سلام
شرمنده یک سوال برام پیش اومد مگه میشه برق بدون سیم از طریق بیسیم ارسال بشه![]()
سلام
شرمنده یک سوال برام پیش اومد مگه میشه برق بدون سیم از طریق بیسیم ارسال بشه![]()
از زمانی که برق اختراع شده همه دارن رو این قضیه کار میکنن!!! اینو یه مهندس برق بهم گفت!!!!شرمنده یک سوال برام پیش اومد مگه میشه برق بدون سیم از طریق بیسیم ارسال بشه
یعنی میشه ؟؟؟ ولی فکر نکنم
راستش من از توی کتاب درسی اینو دیدم.. حتما اینطوری بوده..
مطمئنا نمیشه.. برق همینطوری که از سیم رد میشه کلی تضعیف میشه به خاطر مقاومت سیم..
از بیسیم هم جریان میشه رد و بدل بشه.. نه برقی که قابل استفاده باشه... بیشتر میشه گفت یه موج بار دار تا برق!
که این موج به مدار فرمان میده.. ولی نمی شه یه ولتاژ بالا رو فرستاد..
Last edited by mard_khasteh; 13-10-2009 at 01:54.
ناز شستتون مطالب خیلی باحال بود.
ماشین در حالت بدون حرکت چند لیتر در ساعت میسوزونه
(لیتر در ساعت واحد جدیده Lt )
سعید جان من میگم امکاناتش اصلا وجود نداره
میشه از طریق مسیرهایی توی بدنه واسه انتقال جریان استفاده کرد ولی ما هنوز به انتاقل و بازیابی انرژی الکتریکی از طریق امواج الکترو مغناطیس زیاد دسترسی نداریم .
میشه جریانهای ضعیفی رو تولید کرد ولی من نشنیدم یه منبع رو به وسیله امواج انتقال بدیم.خیلی اتلاف انرژی داره.و خیلی مسایل دیگه که اینجا حوصلم نمیکشه.
آره دیگه منم دقیقا نظرم همین بود دیگه.. ما اصلا کاری به برق نداریم.. فقط یه موج با فرکانس خاص فرستاده میشه..
ولی تو ماشین به راحتی میشه از کنترل از راه دور استفاده کرد.. دقیقا مثل یه ماشین کنترلی اسباب بازی (کنترل از راه دور)
خوب پس کادیلاکه چجوری هیچ سیمی نداشته ؟؟؟
البته یک جور دیگه هم میشه سیم برق وجود داشته باشه ولی مثلا وقتی ترمز میگیری یک سنسور بفهمه که داری ترمز میگیری بفرسته برای جایی مثل ecu بعد مثلا چراغ ترمز با یک سنسور دیگه از طریق همون ecu مطلع بشه ولی اینجوری خوب خیلی پیچیده و گرون میشه
والا راستش اونجا هم دقیق نگفته بود قضیه چیه.. من خودم هم نمی دونم دقیقا چطوریه..
ولی حتما فرق اصلیش با ماشین های دیگه اینه که :
مثل بقیه ماشین ها 1 کیلو سیم تو زیر داشبوردش نیس !! ولی اینطوری نیس که اصلا توش سیم به کار نرفته باشه..
Last edited by mard_khasteh; 14-10-2009 at 03:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)