خوب البته درسته گلایدر با یه فوت سوت می شه ولی خوب ...
خوب البته درسته گلایدر با یه فوت سوت می شه ولی خوب ...
امروز داشتم با دوربينم ور ميرفتم که فهميدم رو دوربين هاي ديجيتال هم ميشه اين کارو کرد
مدل دوربينم اينه dsc- w200 sony اون رو رو حالت M يعني تنظيم نور به صورت دستي که ميشه زمان باز بودن شاتر هم تعيين کرد گذاشتم و نتيجه اين شد.
اينم اتاق بنده هست اين بنر رو هم خودم چاپ کردم تقريبا اندازه ديوارمه:
[/quote]
سلام خوب از بحث هوا فضا منحرفتون کردم
با تمام دوربین هایی که بتونی سرعت شاتر رو تنظیم کنی میشه این عکسها رو گرفت فقط یکم باید حواست به نور وسرعت شاتر ودیافراگم وبقیه باشه تا عکست زیادی روشن یا تاریک نشه
بالاخره دیروز رفتم از بازار ایران یه Joystick خریدم.
Genius مدل MaxFighter F-23U
12 تومن خریدم. بقیه جاها از 14 تومن دیدم تا 18 تومن.
یه مدل دیگه هم بود که مارکش یادم نیست. خیلی ظاهر خوبی داشت و خوش دست هم بود. اما یه ولوم بیشتر نداشت. واس همین اینو گرفتم که دوتا داره. در کل 9 تا دکمه و دوتا ولوم داره.
خیلی عجیبه؛ من به قصد خرید یه جوی استیک درست و حسابی رفتم بازار و رو 40، 50 تومن فکر میکردم. بازار ایران و رضا و بقیه فروشگاههای تو اون راسته رو گشتم اما خبری از جوی استیک نبود. فقط دو مدل از Genius بود یکی از واس من، یکی هم مدل F-16U که همه جا از این داشتن و از مدل من کمتر بود. اون مدل اولیه هم که گفتم فقط دو جا داشت تو بازار ایران.
از کجا میشه یه جوی استیک حرفه ای تهیه کرد؟!
اولش کار کردن باهاش سخت بود چون تا حالا با جوی استیک بازی نکرده بودم. ضمن اینکه بلد هم نبودم چه جوری کالیبرش کنم فکر میکردم مشکل داره.
ولی بعد از کالیبره کردن مشکل برطرف شد.
واقعاً پرواز کردن با جوی استیک خیلی حال میده. آدم احساس واقعی تری داره. فقط ای کاش یه ولوم دیگه هم داشت که واس تریم کردن ازش استفاده میکردم.
مبارکه.بالاخره دیروز رفتم از بازار ایران یه Joystick خریدم.
12 تومن خریدم. بقیه جاها از 14 تومن دیدم تا 18 تومن.
یه مدل دیگه هم بود که مارکش یادم نیست. خیلی ظاهر خوبی داشت و خوش دست هم بود. اما یه ولوم بیشتر نداشت. واس همین اینو گرفتم که دوتا داره. در کل 9 تا دکمه و دوتا ولوم داره.
خیلی عجیبه؛ من به قصد خرید یه جوی استیک درست و حسابی رفتم بازار و رو 40، 50 تومن فکر میکردم. بازار ایران و رضا و بقیه فروشگاههای تو اون راسته رو گشتم اما خبری از جوی استیک نبود. فقط دو مدل از Genius بود یکی از واس من، یکی هم مدل F-16U که همه جا از این داشتن و از مدل من کمتر بود. اون مدل اولیه هم که گفتم فقط دو جا داشت تو بازار ایران.
از کجا میشه یه جوی استیک حرفه ای تهیه کرد؟!
اولش کار کردن باهاش سخت بود چون تا حالا با جوی استیک بازی نکرده بودم. ضمن اینکه بلد هم نبودم چه جوری کالیبرش کنم فکر میکردم مشکل داره.
ولی بعد از کالیبره کردن مشکل برطرف شد.
واقعاً پرواز کردن با جوی استیک خیلی حال میده. آدم احساس واقعی تری داره. فقط ای کاش یه ولوم دیگه هم داشت که واس تریم کردن ازش استفاده میکردم.
موقع پرواز به یاد ما هم باش.
ممنون
انشالله قسمت همه آرزومندا![]()
راستی بچه ها جسارتاً یه خواهشی داشتم.
لطف کنید تو نقل قول هاتون عکس ها رو حذف کنید که هم صفحه سبکتر بشه هم به هم نریزه. ممنون![]()
Last edited by BraveKnight; 03-11-2009 at 23:09.
سلام
من اموزش pdf رو گرفتم و یکمیشو متوجه شدم
من راحت میتونم یه هواپیما رو بلند کنم
ولی
وقتی دور میزنم دیگه نمیتونم ثابتش کنم و هی اینور و اونورش میکنم ولی ثابت نمیشه
خیلی سخته
و برای دور زدن روی زمین با چرخ ها هم مشکل دارم
یه سوا دیگه
من باید به کجا برم این نقشه نداره
یعنی فقط باید توی هوا بچرخیم و دوباره فرود بیایم
میدونم
کلا استعدادشو ندارم
شما با موس کار کني راحتتري باctrl +y ميره رو حالت موس کنترل اگرم جواب نداد بورو تو ستينگ تو قسمت کنترل اون بالا موس يوک رو انتخاب کن.
شما بايد قبل از پرواز مبدا و مقصد رو انتخاب کنيد و تو پرواز با زدن کليد هاي shift + 3 پنجره ي GPS باز ميشه که با دنبال کردن خط ميتونيد به مقصد برسيد.
[quote=BraveKnight;4370871]بالاخره دیروز رفتم از بازار ایران یه Joystick خریدم.
quote]
مبارکتون باشه .
منم همينو دارم خيلي هم دوست دارم با چکش بيوفتم به جونش چون پدرمو در آورده...
اميدوارم مال شما مثل ماله من نباشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)