به به ...
آقا مسیح ، خوشی اومدی ، می بینم که برگشتی
خوب اومدی که بهت توی تاپیک نیازه.
راستی می گم فکر بدیم نیستا ، فکر کنم پول خوبی بدن ، نه ؟
مزنشو نداری چند می دن ؟![]()
به به ...
آقا مسیح ، خوشی اومدی ، می بینم که برگشتی
خوب اومدی که بهت توی تاپیک نیازه.
راستی می گم فکر بدیم نیستا ، فکر کنم پول خوبی بدن ، نه ؟
مزنشو نداری چند می دن ؟![]()
اولاً که آقا مسیح جواب کاملی دادند و دیگه جایی برای ما باقی نموند ، اما اینم بگم ، تقریباً مهمترین نکته توی پاکت پیسی قدرته ، که اونم سی پی یو تعیین می کنه ، و Xperia و HD هر دو در زمینه قدرت زیر پای امنیا قرار دارند...
دقیقاً منم حرفم همینه ، این مشکل اصلاً ربطی به رام نداره ، مربوط به بوت لودر هست ، آخه رام ضعیفه چه حرفیه ؟ معلوم شد اطلاعات دوستمون در مورد ویندوز موبایل چقدر بالاست
دوست عزیز RealRed مطلب خیلی جالبی گذاشتن که جالب بود ، الان Xperia فقط یک رام براش اومده ، اما امنیا چند تا ؟ اصلاً نمی شه شمردش...
این یعنی چی ؟
یعنی من که امنیا دارم تاحالا بیش از 14-15 بار رام عوض کردم ، اما کسی که اکسپریا داره چند بار رام عوض کرده ؟ نهایتش یه بار... کدوم بیشتر در معرض خرابین ؟
مثل اینه که شما بگی من چون ماشینمو هیچوقت از خونه بیرون نمی برم ، پس هرگز نه خراب می شه نه تصادف می کنه ، پس ماشین من بهتره...
تازه من اینهمه رام عوض کردم ، هیچ مشکلی تاحالا برای گوشیم پیش نیومده ، هروقت کسی برای اکسپریا یا HD 14-15 تا رام عوض کرد و هیچ مشکلی براش پیش نیومد ، تازه می تونه با امنیا رقابت کنه...
..................
Last edited by danial_crazy; 15-02-2009 at 02:17.
[URL="file:///C:/Users/DaNiAl.DaNiAl-PC/Downloads/Omina/Pointui.Home2.QVGA.WQVGA.Free.Latest.cab"]این چرا فول اسکرین نیست؟ وقتیم میرم تو contact کوشی بد جوری می هنگه!!!
Last edited by D_z_z; 15-02-2009 at 02:27.
واسه سافت ریست باید اون دکمه کوچیکه رو فشار بدیم!؟؟؟ این که نمیشه سافت ریست!!!
لينك اولتون مربوط به يه برنامه بود كه آنلاك مي كرد امنيا رو
يعني قفل شبكه اي كه اصولا گوشي هايي كه از اوپراتور ها مي گرن دارند رو بر مي داره!
لينك دومتون هم اوصاف اين آقا رو شنيده بودم
گوشي dead شد مي فرستيدش رومانيا ؟![]()
آره یه سری مشکلات توش پیدا شد ، اما فول اسکرینه برای من![]()
نه دوست عزیز ، این آموزشی بود برای اینکه خودتون بتونین گوشیو درست کنید ، اگرم مشکلش حاد باشه که بازم نمایندگی مجاز برای تعمیر هست. نیازی به رومانی رفتن نیست.
اگرم کسی خیلی نگران Death شدنه ، می تونه رام نصب نکنه![]()
من قصدم كل كل نيست!
ولي پستس كه ايشون لينك دادن رو 1 بار ديگه بخونين!
آموزشي در كار نيست!
فيلم آموشي هم كه گذاشته شده براي اينه كه pcb امنيا رو جدا بفرستن كه ماليات براي پست پرداخت نكنن
هزينه تعمير هم 30 يورو !
بقيه تاپيك هم اگر دنبال كنيد دارن مي گن با هزينه پست و اينا خيلي گرون مي شه!
اين پست هم خالي از لطف نيست خوندش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Farbod_h; 15-02-2009 at 03:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)