اقایون کسی درمورد دوره ی مجازی برای کارشناسی رچیزی میدونه؟
اقایون کسی درمورد دوره ی مجازی برای کارشناسی رچیزی میدونه؟
ممنون دوست عزیز!
برای زنتیک چی خوبه؟
من آرام فر ر ا دارم
؟
سلام بچه ها اين دو هفته چي كار كردين؟احتمالا تركوندين چون اصلا نبوديد.من كه بازم يك سري از درسارو نرسيدم.البته بايد رو امروزم حساب باز كرد:d
دوست عزیز حرف شما زیاد منطقی نیست.اگر فقط لغتتون خوب بود میگفتم گرامرتون ضعیفه و لغات رو نمیتونید مرتبط کنید.اگر هم فقط گرامرتون خوب بود میگفتم معنی رو نمیفهمیدمشکل اساسی من در درک ریدینگ است
طوری که از 5 سوال به یک گزینه درس میرسم
گرامر و لغت ام خوب است ...
اگر چه کل گرامر و لغات آن متن را می دانم!!!
ولی شما میگین هم لغتتون خوبه هم گرامر پس میتونید یک متنو بخونید و مفهومشو به راحتی دریافت کنید.شاید سر آزمون عجله میکنید و خوب متنو نمیخونید.به هر حال لازمه که خودتون عیب کارتون رو بفهمید بعد مطرح کنید تا با هم مشورت کنیم
موفق باشی
واسه من بد نبود ولی ادبیات 2 و گسسته و فیزیک پیش رو خیلی خیلی کم خوندمسلام بچه ها اين دو هفته چي كار كردين؟احتمالا تركوندين چون اصلا نبوديد.من كه بازم يك سري از درسارو نرسيدم.البته بايد رو امروزم حساب باز كرد:d
موفق باشی
"best title"
بچه ها
best title در reading را چه جوری پیدا میکنین؟
برای همتون آرزوی موفقیت دارم!!!
من این پرسش رو تو بخش پرسش و پاسخ سازمان سنجش زدم 3 روزه ولی هنوز جواب ندادن دوباره اینجا یکبار دیگه مطرح میکنم دیگه اگه جواب نگیرم میرم سازمان سنجش میپرسم
===
آقا من دفترچه رو خوندم جایی از کاردانی علمی کاربردی یا آزاد اسم نبره بود زده بود داوطلبان مدرک کاردانی آموزشکده های فنی و حرفه ای
مطمئن هستید با مدرک علمی کاربردی هم میشه تو این آزمون شرکت کرد؟
بعدش یک سوال دیگه هم داشتم اونم اینکه غیر انتفاعی و دانشگاه امام حسین رو هم میتونیم شرکت کنیم؟ اونوقت اگه قبول بشیم این 2 سال و نیمی که تا کاردانی خوندیم حساب میشه؟
ممنون
سلام برو بچ
فردا هم که آزمون قلم چیه
امید وارم همه موفق باشید
این دوهفته خوب خوندم بریم ببینیم چی میشه
سلام به دوستان ناشنا
چندتا سوال فنی در باره معدل سوم و این چیزها
1-با معدل 17.02 وضعیتم خیلی داقونه؟
2-اگه درسی رئ تو کنکور 100% بزنی تاثیر معدل حذف این راسته؟
3-حالتون خوبه؟
تشکر فراوان از همه
سلام به همگی !!!
آزمون را خوب دادین؟
دین وزندگیش چه قدر سخت بود!!
![]()
سلام!
اولا معدلت خوبه!!!
2-گیرم که داغونه!چی کار میخوای کنی!؟بهتره با انگیزه تر درس بخونی!!!
3. این حرف را سازمان نزده!پس....
برات آرزوی موفقیت دارم دوست عزیز!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)