کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
پسورد / کرک و روش فعال سازی اینترنت سکیوریتی 2010 رو لطف کنین
درود.
دوست عزیز.
این سریال.تریال ریستر.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپسورد فایل:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روش فعال سازی:
بعد از نصب نرم افزار به تنظیمات آن بروید و Sonar Protection و Tamper Protection را غیر فعال کنید. سپس Trial Reset را اجرا کنید و بر روی Install کلیک کنید. بعد از اتمام کار می بینید که محدودیت 30 روزه تبدیل به 165 روز شده است.(حتی در سیف مد هم میشود کرک را اجرا کرد.)
موفق باشید.
دوستان ببخشید , به محض اینکه فایل زیپی که توش کرک داره رو باز کنیم نورتون ترتیب کرک رو میده! حالا پاکش میکنه یا قرنطینه میکنه؟ یعنی راهی هست که اون فایل رو برگردوند؟
سلام.
دوست عزیز این فایل را دانلود و خوب مطالعه و طبق ان پیشروید.موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
من Norton Internet Security 2011 رو نصب کردم و از اپدیت افلاین که از سایت سایمانتک دانلود کردم انتی ویروسم رو اپدیت کردم و بعد به اینترنت متصل شدم و حدود 6 مگابایت اپدیت کردم.فرداش که خواستم اپدیت کنم دیدم که 90 مگ رو میخواد دانلود کنه در صورتی که من همین دیروز کامل اپدیتش کردم.
یکی از دوستان بگه مشکل از کجاست؟
مثل اینکه باید قید این انتی ویروس رو بزنم چون با این اینترنت ذغالی اگه بخوام اپدیت کنم پول تلفن کمر بابامو میشکونه.![]()
من زمانی که از نورتون استفاده میکردم . این مشکل برام پیش اومد .
مشکل از سرور هستش شما . بازم تست کنید با فواصل 2 ساعت . ببینید همین مشکل رو دارید ؟
سلام.
عزیز جان.
نه نورتون مانند بقیه انتی ویروسا نیست که وقتی شما فایل اپدیت افلاین را دانلود میکنید
و اپدیتش کنید در زمان انلاین بقیش را اپدیت کنه.
اپدیت انلاین و افلاینش فرق میکند.
موفق باشید.
---------- Post added at 09:58 AM ---------- Previous post was at 09:55 AM ----------
سلام.
کیوان جان.
مشکل ایشان از سرور نیست.
بلکه باید نورتون را از طریق انلاین اپدیت کامل کرد تا با این مشکل مواجه نشود کاربر.
وگرنه با اپدیت افلاین اپدیت میشه ولی وقتی خواست اپدیت انلاین کنه
از اول فایل 90مگ اپدیت را دانلود میکند.
موفق باشید.
اما من زمانی که نورتون رو داشتم و آنلاین هم آپدیت کردم
ولی بعد از یه مدت بازم 90 مگابایت رو میخواست دانلود کنه . اما بعد از چند ساعت که دوباره آپدیت میخواستم . همون آپدیت 1 مگی رو انجام میداد
به هر حال حق با آقا امیر چون من آفلاین آپدیت نکردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)