اگه همه ی این قطعاتی که گفتین همگی رو بخوام عوض کنم ( بهترین مارک) چقدر هزینه ور میداره؟
صفحه کلاچ سکو که تو نمایندگی های سایپا با بسته بندی سایپا عرضه میشه اصلیه؟
اگه همه ی این قطعاتی که گفتین همگی رو بخوام عوض کنم ( بهترین مارک) چقدر هزینه ور میداره؟
صفحه کلاچ سکو که تو نمایندگی های سایپا با بسته بندی سایپا عرضه میشه اصلیه؟
عوض کردن کیت کلاچ که شامل دیسک و صفحه و بلبرینگ کلاچ هست با هزینه دستمزد میتونه رقمهای مختلفی داشته باشه.کیت کلاچ از 28 تومان تا 35 تومان قیمت داره ولی ممکنه انواع مارکهای مختلف با طرح غیر اصلی وارد بازار بشه و البته قیمتهای گوناگون هم داشته باشه.در مورد مارک سکو ممکنه غیر اصلی هم به شما بفروشند . این دیگه به معرفت فروشنده مربوط میشه!من تا حالا از مارکهای M.W.H و ROSTER و پایا کلاچ و سکو و H.P.C فروختم و همه خوب جواب دادن..در مورد دستمزد هم این باز چندان مشخص نیست.ممکنه یکی 30 تومان بگیره یکی دیگه 40 و یکی دیگه 50 معلوم نیست!اگر دنبال یه مارک ارزان با کیفیت خوب هستی من پایا کلاچ را معرفی میکنم (البته بقیه قطعات سیستم کلاچ هم باید سالم باشه ) فکر میکنم حدود 70 تا 80 تومان هزینه تعویض بشه البته قیمتها مرتبا تغییر میکنه و چیزی 100% نیست.حدود اواسط تابستان کلاچ پراید یکی از دوستان را عوض کردیم و تقریبا150 تومان شد البته گیربکس و بعضی از قطعات هم ایراد داشت که هزینه اونها هم حساب شده.
سلام.من حدود 20 روز هست که ماشینم رو از نمایندگی تحویل گرفتم.ماشین سایپا 132st هست و صفر گرفتم.
حدود 750 تا کار کرده.امروز که تو ترافیک گیر کرده بودم یهو یه بوی سوختگی از ماشین بلند شد مثل بوی لنت ترمز بعد که کلاچ گرفتم دنده رو جا زدم گاز دادم انگار که ماشین خلاصه و خیلی سخت حرکت میکرد.کلا شتاب ماشین گرفته شد.به سختی ماشین رو تا خونه رسوندم.مشکل از چی میتونه باشه؟آخه ماشین صفر چرا باید اینطوری بشه؟من که نمیدونم چی بگم.
الان باید چی کار کنم؟ ببرم سرویس اولیه؟
خیلی ممنون.
Last edited by hadi_gamer; 28-10-2010 at 22:12.
سکو بگیر ولی اصلش همشون میگن اصله ولی باید وارد باشی بشناسی
دیسک وصفحه با اجرت تعویض 60-65 یه 15 تومن هم بذار واسه خرج های احتمالی بیشتر زیاده
موفق باشی
Last edited by fa13; 28-10-2010 at 22:19.
کلاجت بی کیفیته تو ترافیک داغ کرده سوخته این دفعه این طوری شد یه کم پیچ رگلاژش رو سفت کن تا خونه برسوندت اذیت نشی
دوست عزیز پرایده دیگه اونم صفر این مشکلات خیلی عجیب نیست
اگه خیلی اذیتت کرد ببر ولی در اکثر موارد اونام کاری برات نمیکنن مجبور میشی ببری بیرون
موفق باشی
Last edited by fa13; 28-10-2010 at 22:21.
سلام برای من صفر 4هزارتا رفته سربالایی نسبتا کم شیب را با دنه3 تا دور موتور 4 پر می کنم بعدش میرم دنده 4 دور موتور و سرعت به 50 الی 60 میرسه.ایذاد از چیه نمایندگی دیاگ زد گفت سالمه
ببخشدی من متوجه نشدم
میشه واضح تر بگی تو سه چقدر میری که تو چهار چی میشه کم زیاد ؟
با 3 سرعت 80 پر که می کنما.بعد با 4 میاد روی60الی50.
با اطلاعات من این که مشکلی نیست ضریب دنده است مسلما در سر بالایی بذاری تو چهار سرعت کم میشه دیگه !!! سه سنگین تره وقتی میذاری تو چهار سبک میکنی سر بالایی هم که هست مردش میکنی
بازم شاید سایر دوستان نظر دیگه ای داشته باشن
آخه یکی از دوستانم همچین مشکلی داشت میگفت شم و وایر ها را تعویض کرده درست شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)