سلام
متن podcastهای BBC را میشه جایی پیدا کرد؟
ممنون میشم راهنماییم کنید![]()
![]()
سلام
متن podcastهای BBC را میشه جایی پیدا کرد؟
ممنون میشم راهنماییم کنید![]()
![]()
ببخشید توی این انجمن تاپیک آموزش وجود نداره ؟
مثلا یکی به عنوان معلم باشه و مثلا فرض کنیم الان توی کلاس درسیم
بعد معلمه میگه Teacher ( طریقه تلفظ ) بعد همه تا 50 پست تلفظ رو تکرار میکنیم ( همراه با معنی )
فکر خوبیه ؟![]()
تاپیک آموزشی وجود داره و فعالیت اسپیکینگ هم قراره کار بشه ولی نه به اون صورت که گفتید. شما میگید و بقیه اشکالتونو میگیرن و درستشو براتون میگن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی اون تاپیک میگن ما هنوز برنامه نداریم و داریم الکی گپ میزنیم !
تاپیک آموزش دیگه ای توی این انجمن وجود نداره ؟
اتفاقا قراره از 14هم یا 15هم شروع کنن و چون برنامه دارن, قراره از اون تاریخ شروع کنن وگرنه تاحالا شروع کرده بودن
درضمن تا 14هم یا 15 هم فقط 4روز دیگه مونده.
اگه تصمیم گرفتید به جمعمشان بپیوندید بشینید توی این 4روز مطالبی که قبلا از اون 2تا کتاب مطالعه شده را بخونید که 4روز دیگه نپرسید پس چرا از نیمه راه شروع کردید
سلام بچه ها من درگیر یه موضوعی هستم
من فردا باید برای کلاس زبانم لکچر تهیه کنم اما نمی دونم در رابطه با چه موضوعی کسی اینجا می تونه من رو کمک کنه
فوری
تشکر.خیلی خوب بود.چون دم بود پوله رو بریزم تو آب.ولی تو رو خدا بیشتر توضیح بدید که من با توجه به اینکه وقت کلاس رفتن ندارم، چی کار کنم؟از چه کتاب و نرم افزارهایی استفاده کنم؟چون واقعا خیلی علاقه دارم که پیشرفت کنم.نوشته شده توسط mohammad.clergyman [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
===============والا ساده بگم ! اين قاصدك و نصرت و اينا ...(+ انگليسي در خواب) اگه نگم تاثير ندارن مطمئنا تاثيرشون خيلي كم هست .
دوستان سلام.میخواستم ازتون بپرسم که آموزش زبان قاصدک بدرد بخور هست یا اینکه همش تبلیغ و فایده ای نداره؟چون قصد خربد دارم.یا اینکه برم کلاس
نظر من اينه كه بري كلاس . و در كنارش فيلم زياد ببين و مطالعه زياد داشته باش مطمئنا موفق ميشي
نه نداريم ولي يه تاپيك آموزش زبان داريم كه خوبه كارش . آموزش گرامر آرچي گرل رو هم من توصيه ميكنمببخشید توی این انجمن تاپیک آموزش وجود نداره ؟
مثلا یکی به عنوان معلم باشه و مثلا فرض کنیم الان توی کلاس درسیم
بعد معلمه میگه Teacher ( طریقه تلفظ ) بعد همه تا 50 پست تلفظ رو تکرار میکنیم ( همراه با معنی )
فکر خوبیه ؟
اين ايده ي شما هم جالبه انشالله خودت پيادش كني برامون
دوست عزيز جواب شما رو هم دادم در اين تاپيك :alfaom
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Have a crack at this site:l
In case of facing a problem just let us knowکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب هيچي كه جاي كلاسو نميگيره .
اما من يك سري كتاب معرفي ميكنم كه بخوني كمكت ميكنن :
براي ريدينگ : Steps To Understanding
براي گرامر : گرامر دكتر فرزام
براي لغات : 504 لغت
براي ليسنينگ هم بايد زياد گوش بدي ديگه !از فيلم و اخبار و آهنگ و اينا ... هر چيز انگليسي كه گوش بدي كمكت ميكني حتي اگه نفهمي چي ميگن .
در ضمن به هيچ وجه از ديكشنري انگليسي به فارسي استفاده نكن و انگليسي به انگليسي بخر
در ضمن يك نگاهي به اين اينترچينج ها بندازي بد نيست
موفق باشي
فعلا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)