جناب سیمون 137 تشکر خشک و خالی برای زحمتی که کشیده بودید کم بود.وقعاً کارتو دست مریزاد داره.
موفق باشید
جناب سیمون 137 تشکر خشک و خالی برای زحمتی که کشیده بودید کم بود.وقعاً کارتو دست مریزاد داره.
موفق باشید
خواهش مي كنم ، ممنون ، ديدم موضوعات پراكنده است گفتم يك سر و ساماناي داده باشم...جناب سیمون 137 تشکر خشک و خالی برای زحمتی که کشیده بودید کم بود.وقعاً کارتو دست مریزاد داره.
رمت خوبه ولي فكر كنم مشكل گرافيكت باشه ، 512 چي هست ؟آخرین درایور گرافیک رو از روی سی دی دنیای بازی ریختم
کسی که کامپیوتر رو جمع کرد گفت گرافیک 512m و رم1g
آيا درايور 178 رو نصب كردي ؟
=========================================
اينم دو تا عكس از بازي ... يك پچ بود ريختم ، بازيكنان وقتي به هم تنه ميزنند ، مثل بازي بلينگ مي افتن زمين خيلي جالبه طبيعي تر شده .... راستي يك سوال ؟ آيا ميشه پچي رو كه ريختيم پاك كنيم؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام سیستم من اینه ولی بازم Fifa 09 روون نیست .
cpu:4000
vga:8500gt
Ram:3 gig
اشكال از هاردهسلام سیستم من اینه ولی بازم Fifa 09 روون نیست .
cpu:4000
vga:8500gt
Ram:3 gig
مگه هاردم چشه؟
HDD:250 Gig
ببينم گيرش چه جوريه؟
مثلا وقتي شوت ميزني تصوير عقب ميمونه و تيكه تيكه ميشه؟
يه كم توضيح بده
مثل 08 روون نیست مثلا وقتی منطقه بازی رو عوض میکنی چشای آدم یه جوری میشه یه چیز تو مایه های افت فریم .
به هارد که ربط نداره کیفت و افت فریم اکثرا به کارت گرافیگ و رم بستگی داره بهتره یکم رزولیشن بازی رو بیاری پایین فکر کنم کارت گرافیگت نمیتونه احتمالا کارتت از نوع ddr2 هست اینا درسته رمشون زیاده اما تو بازیها با گرافیگ بالا کم میارن البته نه زیاد یکم رزولیشنو بیاری پایین درست میشه
در اینجور مواقع گرافیکت درست نصب نشده، یعنی خود ویندوز شناختتش که این واسه کارهای گرافیکی و گیم کافی نیست. شما اول باید درایور را از روی سی دی نصب کنی و بعد اگر خواستی درایور جدیدتر را که حتما مخصوص بورد و ویندوز خودت است را آپدیت کنی.
desktop>properties>settings>advanced>adapter
در اینجا باید حتما مشخصات وی جی ای شما را نوشته باشه و unknown نباشه.
و در ضمن به غیر از general.adapter.monitor.troubleshoot دو تب دیگه که مخصوص وی جی ای خودت است اضافه شده باشه که اگر وی جی ای را خود ویندوز شناخته باشه این گونه نخواهد بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)