم اینترنت دارین و بعد از نصب dlc ها نیاز به اجرای این برنامه دارین. اگر پس از فعال سازی تمامی dlc ها dlc جدیدی پخش شد دوباره نیاز به استفاده از این برنامه دارین. در صورت انتقال سیو بازی از سیستم خودتون با سیستم کس دیگری هم نیاز به اجرای مجدید این نرم افزار دارین.
پس از فعال سازی dlc ها نیاز به کپی کردن دوباره کرک در پوشه بازی دارین.
محتوای مخفی: Mass Effect 2 DLC Unlocker
با این نرم افزار نیازی به اجرای چند باره آن ندارین و پس از یک بار نصب کردن این نرم افزار تمامی dlc ها را فعال میکند و در صورتی که پس از فعال سازی dlc جدیدی آمد نیازی به اجرای مجدد نرم افزار نیست و خود به صورت automatic آنرا فعال میکند.
محتوای مخفی: Mass Effect 2 Auth Patch
توجه: Lair Of Shadow Broker دارای پج 1.02 و Overload دارای پچ 1.01 هستند.در هنگام نصب فایل اجرایی بازی را به نسخه اصلی تغییر میدهند پس از نصب و فعال سازی باید کرک مربوطه را در فولدر بازی کپی کنید. اگر هر دو را با هم نصب میکنید و یا Lair Of Shadow Broker را پس از Overload نصب میکنید فقط به کرک 1.02 نیاز دارید ولی اگر تنها Overload را نصب کرده اید نیاز به کرک 1.01 دارید. توجه کنید چنان چه شما Lair Of Shadow Broker را نصب کرده و کرک را هم کپی کرده اید و حالا Overload را نصب میکنید نیاز به کپی کردن دوباره کرک 1.02 در فولدر بازی دارید.
محتوای مخفی: لینک پچ 1.02
محتوای مخفی: دانلد کرک برای پچ های 1.02 و 1.01
Last edited by AlexMercer; 09-02-2011 at 11:45.
داداش دمت گرم خیلی زحمت کشیدی.فقط اگه میشه یه لطف کن بگو هر کدوم از این دی ال سی ها که گذاشتی واسه چیه
البته به جز اون 5 تا اصلیا...
چیزای سخت سخت از ادم میپرسی ها!![]()
Firepower Pack
3 تا اسلحه.
Aegis Pack
لباس جدید برای شپرد
Blood Dragon
لباسی با طرحی از بازی دراگون ایج!
Cerberus Arc
اسلحه
Cerberus Weapon Armor
هم اسلحه هم لباسی جدید برای شپرد
Collectors Armor
لباس با طرح کالکتورها!
Umbra Visor
عینک برای شپرد
Terminus
لباس برای شپرد
Sentry
عینک!
Recon Hood
بازم عینک!
Incisor
اسلحه
Inferno
اسلحه
EqualizerPack
این هم فکر کنم یک عینک باشه و یک تفنگ
Appearance Pack for Jack-Thane-Garrus
این هم لباس سوم برای جک-گروس و اساسین!
![]()
AlexMercer جان دستت درد نکنه.
بالاخره یک نفر پیدا شد تمام این DLC ها رو معرفی کنه.
---------------------------------------------
یک سوال :
DLC های overlord و Hammerhead چه ارتباطی باهم دارند ..... ؟؟؟؟؟؟؟
کدوم یکیشون رو اول برم ......... ؟؟؟؟؟؟
توی overload برای حرکت کردن بین مقصد هاتون به اون ماشینهنیاز دارین.بهتره هر دو رو دانلد کنین و بعد اول برین همر هد رو وارد صفینه کنین اگر اون 5 تا مرحله همر هد رو نرفتین مهم نیست بعد برین سراغ overload
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)