هنگام اجرای بازی پیغام زیر نمایش داده می شود:
![]()
خوب بود.
فکر خوبی نبود.
کافیه که تو اون صفحه تا آخر بری لازم نیست بخونی فقط تا آخرش برو و i accept these terms پدید میشه که باید روش کلیک کنی
نه با هم فرق دارن اونی که خیلی .اقعی هست بازی رو خیلی آروم ممکنه بکنه (منظورم افت فرم نیست ولی لگ دار میشه یعنی یک نوسانی بین فرم خودت و -10 تا از فرم خودت ایجاد میشه
کرک رازور 1.0.0.4 رو برای دانلود بزارین
این ماهه واقعی رو هم لینکش رو بده تست کنیم
اینها رو از کدوم سایت در میاری؟
اگه مثلا مد ماه رو با مد یک ماه دیگه عوض کنیم بازی قاطی نمیکنه؟
سلام .متاسفانه یه مشکل جدید با برنامه open iv دو تا ماشین بدون تغییر دادن اسمشون به بازی اضافه کردم و ریبولد کردم و از برنامه خارج شدم . حالا که میام وارد بازی بشم با ارور SI 10 مواجه میشم . ایراد کارم از کجا هست ؟
دقیقآ چجوری باید ماشین اضافه کنم که بازی برام سالم بیاد بالا ؟
Last edited by meysad; 10-04-2010 at 11:08.
هر دو فایل x.wft و wtd رو با نسخه های قبلیش جایگزین کردی؟
carcols رو متناسب با ماشین جدید تغییر دادی؟handling رو چطور؟ vehicles.ide رو چطور؟
میتونی به فایل ماشین ها دسترسی داشته باشی؟
بهتره که بازی رو یک بار مجدد نصب کنی
غیر از خط اول بقیه چیزها رو متوجه نشدم . الان بازی رو دوباره نصب کردم و دارم بازی میکنم ولی میترسم ماشین اضافه کنم دوباره خراب بشه !!!
میشه توضیح دقیقتر بدهید .
تنها کاری که باید بکنی اینه که به ترتیب بگی چی کار میکنی تا من بگم کجا اشتباه کردی
کسانی که بار اوله میخوان چیزی به بازی اضافه کنن از SparkIV استفاده کنن به نظرم بهتره
من خودم ضرف یک ساعت 4 تا ماشین و یک psp go به بازی اضافه کردم با این که بار اولم بود هیچ مشکلی به وجود نیومد و تونستم 3 تا از ماشینها رو توی بازی ببینم فقط یک سفینه فضایی مونده که اونم باید پیدا کنم
این ماه رو به کدوم قسمت باید اضافه کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)