راستي يه خبر در مورد 8910 دارم(شايد بعضي از دوستان شنيده باشن)اونم اينكه i8910 را اتحاديه ي صدا و تصوير در اروبا"eisa " به عنوان بهترين كوشي از لحاظ دوربين و ال سي دي معرفي كرد
"حتي بهتر از 12mp خود سامسونك!!!!!"
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
راستي يه خبر در مورد 8910 دارم(شايد بعضي از دوستان شنيده باشن)اونم اينكه i8910 را اتحاديه ي صدا و تصوير در اروبا"eisa " به عنوان بهترين كوشي از لحاظ دوربين و ال سي دي معرفي كرد
"حتي بهتر از 12mp خود سامسونك!!!!!"
نینجا جان تو فریمویو جدید ایتالیا هم منوی تسکبار بصورت 3 بعدی وجود داره؟؟؟؟
نه مهدی جان اونا بهش اضافه نشده.
بله منوی تسکبار بصورت سه بعدی داره.
سلام!
یه سؤال بی ربط و دموده:
فکر میکنید قیمت i8910 چقدر پایین بیاد (مثلا تا یه ماه دیگه)؟ و در چه حدودی و کی قیمتش تثبیت بشه؟
اشکالی داره اگه به همون 8 گیگش رضایت بدیم؟
نینجا جان میتونید زحمت بکشید و همین هفته یه i8910 16gig برای بنده تهیه کنید (به همون ترتیبی که در پیام خصوصی خدمتتون عرض کردم)!؟
Last edited by Dadshah; 11-09-2009 at 16:03.
به نظر من که دیگه خیلی افت نمی کنه.
حافظه هم بستگی به کارای خودت داره اگه احتیاج زیادی به حافظه نداری خوب همون 8 گیگ رو بخر.
کلا این 8 گیگ و 16 گیگ خیلی فرق نمی کنن چون:حافظه کلی در 8=40 در 16=48
وقتی دیگه 40 گیگ حافظه داشته باشی دیگه اون 8 گیگ زیاد خودشو نشون میده.
البته من دقیق نفهمیدم این گوشی مموری 32 گیگ میخوره دیگه؟
Last edited by Armin.ASD97; 11-09-2009 at 16:08.
لطفا يكي بست 1632 رو جواب بده
به خدا صواب داره!!!!
بله تا 32 گیگ ساپورت می کنه.
من با هندزفری ریموت دار تست نکردم ولی با هندزفری ان82 تست کردم صداش خیلی کمه...حتی با هندزفری آیپاد هم صداش کمه...نمی دونم چه جوری انگار فقط با هندزفری خودش صداش خوبه.
سلام یه سوال:من گوشیمو به ورژن روسی XEII1 فلش کردم.این حالت multi task از کجا باید فعال بشه؟
آیا کسی از دوستان میتونه منو راهنمایی کنه چجوری این photo contacts رو باید فعال کنم؟؟؟؟؟
منظورم از فعال کردن اینه که چجوری روی عکسها شماررو بزارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)