بیشتر توضیح بده!
ولی فکر کنم باید از کانالی که اون بالای ساختمون هست بری!
بیشتر توضیح بده!
ولی فکر کنم باید از کانالی که اون بالای ساختمون هست بری!
سلام
آقا من 32% بازی هستم
اونجایی که گیاه ها همه جارو بستن رفتم با اون پلیس هم صحبت کردم
الا دقیقا روی علامت تعجب رو نقشه هستم اما نمی دونم بلاید چیکار کنم
یه پاندول ساعت هم هست رفتم بالا تو برج ساعت اما یه در هست که وقتی می رم میگه "قفله باید یه راه دیگه پیدا کنم"
میشه راهنمائی کنید ؟
اره...بخاطر همین بی دقتی همه جاهای قبلی را هم رفتم....خیلی ساده بود....
---------- Post added at 01:39 PM ---------- Previous post was at 01:34 PM ----------
من یکم از تو جلو ترم فکر کنم.....فکر کنم تو هم همون جایی هستی که یه در توسط یه درخت سد شده....اون بالا یه تونل هستش ...از اون جا برو...هر جا علامت دیدی رو نقشه همون دور و ور و بگرد و از اونجا زیاد دور نشو....
ای بابا مرسی !!
خوب اینو که خودم می دونم من می خوام بدونم چه جوری این مرحله رو رد کنم
یه پاندول ساعت هست که وقتی میری بالا به یه ساعت بزرگ می رسی آقا کسی می تونه بگه اینجارو چیکار کنم ؟
Last edited by saman3230; 09-02-2010 at 15:04.
یکم بیشتر توضیح بدی یادم میاد....یکجا یادم میاد که یه ساعت بزرگ پشت سرته و جلوت هم یه چیزی مانند ناقوس .....طنابش را که پاره کنی میافته پایین.......بعد راه باز میشه....
---------- Post added at 03:47 PM ---------- Previous post was at 03:43 PM ----------
یه سوال دیگه:
49 % رفتم...یه اسلحه جدید بهم داده که دیوار را هم خراب میکنه....دیوار روبرومو خراب کردم...بعد یه دره ای روبروم میاد که بیافتی پایین میمیری....اینجا را چیکار باید بکنی...؟؟؟
---------- Post added at 03:48 PM ---------- Previous post was at 03:47 PM ----------
یه سوال دیگه:
49 % رفتم...یه اسلحه جدید بهم داده که دیوار را هم خراب میکنه....دیوار روبرومو خراب کردم...بعد یه دره ای روبروم میاد که بیافتی پایین میمیری....اینجا را چیکار باید بکنی...؟؟؟
ببین شما کم توضیح میدی آخه اینجوری که نمیشه فهمید کجایی؟
خودم فهمیدم باید چیکار کنم اصلا ربطی به اون ساعت نداره
رفتن یه جای جوکر شدم
بعد با crane همونی که چشماش نوره دوباره جنگیدم
الانم تو فاضلابم 44% باید یه سری چیز نمی دونی می زنی از بالا میوفته چیکار می کنه اون یارو گنده هی از زیر آب میاد بیرون !!
Last edited by saman3230; 09-02-2010 at 16:26.
اون گنده هه رو باید نشونه بگیری بعد بزنیش !!!
بچه ها من تو 50 % هستم وقتی وارد یه اتاق میشم انگار که زمین وجود نداره و پرت میشی پایین !!!
کسی میتونه سیو 52% رو بده !!!
Last edited by h!dden; 09-02-2010 at 18:20.
من اون غوله تو فاضلاب رو کشتم....بعد رفتم مرحله جلوتر.. . یه اسلحه جدید میده که اسلحه شماره 3 که اجسام را میکشه را قوی تر میکنه ....توسط همون اسلحه یه دیوار که در حالت DETECTIV سه نقطه روش هست را میکشه و خراب میکنه...از همون جا که بری یه ساختمان و فضای ازادی را در فیلم نشان میده...سمت چپ یه جای پا وجود داره رفتم روش اما نشد.....این جا را چطوری میشه رد کرد.؟؟؟ با اسلحه باید رد کرد یا...؟
دوستمون توضیح دادن اما متوجه نشدم...
سلام
شما الان اونجایی هستین که اون ماده سبز رنگ از روی ساختمان جاری هست؟؟
مایع تایتان؟
همون ساختمان خرابه ؟
اگه آره باید از در دیوار بدون کمک گرفتن از تفنگی که از این ور اونور باهاش بالا میره بالا بری
بعدش با اسفاده از اسلحه سومت یکی از دیوار ها رو خراب کنی بعد 3 نفر میان لبه دیوار وایمیستن که اونهارو هم میتونی با اسلحه به پایین پرت کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)