ممننون از جوابتون
این مدل که شما دارین چند تا فن داره و قیمتش چقدره ؟
اخه من دیروز برگشتم شهرستان . میخام یه موقع زیاد گرون نگیرم
خود رایانه همراه فقط یه مدل پلاستیکی بی فن داشت که 10 تومن میگفت . به قیافش نمیخورد چیز خوبی باشه
ممننون از جوابتون
این مدل که شما دارین چند تا فن داره و قیمتش چقدره ؟
اخه من دیروز برگشتم شهرستان . میخام یه موقع زیاد گرون نگیرم
خود رایانه همراه فقط یه مدل پلاستیکی بی فن داشت که 10 تومن میگفت . به قیافش نمیخورد چیز خوبی باشه
اینجا میتونی گرافیک ها رو با هم مقایسه کنی :
4650 یکم بهتره ولی تفاوتشون خیلی هم زیاد نیست .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بدون فن که اصلا فایده نداره .
این لینک این مدل از سایت خود کولر مستره :
قیمتش هم حدود 35 تومن هستش که می ارزه به نظر من .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد کول پد اگه سوالی داشتی میتونی تو این تاپیک مطرح کنی و اینجا ادامه ندیم بهتره :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
من تو قسمتهای دیگه دیدم که برای پارتیشن بندی از paragon استفاده کرده بودن . میشه برای پارتیشن بندی از partition magic استفاده کرد ؟
اخه من همیشه برای pc از این نرم افزار استفاده میکنم
من مي خوام يه Touch Smart TX2 بخرم مي خوام بدونم اين سري مشكل خاصي ندارن ؟ مثل سوختن و مشكل سخت افزاري و ... من براي كاراي دانشگاهي مي خوام
سلام به همه دوستان گل پی30ورلد
من امروز بعد از ظهر می خوام بالاخره لپ تاپ بگیرم
چون در حد 1 میلیون می خوام بگیرم Dv6 1205 و 1203 رو خیلی پسندیدم. مشکل خاصی که ندارند؟
سی پی یو AMD مشکل داغ شدن نداره؟
یک چیز هایی شنیدم در مورد چیز هایی که برای سرد کردن لپتاپ به کار می ره که کولر مستر زده. چیه؟ اگه میشه لینک بدین.
چاکر همه بکس p30world
سلام دوستان عزیز..میخواستم بدونم در اصفهان برای خرید لپ تاپ HP کجا باید برم؟؟اصلا نمایندگی در اصفهان داره؟؟..من بین دو مدلHP-DV6 1205 و
مدل SONY VAIO FW048EH میخوانم یکی را انتخاب کنم..هر دو در دی جی کالا معرفی شده!!!..ازنوت بوک شهر که بغل پل هوایی میرهست پرسیدم گفت HP خوب نیشت و خیلی خرابی داره..و ما نمیاریم..قطعاتشم کم پیدا میشه!!!..شما چه پیشنهادی میکن..من نظرم بیشتر روی HP هست تا SONY...ممنون میشم راهنمایی کنید....!!!!
یه سوال دیگه اینکه در مدل HP-DV6 1205 مدل CPU ان را Core 2 Duo 2.1 با کش 2مگ و 1066MHZ زده ویه مدل دیگه به نام HP-DV6 1103 مدل CPU را AMD turion64 X2 2.3 با کش 2مگ و 1600 MHZ زده..میخواستم بدونم این دو CPU کدام بهتره و چه فرقی با هم دارند؟؟
Last edited by rammmy; 26-10-2009 at 12:00.
سلام دوستان
یه هفته اس که این dv6 1225 چشم رو گرفته می خوام بخرم اما تو این تاپیک دیدم که میگفتند داره یه لپ تاپ دیگه از hp سری dv6 به ایران مییاد گه بهتر از مدل 1225 ا.
آیا این صحت داره یا نه؟ اگه داره لطف کنین مشخصات این مدل جدید رو بگین.
در ضمن می خواستم بپرسم 1225 ها رو میشه upgrade به ویندوز 7 کرد یا نه؟
یکی راهنمایی کنه..ایا سی پی یو AMD که که در مدل dv6-1103 به کار رفته خوب هست یا همون dv6 -1205 را بگیرم؟؟![]()
میشه راهنمایی کنین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)