شما دارین چیو کپی می کنید؟باید فولدر Rockstar Games رو با قبلی جایگزین کنید.اگه برین آدرس
C:\Users\your dcument name\my Documents فولدر Rockstar Games رو می بینید که باید با اون جایگزین کنید.
شما دارین چیو کپی می کنید؟باید فولدر Rockstar Games رو با قبلی جایگزین کنید.اگه برین آدرس
C:\Users\your dcument name\my Documents فولدر Rockstar Games رو می بینید که باید با اون جایگزین کنید.
من چیت های این بازی رو که میزنم فقط ماشین و تفنگ هاش + پلیس اوکی میشه
ما بقی چیت ها که تانک و هلی کوپتر و ایناست هیچ کدوم نمیاد ... چرا ؟
خوب منم گفتم که قبلا فولدر rockstar توی Document و user.local کپی کرده بودم که اینجا سوال نوشتم
کسی نیست جواب بده![]()
دوستان توی این پوشه بریزید:
My Documents--->rockstar--->gta--->save games
اسمها شبیه همین چیزه که گفتم
ضمنا من سیو گیم جانی موتور سوار و برادرانرو می خواستم
تا اونجا که من میدونم تانک و هلی کوپتر فقط مربوط به داستان لوییس هست و احتمالا شما چیت ها رو توی اون یکی داستان میزنید برای همین جواب نمیده.چیت های تانک و هلی کوپتر رو توی داستان لوییس امتحان کنید.
سلام دوستان
من این بازی رو نصب کردم روی لپتامم
4 تا دی وی دی بود (اینطور که دیدم مال همه 5 تاس )
ولی بازی اجرا نمیشه
خودش کرک شده بود و هنگام اجرا لوگوی کرک razor رو نشون میده
بازی اجرا میشه اما ویندوزم که 7 64 بیتی هستش ارور میده و میگه مشکل در هنگام اجرا داره و برنامه stop شده
روی فایل EFLC هم که میرم fatal error rmn60 میده
چیکار کنم ! ؟
عیب از دی وی دی هامه ؟!؟!
Last edited by AmiRreZA_RAcEr; 04-10-2010 at 18:44.
ممنون ولی بازم نشدشاید مشکلت از اینترنت باشه.اگه مودم adsl روشنه یا به هر نحوی به اینترنت وصل هستی اول کلا مودم را خاموش کن یا یه کاری کن که اصلا به اینترنت وصل نباشی.بعد برو تو بازی ببین درست میشه یا نه.منم یه همچین مشکلی رو داشتم که با این روش حل شد.
اصلا وصل اینترنت نمیشم وقتی میارم
GAY AND TONY:
من تو اون قسمت که تو کلوپ 100 نفر میریزن و باید از تونی محافظت کنی گیر کردم هر چی میکشی بازم میان و لوئیس رو میکشن!
راهش چیه؟
Last edited by alpha007; 05-10-2010 at 18:41.
منم چند دقیقه پیش بازی میکردم همینجا رسیدم.2-3بار بازی کردم دیدم سخته آوردم بیرون بعدا برم.ولی واقعا سخته نفهمیدم کی منو زد:!13:![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)