This Post Edited By MaSoOd
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من واسه دانلود فیلم از تورنت میخوام
خب با این شرایط فکر کنم 256 نامحدود همارا بهترین گزینه باشه. درسته؟
من واسه دانلود فیلم از تورنت میخوام
خب با این شرایط فکر کنم 256 نامحدود همارا بهترین گزینه باشه. درسته؟
همینطوره دووست من
سکوت عجیبی اینجا حاکمه !
البته اینو هم در نظر داشته باشید که هزینه ماهانه اش 45000 تومن هست.
کجا؟ اینجا؟
الان BIZIMT میاد سکوت رو میشکنه
موفق باشید![]()
چند روز پیش از شاتل adsl گرفتم.امروز خودشون اومدن نصب کردن ولی وقتی میخوام برم به اینترنیت باید خودت دستی وارد بشی.گفتن اگه میخوای هنگامی که خودت کامپیوتر باز میکنی وصل شده باشه باید زنگ بزنی یه نت
بگیری خودش هم 3000 تومان باید بدی.اگه بگیرم و 3000 تومان بدم مثلا سرعتم فرق مکنه یا اصلا هیچ فرقی نمی کنه.
یا حتما می خوان پول اضافی بگیرن.
ممنون![]()
فکر کنم منظور شما اینه که الان داری بعد از روشن کردن مودم با کانکشن ویندوز وصل میشی و می خوای که به محض روشن کردن مودم بدون کانکشن وصل بشی ، درسته ؟
اگه منظورت این باشه باید یوزر و پس رو بدی به مودم
تو تنظیمات مودم یکی از گزینه ها که در حالت Bridge قرار داره رو به گزینه ی PPPoE تبدیل کن و یوزر پس رو وارد کن
البته برا سرعت فکر نکنم فرقی بکنه
ای بابا!
کاری نداره که !
تبدیل به pppoe کردن که پول نمیخواد. حتما میتونی.
به شرکت زنگ زدن هم لازم نیست.
مگه اینکه یوزر پسوردتون رو ندونید.
ولی این دو حالت در سرعت هیچ تفاوتی نداره.
موفق باشید![]()
نت = NAT
مودمها معمولا این گزینه رو فعال دارند. وگرنه باید فعال بگردد/در مودمحین تنظیمات با گزینهenable nat روبر خواهید شد.
NAT تولید ip هست و کارش مثل روتر هست (مسیر یاب) و ایستگاه های کاری و به طور کلی شبکه شما را از دید (عموم- shared) اینترنت پنهان می دارد.
اگر سرویسی یعنی شرکتی nat اش فعال باشد شما نمی توانید در حالت ppoe و یا .. به شبکه متصل شوید. مودم شما با فعال کردن nat که هیچ تنظیم دیگری ندارد شما را به ایستگاه مادر nat متصل می نماید.
تغییری در سرعت ندارد و هزینه ای ندارد . شخصی که بری تنظیم امده بوده ، می بایستی این کار را انجام می داد.شما می توانید از تاپیک مربوطش این کار را نسبت با مدل مودمتان انجام دهید.
با سپاس.
تعریف کلی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by BIZIMT; 24-10-2008 at 14:16.
از اینجا تست پینگ بگیرین :
میخوام ببینم درست نشون میده ؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اس ای پی تون رو هم بنویسین ..
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)