تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 164 از 200 اولاول ... 64114154160161162163164165166167168174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,631 به 1,640 از 1996

نام تاپيک: Batman: Arkham Asylum

آخر فروم باز Dj_aghamajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

بازی داستانی قشنگیه...بعضی جاهاش خیلی فکریه...خیلی هم طولانیه....حرکات زدن دشمنان بتمن خیلی قشنگه...نسخه 3 گیگش هم برا دانلود گذاشتم هیچ فرقی با اصلش نداره و همه فیلم هاش هست...خودم هم از 3 گیگ دارم بازی میکنم....

یه سوال:
    من 37 % بازی را رفتم...یه چیزایی مثل 8 پا رو زمین هستن که باید منفجرش کنی...روی نقشه جایی را مشخص کرده همون جا هایی هست که اوایل بازی رفتم...یه دری هست تا بخام برم توش یه چیزی مانند تنه درخت جلوش میاد و نمیزاره برم تو>....این جاشو چیکار باید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بیشتر توضیح بده!
    ولی فکر کنم باید از کانالی که اون بالای ساختمون هست بری!

2. این کاربر از Dj_aghamajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز saman3230's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام

آقا من 32% بازی هستم

اونجایی که گیاه ها همه جارو بستن رفتم با اون پلیس هم صحبت کردم

الا دقیقا روی علامت تعجب رو نقشه هستم اما نمی دونم بلاید چیکار کنم

یه پاندول ساعت هم هست رفتم بالا تو برج ساعت اما یه در هست که وقتی می رم میگه "قفله باید یه راه دیگه پیدا کنم"

میشه راهنمائی کنید ؟

آخر فروم باز Amin.P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

11

بیشتر توضیح بده!
    ولی فکر کنم باید از کانالی که اون بالای ساختمون هست بری!

اره...بخاطر همین بی دقتی همه جاهای قبلی را هم رفتم....خیلی ساده بود....

---------- Post added at 01:39 PM ---------- Previous post was at 01:34 PM ----------

سلام

آقا من 32% بازی هستم

اونجایی که گیاه ها همه جارو بستن رفتم با اون پلیس هم صحبت کردم

الا دقیقا روی علامت تعجب رو نقشه هستم اما نمی دونم بلاید چیکار کنم

یه پاندول ساعت هم هست رفتم بالا تو برج ساعت اما یه در هست که وقتی می رم میگه "قفله باید یه راه دیگه پیدا کنم"

میشه راهنمائی کنید ؟

من یکم از تو جلو ترم فکر کنم.....فکر کنم تو هم همون جایی هستی که یه در توسط یه درخت سد شده....اون بالا یه تونل هستش ...از اون جا برو...هر جا علامت دیدی رو نقشه همون دور و ور و بگرد و از اونجا زیاد دور نشو....

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اره...بخاطر همین بی دقتی همه جاهای قبلی را هم رفتم....خیلی ساده بود....

---------- Post added at 01:39 PM ---------- Previous post was at 01:34 PM ----------

من یکم از تو جلو ترم فکر کنم.....فکر کنم تو هم همون جایی هستی که یه در توسط یه درخت سد شده....اون بالا یه تونل هستش ...از اون جا برو...هر جا علامت دیدی رو نقشه همون دور و ور و بگرد و از اونجا زیاد دور نشو....
    ای بابا مرسی !!

خوب اینو که خودم می دونم من می خوام بدونم چه جوری این مرحله رو رد کنم

یه پاندول ساعت هست که وقتی میری بالا به یه ساعت بزرگ می رسی آقا کسی می تونه بگه اینجارو چیکار کنم ؟
    Last edited by saman3230; 09-02-2010 at 15:04.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

11

ای بابا مرسی !!

خوب اینو که خودم می دونم من می خوام بدونم چه جوری این مرحله رو رد کنم

یه پاندول ساعت هست که وقتی میری بالا به یه ساعت بزرگ می رسی آقا کسی می تونه بگه اینجارو چیکار کنم ؟

یکم بیشتر توضیح بدی یادم میاد....یکجا یادم میاد که یه ساعت بزرگ پشت سرته و جلوت هم یه چیزی مانند ناقوس .....طنابش را که پاره کنی میافته پایین.......بعد راه باز میشه....

---------- Post added at 03:47 PM ---------- Previous post was at 03:43 PM ----------

یه سوال دیگه:
    49 % رفتم...یه اسلحه جدید بهم داده که دیوار را هم خراب میکنه....دیوار روبرومو خراب کردم...بعد یه دره ای روبروم میاد که بیافتی پایین میمیری....اینجا را چیکار باید بکنی...؟؟؟

---------- Post added at 03:48 PM ---------- Previous post was at 03:47 PM ----------

یه سوال دیگه:
    49 % رفتم...یه اسلحه جدید بهم داده که دیوار را هم خراب میکنه....دیوار روبرومو خراب کردم...بعد یه دره ای روبروم میاد که بیافتی پایین میمیری....اینجا را چیکار باید بکنی...؟؟؟

آخر فروم باز Dj_aghamajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

یکم بیشتر توضیح بدی یادم میاد....یکجا یادم میاد که یه ساعت بزرگ پشت سرته و جلوت هم یه چیزی مانند ناقوس .....طنابش را که پاره کنی میافته پایین.......بعد راه باز میشه....

---------- Post added at 03:47 PM ---------- Previous post was at 03:43 PM ----------

یه سوال دیگه:

---------- Post added at 03:48 PM ---------- Previous post was at 03:47 PM ----------

یه سوال دیگه:
    ببین شما کم توضیح میدی آخه اینجوری که نمیشه فهمید کجایی؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

خودم فهمیدم باید چیکار کنم اصلا ربطی به اون ساعت نداره

رفتن یه جای جوکر شدم

بعد با crane همونی که چشماش نوره دوباره جنگیدم

الانم تو فاضلابم 44% باید یه سری چیز نمی دونی می زنی از بالا میوفته چیکار می کنه اون یارو گنده هی از زیر آب میاد بیرون !!
    Last edited by saman3230; 09-02-2010 at 16:26.

داره خودمونی میشه h!dden's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اون گنده هه رو باید نشونه بگیری بعد بزنیش !!!
    بچه ها من تو 50 % هستم وقتی وارد یه اتاق میشم انگار که زمین وجود نداره و پرت میشی پایین !!!
    کسی میتونه سیو 52% رو بده !!!
    Last edited by h!dden; 09-02-2010 at 18:20.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

11

ببین شما کم توضیح میدی آخه اینجوری که نمیشه فهمید کجایی؟
    من اون غوله تو فاضلاب رو کشتم....بعد رفتم مرحله جلوتر.. . یه اسلحه جدید میده که اسلحه شماره 3 که اجسام را میکشه را قوی تر میکنه ....توسط همون اسلحه یه دیوار که در حالت DETECTIV سه نقطه روش هست را میکشه و خراب میکنه...از همون جا که بری یه ساختمان و فضای ازادی را در فیلم نشان میده...سمت چپ یه جای پا وجود داره رفتم روش اما نشد.....این جا را چطوری میشه رد کرد.؟؟؟ با اسلحه باید رد کرد یا...؟
    دوستمون توضیح دادن اما متوجه نشدم...

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

من اون غوله تو فاضلاب رو کشتم....بعد رفتم مرحله جلوتر.. . یه اسلحه جدید میده که اسلحه شماره 3 که اجسام را میکشه را قوی تر میکنه ....توسط همون اسلحه یه دیوار که در حالت DETECTIV سه نقطه روش هست را میکشه و خراب میکنه...از همون جا که بری یه ساختمان و فضای ازادی را در فیلم نشان میده...سمت چپ یه جای پا وجود داره رفتم روش اما نشد.....این جا را چطوری میشه رد کرد.؟؟؟ با اسلحه باید رد کرد یا...؟
    دوستمون توضیح دادن اما متوجه نشدم...
    سلام
    شما الان اونجایی هستین که اون ماده سبز رنگ از روی ساختمان جاری هست؟؟
    مایع تایتان؟
    همون ساختمان خرابه ؟
    اگه آره باید از در دیوار بدون کمک گرفتن از تفنگی که از این ور اونور باهاش بالا میره بالا بری
    بعدش با اسفاده از اسلحه سومت یکی از دیوار ها رو خراب کنی بعد 3 نفر میان لبه دیوار وایمیستن که اونهارو هم میتونی با اسلحه به پایین پرت کنی

12. این کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •