تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 164 از 482 اولاول ... 64114154160161162163164165166167168174214264 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,631 به 1,640 از 4816

نام تاپيک: DATAK WIMAX & ADSL / شرکت داتک

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امیدوارم یه روزی این isp های بدردنخور و مخابرات بفهمن این سرعتهای 64 و 128 و 256 و حتی 512 همچین تحفه ای نیست و باهاش کار آنچنانی نمیشه کرد ( اونم با این قیمت های زیاد ) و بنابراین این کارهای مسخره مثل بستن شبکه های p2p و ..... رو کنار بذارن .
    دامنه ی فیلترینگ هم خیلی گسترده شده و باید یه کمی تعدیلش کنن .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

به علت برخورد نارنجك و ترقه دست ساز با كابل جاسك - فجيره ، تا چند روزي سرعت اينترنت كاهش پيدا ميكنه . ( حالا هي بگين چرا با 4 شنبه سوري مخالف اند ، واسه اين كه از اين مشكلات پيش نياد ديگه )

adsl داتك ما هم به رحمت ايزدي پيوست ، ويديو انلاين مشكل داره ، سرعت هم افتضاحه ، فعلا با dial up بالا اومديم .

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آقا دیگه ما رو نمیشناسی؟
    شما باید سرویس 512 نامحدود داشته باشید درسته ؟ چون شما مشترک قدیمی هستید حدودای 45 هزار تومان هنوز با شما حساب می کنند؟ ماهی 150 گیگ یعنی 24 ساعت رو تو 30 روز ماه با سرعت 60.6 کیلوبایت دانلود کنید . حالا لیست دانلود رو چجوری پر میکنید؟
    آقا دیگه ما رو نمیشناسی؟
    شرمنده به جا نیاوردم اگه بیشتر معرفی بفرمایید آشنا میشم

همه چیزو درست گفتی الا اینکه سرعت دانلود من 63.8 کیلو بایت هست

حالا لیست دانلود رو چجوری پر میکنید؟
    بازم شرمنده منظورتونو از این سوال هم نفهمیدم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

براتون PM میزنم . سرعت شما چجوری 63.8 هست؟ مگه خط ددیکیت براتون بستند؟ پس همون نرخ قدیم شما دارید پرداخت میکنید؟
    اگر فیکس 63.8 باشه باید 157 گیگ تو 30 روز بگیرید مگر اینکه حدود 22 -3 ساعت توی کل 30 روز به سیستمت استراحت بدی.
    منظور لیست دانلوده پس کی وقت میکنی که لیستت رو پیدا کنی بگذاری واسه دانلود؟ شاید یک اشتراک مخصوص وبگردی هم دارید؟

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

داریوش عزیز
    احتمالا مرکز مخابراتی شما مشکلی داره
    به قول خودت دلیل نمیشه که مال همه اینطوری باشه
    من الان شبانه روزی دارم 5 گیگ و ماهیانه هم 150 گیگ دانلود میکنم
    بازم به پشتیبانی بگو شاید مشکل حل شد.
    اگه نظر منو میخوای همین اینترنتی داری سفت بچسب
    اگه از دستت بره حالا حالاها بهت اینترنت نمیرسه.تمام پورت از تمام شرکتا پر هست و مخابرات هم به هیچکسی پورت خالی نمیده
    اگه همینم بیخیال شی دستتت به ای دی اس ال نمیرسه
    راستی من با دانلود هیچ فرمتی مشکل ندارم
    شما به این زد 2 توجه نکن.ایشون کلا اینترنتش مشکل داره چی برسه به اینکه این روزا هم باشه
    مگم چه خوب شد که لااقل یه خورده محدود کردن که باعث سرصدا بچه ها شد بلکه به این بخونه بیان یه سری به اینجا بزنن
    sms11 نداشتیما
    نظر منم همینه چون سرعت از پهنای باند ان مرکز و دستگاها و تعداد یوزر و ترافیک یوزر ها و......گرفته تا نوع سیم کشی خونه کیفیت سیم کشی و رد نشدن سیم تلفن از کنار برق و ...هم ربط داره و باید همه رو بررسی کنی تا بفهمی مشکل کجاست.
    در اخر اره باعث شد بیام تاپیک رو اخر عیدی خونه تکونی کنیم

آقا دیگه ما رو نمیشناسی؟
    شما باید سرویس 512 نامحدود داشته باشید درسته ؟ چون شما مشترک قدیمی هستید حدودای 45 هزار تومان هنوز با شما حساب می کنند؟ ماهی 150 گیگ یعنی 24 ساعت رو تو 30 روز ماه با سرعت 60.6 کیلوبایت دانلود کنید . حالا لیست دانلود رو چجوری پر میکنید؟

براتون PM میزنم . سرعت شما چجوری 63.8 هست؟ مگه خط ددیکیت براتون بستند؟ پس همون نرخ قدیم شما دارید پرداخت میکنید؟
    اگر فیکس 63.8 باشه باید 157 گیگ تو 30 روز بگیرید مگر اینکه حدود 22 -3 ساعت توی کل 30 روز به سیستمت استراحت بدی.
    منظور لیست دانلوده پس کی وقت میکنی که لیستت رو پیدا کنی بگذاری واسه دانلود؟ شاید یک اشتراک مخصوص وبگردی هم دارید؟
    بعضی مناطق که پیک ترافیکش کمه می تونن به این سرعت ها برسن .
    لیست دانلود اگر بدونیم واقعا چی می خوایم وقت زیادی نمی بره و راحت میشه برنامه ریزی و دانلود کرد .

امیدوارم یه روزی این isp های بدردنخور و مخابرات بفهمن این سرعتهای 64 و 128 و 256 و حتی 512 همچین تحفه ای نیست و باهاش کار آنچنانی نمیشه کرد ( اونم با این قیمت های زیاد ) و بنابراین این کارهای مسخره مثل بستن شبکه های p2p و ..... رو کنار بذارن .
    بیشتر مخابرات و مسئولین و ان سازمانی که می گن دستور ازش میرسه برای محدودیت باید درک کنن که اینترنت پر سرعت یعنی چی ( قبل از محدودیت pap ها ارزوشون بود کاربرا سرعت های بالا بگیرن و هنوزم هست )
    فعلا که اینها هنوز نفهمیدن اینترنت چیه که میان ssl یا تعدادی از پسوند هارو بلوک می کنن
    بگزیرم که الان 80 درصد وسایل الکترونکی جدید که امکان وصل شدن به اینترنت رو دارن بخاطر محدودیت ها و مسدود بودن ها قابل استفاده نیستن و باعث هدر رفتن پول مردم می شن.

به علت برخورد نارنجك و ترقه دست ساز با كابل جاسك - فجيره ، تا چند روزي سرعت اينترنت كاهش پيدا ميكنه . ( حالا هي بگين چرا با 4 شنبه سوري مخالف اند ، واسه اين كه از اين مشكلات پيش نياد ديگه )

adsl داتك ما هم به رحمت ايزدي پيوست ، ويديو انلاين مشكل داره ، سرعت هم افتضاحه ، فعلا با dial up بالا اومديم .
    فعلا بیا چایی بخور
    تا فردا پس فردا درست میشه احتمالا......

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

داریوش عزیز
    احتمالا مرکز مخابراتی شما مشکلی داره
    به قول خودت دلیل نمیشه که مال همه اینطوری باشه
    من الان شبانه روزی دارم 5 گیگ و ماهیانه هم 150 گیگ دانلود میکنم
    بازم به پشتیبانی بگو شاید مشکل حل شد.
    اگه نظر منو میخوای همین اینترنتی داری سفت بچسب
    اگه از دستت بره حالا حالاها بهت اینترنت نمیرسه.تمام پورت از تمام شرکتا پر هست و مخابرات هم به هیچکسی پورت خالی نمیده
    اگه همینم بیخیال شی دستتت به ای دی اس ال نمیرسه
    راستی من با دانلود هیچ فرمتی مشکل ندارم
    شما به این زد 2 توجه نکن.ایشون کلا اینترنتش مشکل داره چی برسه به اینکه این روزا هم باشه
    مگم چه خوب شد که لااقل یه خورده محدود کردن که باعث سرصدا بچه ها شد بلکه به این بخونه بیان یه سری به اینجا بزنن
    بابا این استقلال که پیرم کرد تا بتونم ازش بگیرم
    آخر هم شرکتی گرفتم خونگی نمیدن!×! تازه اونم بعد از 5 سال تو نوبت بودن
    امروز هم برای شما خوب بود

برای من باید اینطوری باشه معمولا البته تورنت هم گرفتم وضعه آپلودش همچینه

من طبق حسابه خودم باید حداقل روزی 1.2 گیگ دانلود داشته باشم که با این گند کاری های اینا الان کمتر شده (بعضی اوقات به 800 مگ توی 24 ساعت هم میرسه!)
    مخصوصا اینکه تو روز سرعته دانلود از تورنت و رپید شیر شدیدا میاد پایین
    حالا نمیدونم برای شما هم همینطوریه یا نه ولی زنگ زدم پشتیبانی چند وقت پیش گفتن سپاه سهام مخابرات رو خریده به ما ابلاغ شده که روز ها سرعت رو پایین بیارم1!×!
    من نمیدونم چه سنمی داره این موضوعات به هم ولی در کل تا به الان کم ضرر میکردیم بیشتر هم شد!

میگم پورت ها برای هر شرکت انحصاریه یا از مخابرات میگیرن خودشون؟
    مصلا من از شاتل یا صبانت بگیرم خوب میگم پورت هم دارم الان خط هم رانژه هست همه چیش هست؟

ولی در کل مملکت دزد شده بد

اون یکی خطمون که 3 میلیون پولش بود 5 تا 2 داشت توش و یه دونه 0 یه دونه 1 رو مفت و مجانی نامه دادن گفتن به خاطره تغییر پیش شماره عوضش میکنیم!

ولی الان زنگ بزنی بهش برای سامسونگ شده!!! دزدی از این روشن تر؟ معلوم نیست چه قد فروختن

از طرفی اگه تغییره پیش شماره هست پس چرا این خطم رو عوض نکردن؟
    حالا یه شماره بهمون دادن از هر رقمی به دونه توش هست

چه میشه کرد

برادر سیاستشونه
    Last edited by DaRiOuShJh; 17-03-2010 at 02:18.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

sms11 نداشتیما
    بعضی مناطق که پیک ترافیکش کمه می تونن به این سرعت ها برسن .
    لیست دانلود اگر بدونیم واقعا چی می خوایم وقت زیادی نمی بره و راحت میشه برنامه ریزی و دانلود کرد .
    در کل شما میگویید پیک ترافیک نه که کلا ترافیک پایینه. سرویس 512 نهایت 64 میده 60 هم معمولی هست ولی نه برای کل 30 روز.
    جناب Z.2 من از sms11 سوال کردم . نکنه شما دو روح هستید در دو بدن.
    Last edited by sei_pm; 17-03-2010 at 08:17.

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

برای من مسنکه از دیشب خوب شده دوباره!

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بله نرخ ما همون نرخ قدیمی است
    7گیگ از 157 گیگ هم خرج وبگردی و غیره میشه دیگه
    لیست دانلود من از قبل تعیین شده است
    من فقط دانلودشون میکنم
    خیر به غیر از این اینترنت هیچ چیز دیگه ایی ندارم

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

در کل شما میگویید پیک ترافیک نه که کلا ترافیک پایینه. سرویس 512 نهایت 64 میده 60 هم معمولی هست ولی نه برای کل 30 روز.
    جناب Z.2 من از sms11 سوال کردم . نکنه شما دو روح هستید در دو بدن.
    گفتم اگه ایرادی هم باشه باید به خاطر قدیمی بودن کابل ها و مشکل دار بودن مرکز مخابراتی و... است
    من و زد 2 نه اینکه کارمون درسته و میدونیم چیکاره اییم نیازی به گشتن برای لیست دانلود نداریم(زد2 جان ببین چه نوشابه ای بری خودمون باز کردم)

---------- Post added at 07:27 PM ---------- Previous post was at 07:25 PM ----------

برای من مسنکه از دیشب خوب شده دوباره!
    خداروشکر که خوب شده
    گفتم که به خاطر این شبا هست دیگه
    در عوض دیگه فکر نمیکنم تا اخر فروردین مشکلی با سرعت داشته باشید
    راستی اگه میتونی دانلوداتو از رپیدشیر انجام بده
    تورنت خیلی معیار مناسبی برای اندازه گیری سرعت نیست.درواقع میتونم بگم اصلا معیار مناسبی نیست

11. این کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •