درسته . شما اول AAtfiles رو از دايو z ببر تو همون مسيري كه خودت گفتي بعد محتواي AAtFiles.zip رو بريز تو همون فولدر اگه هم پيغام داد overwrite كن
درسته . شما اول AAtfiles رو از دايو z ببر تو همون مسيري كه خودت گفتي بعد محتواي AAtFiles.zip رو بريز تو همون فولدر اگه هم پيغام داد overwrite كن
درسته که جاش اینجا نیست ولی منو ببخشید!
اگه می شه منو کمکم کنید!
من یه P990 دارم! می خوام آپدیتش کنم!
رفتم تو سایت سونی اریکسون یه برنامه دانلود کردم به اسم Update_Service_Setup-2.8.5.12.exe در حدود 30MB بعد از نصب برنامه رو اجرا کردم گقت: فلش پلیر11 می خواد رفتم تو سایت Adobe دانلودش کردم!
دوباره برنامش رو اجرا کردم می گه جاوا روی کامپیوتر شما نصب نیست!
منم دوباره رفتم تو سایت جاوا که دانلود کنم میگه اجازه دسترسی به دانلود ندارید! چون ایران تحریمه!!!
حالا من چه کار کنم لطفا راهنماییم کنید!!!![]()
اره ميتوني نصب كني ولي زبان رو از تو كنترل پنل عوض نكني
اگرم خواستي ميتوني انينستالش كني
موفق باشي
skin جديد براي واكمن 2.0
يادآور ميشم كه بايد تو مسير C:/private/200011FD كپي بشه
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by amir_sa; 08-08-2008 at 12:01.
اول از همه تشکر از دوستانی که اینجا زحمت می کشن
من بیشتر هک هایی که اینجا معرفی شده رو بدون مشکل انجام دادم و دارم از گوشیم بعد از 1 سال لذت می برم
هک افزایش صدا رو بعد از کلی مکافات انجام دادم ولی صدا اسپیکرش چندان چنگی به دل نمی زنه ( شبیه قابلمه شده ).الیته بی انصافیه اگه صدای بلند و با کیفیت هندزفری رو نادیده بگیریم
همگی موفق باشید
سلام می خواستم بگم که این هک افزایش صدا که این آخریا معرفی شده و میگن که 3 برابر صداش زیاد میشه بدرد نمی خوره من روی P1 امتحان کردم صداش زیاد میشه ولی کیفیتش میاد پایین به حدی بد میشه که میخواستم گوشیمو بکوبونم به دیوار انگار باندش پاره شده و جز جز میکنه رفتم آپدیت کردم درست شد شما هم اگه p1 دارید هک 3 رو نریزید همون هک 2 عالیه
بچه ها کسی هک ساین رو p990 آپدیت نشده انجام نداده ؟
حتمن حتمن (نمیدونم تنوین کیبوردم کجاست!) باید آپدیت شده باشه تا این هک روش اعمال بشه ؟
مرسی از حالا
خوب دوست من لازم نيست كه هميشه صدا رو آخر باشه ، مي توني كمش كني
من رو p990 انجام دادم الان هر كي از دوستام صداشو ميشنوه كف ميكنه![]()
نه نیازی به آپدیت نیست
چون من قبل از اینکه گوشیم رو آپدیت کنم
این رو ریختم کار کرد هیچ مشکلی نداشت
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)