بعید می دونم چنین مشکلی باشه
اگر بدین شکل بود کلا قطعش می کردن و به شما هم رسما اطلاع می دادن
یک سوال :
شما از SPLINTER سر راه تلفن استفاده می کنید؟ و آیا از سلامت این قطعه مطمئن هستید؟
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
بعید می دونم چنین مشکلی باشه
اگر بدین شکل بود کلا قطعش می کردن و به شما هم رسما اطلاع می دادن
یک سوال :
شما از SPLINTER سر راه تلفن استفاده می کنید؟ و آیا از سلامت این قطعه مطمئن هستید؟
آره دوست عزیز! عرض کردم خدمتتون؛ قضیه من برعکسه! تا زمانی که با تلفن صحبت میکنیم، دیتا برقراره و صدا هم بدون نویزه! اما همینه مکالمه تلفنی تموم میشه و تلفن قطع میشه، اینترنت هم باهاش قطع میشه!!
ضمنا" مطابق راهنماییتون به شرکت موضوع تعویض IP و حتی تغییر پورت را هم تقاضا کردم. جواب دادند که "آقا ربطی نداره!! شما هر بار که کانکت میشید IP تون خود به خود عوض میشه و با یه آی پی جدید متصل میشید!!!"
نظر شرکت اینه که "نقص سخت افزای دارید!! یا مودمتون ضعیفه و حریف دیتا نمیشه و یا اینکه یه جایی از خطتون اتصالی داره!"
دوستان متخصص ITلطفا در مورد خورده فرمایشات ایشون اظهار نظر و راهنمایی کنند...
بسیار سپاسگزارم....
(الان تلفنو دادم دست خانمم گفتم به همه اقوام و خواهرا و برادرا و ... زنگ بزن و احوال پرسی کن تا من هم بتونم با اینترنتم حال کنم!! حالا احوال پرسیها که تموم بشه ، اینترنت من هم پریده!!! خدا وکیلی مسخره نیست؟؟؟)
من هم یکبار با امین نت شبیه این مشکل پیش اومد ( حدود 8 ماه پیش ). هر کاری کردم نتونستم از اینترنت استفاده کنم . حتی شرکتم را عوض کردم ( دیتانت و ماتریکس ).از هرکسی سوال میکردم متوجه مشکل اینترنتم نمیشد . حتی شرکت امین نت دو دفعه یکی را فرستاد خط تلفن را چک کنه .فایده نداشت . آخرش مجبورش شدم یک خط تلفن جدید بخرم . اگه پستهای قدیمیم را ببینی دربارش بیشتر توضیح دادم.
باسلام.......پیشنهاد میکنم که:
1- شما یک شاخه سیم جدا از ورودی سیم که میاد توساختمان بگیرید برای مودم اگر مشکل ازسیم کشی باشه معلوم میشه
2-کیسی از آشناها بیار وبا اون تست کن اگرمشکل سخت افزاری باشه معلوم میشه
3-با دیال آپ کانکت شو اگر عیب از اینترت وشرکت باشه معلوم میشه
4-با خرابی تلفن مخابرات تماس بگیر ومشکل را مطرح کن اگر عیب از خط تلفن باشه معلوم میشه
اینها را انجام بده و نتیجه را بگو ببینم چطور میشه ..انشا ءالله که مشکلت حل بشه.... درضمن اینها مشکل امنیتی نیست مشکل امنیتی حتما ابلاغ میشه
موفق باشید
من سرویس 256 دارم با سرعت 200 دانلود میکنم ! جالبه ها !!!
(پارس آنلاین)
شما مطمئن هستید 200 دانلود دارید!!!!
یعنی دارید با سرعت 2MEGABIT دانلود می کنید!!
پینگت چقدره ؟
با سلام
شما spliteri که سر راه گوشیت گذاشتی برعکسه
spliter رو حتما چک کن
میشه لطفا منو راهنمایی کنید
ما مرکز امیر کبیر هستیم به نظر شما از کدوم شرکت adsl بگیرم بهتره؟
اول پارس آنلاین بعدش شاتل
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)