تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 164 از 168 اولاول ... 64114154160161162163164165166167168 آخرآخر
نمايش نتايج 1,631 به 1,640 از 1671

نام تاپيک: کلوپ N85

داره خودمونی میشه Saeed Nazari SN85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض با سلام من اومدم !!!!!

دوست عزيز برو تو App Managerو ببين كه برنامه هاي نصبي روي حافظه ي گوشي زياد نشده باشه و غير ضروري ها رو حذف كن و همچنين احتمالا حافظه ي كم شايد به خاطر حجم زياد فايل هاي inbox باشه براي اطلاع از اون برو تو بخش تنظيمات مسيج و برو بايين گزينه ي other رو انتخاب و حافظه رو روي حافظه ي گوشي (نه مموري كارت) بذار (كه البته به طور بيشفرض روي حافظه ي گوشيه) و ببين اگه فايلهايي مثل اهنگ و عكس و فيلم و ... وجود داره حذف كن البته قبلش از اونها بك اب بگير احتمالا درست ميشه . اگه نشد دوباره بگو تا بيشتر راهنماييت كنم .(همين مشكل براي منم افتاده بود) . با اجازه .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

دوستم یه ان 85 خریده میگه صداش ضعیفه و از ان 73 کمتره. من اصلا ان 85 دستم نگرفتم ولی نظر دوستان چیه؟ صدای اسپیکر ان 85 زیاد بلند نیست؟؟؟؟؟؟

در آغاز فعالیت Venus.m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    مریخ

پيش فرض

سلام.من n85 دارم.قبلا توی مشخصاتش دیده بودم که Fm transmitter داره.ولی الان میبینم اصلا همچین چیزی نداره!!! یعنی فقط گوشیه من اینجوریه یا کلا n85 این امکانو نداره؟!؟! ممنون میشم راهنماییم کنید!!

داره خودمونی میشه Manuchehrr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستم یه ان 85 خریده میگه صداش ضعیفه و از ان 73 کمتره. من اصلا ان 85 دستم نگرفتم ولی نظر دوستان چیه؟ صدای اسپیکر ان 85 زیاد بلند نیست؟؟؟؟؟؟
    بلندی صداش زیاد نیست ولی با کیفیته..

سلام.من n85 دارم.قبلا توی مشخصاتش دیده بودم که Fm transmitter داره.ولی الان میبینم اصلا همچین چیزی نداره!!! یعنی فقط گوشیه من اینجوریه یا کلا n85 این امکانو نداره؟!؟! ممنون میشم راهنماییم کنید!!

دوست عزیز من ندیدم n85 این قابلیت رو نداشته باشه, از منو برو تو قسمت موزیک گزینه اول که Music player هست و پنجمی FM Transmit
    البته در حین پخش موسیقی Options رو بزنی باید گزینه FM transmitter وجود داشته باشه.
    حالا شاید دوستان دیگه نظر بهتری داشته باشن

5. این کاربر از Manuchehrr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

دوست عزیز من ندیدم n85 این قابلیت رو نداشته باشه, از منو برو تو قسمت موزیک گزینه اول که Music player هست و پنجمی FM Transmit
    البته در حین پخش موسیقی Options رو بزنی باید گزینه FM transmitter وجود داشته باشه.
    فرستنده FM برای بعضی کشور ها غیر فعال هست، ممکنه زمانی که فریمور بروز میشده برای کشور گوشی غیر فعال بوده! دوباره آپدیت کنید یا فلش کنید درسته میشه!

7. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    مریخ

پيش فرض

بلندی صداش زیاد نیست ولی با کیفیته..

قبلا اینجاها رو بررسی کردم ولی چیزی پیدا نکردم!!!!
    ولی ممنون از راهنماییت

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    مریخ

پيش فرض

فرستنده FM برای بعضی کشور ها غیر فعال هست، ممکنه زمانی که فریمور بروز میشده برای کشور گوشی غیر فعال بوده! دوباره آپدیت کنید یا فلش کنید درسته میشه!
    خیلی ممنون از کمکتون.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Stereo FM radio with RDS; FM transmitter; Visual radio
    این گوشی داره ولی بنا به قوانین ارتباطی موجد در کشورها این قابلیت برا همه فعال نیست یکی هم خودون.
    بای دفریم ویر و پروداکت کدتو عوض کنی تا شاید بتونی استفاده کنی ازش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    n85 کارکرده چند میارزه بخرم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

نهایت 200 تومن اگه خوب باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •