ببخشید ولی چنین گزینه ای رو نداره!ميتونيد كليك كنيد رو بچه و گزينه ي feed on floor رو بزنيد
ببخشید ولی چنین گزینه ای رو نداره!ميتونيد كليك كنيد رو بچه و گزينه ي feed on floor رو بزنيد
بچتون تو چه درجه ي سني هست؟ هنوز قنداقي هست يا ميتونه 4 دست و پا راه بره؟
نرم افزار NET Framework. رو نصب کنید(ترجیحا ورژن 3)لانچر منم این پیغام رو میده
یکی کمک کنه!!!!!!!!
قنداقی! تازه بدنیا اومده!بچتون تو چه درجه ي سني هست؟ هنوز قنداقي هست يا ميتونه 4 دست و پا راه بره؟
از روی پدر یا مادر کلیک کن روی بچه بزن Give Battle یا Feed Battle!!
بهش غذا میده!!!
اگر هم پوشک خواستی عوض کنی> Change Diaper یا Change Dirty Diaper
Last edited by h_r_v; 29-06-2009 at 22:47.
مي خواستم يه سوال بپرسم. به نظرتون شهور دختر سيمم بره دانشمند بشه يا دكتر؟
كدوم حقوقش بيشتره؟ كدوم معروفتر ميشي؟
خوب 100000000000000000000000000000000% دکتری حقوقش بیشتره ساعتش کمتره اما باید توجه کنی که یهو نصفه شب زنگ میزنن میگن بیا وضعیت اورژانسیه!
خوب دانشمند معروفیت خاصی نداره ما که نگرفتیم البته ولی تا حالا هیچکس نگرفته میخوای شما تست کن![]()
خوب... متاسفانه یه سوژه درست شده بود که حل شد.
پست اعتراضی loomina زده بود و فقط ناشی یه سو تفاهم خیلی ساده بود که من انتظار داشتم این صحبت رو با پیغام خصوصی در میون بزاره یا در تایپک انتقادات و پیشنهادات بگه, نه اینکه اعتراضشو در تاپیک بازی عنوان کنه. همون طور که اولین بار تو تاپیک پیشنهادات و انتقادات دلیل پاک شدن چند پست رو مطرح کرده بود که دلیل همه موراد پاک شده رو عنوان کردم و توجیه هم شد. تعجب کردم چرا اینبار در تاپیک بازی این اعتراض انجام شد.
این سو تفاهم ناشی از پاک شدن پستی با مضمون " ميشه معني درست لول(lol)رو بهم بگيد؟؟ " و تمامی صحبتهای که در ادامه این پست اومد بود. (این پست مربوط به تاپیک بازی نبود) اما در نتیجه دو تا پست loomina هم به اشتباه پاک شده بود که برگشت. خیلی نادره که یه پستی اشتباهی پاک بشه ولی اینبار قرعه با نام loomina افتاده بود. اعتراضات loomina هم پاک شد و در نتیجه تمامی جوابهایی که مربوط به این پست بود هم پاک شد. البته در این بین پستهای شیطنت باری و تیکه انداختن هایی هم بود که چشم پوشی کردم.
از این به بعد انتظار دارم هر کسی که در مورد پاک شدن پست اعتراض داره فقط یا با پیغام خصوصی و یا در تاپیک پیشنهادات و انتقادت مطرح کنه که نتیجه اون پاک شدن پستهای بقیه کاربر ها هم نشه و جو تاپیک هم به هم نخوره.
موفق باشین!![]()
چجوری میشه موقع درست کردن شخصیتها اونها رو فامیل کرد با هم دیگهمن حتی بچه کوچیک هم گذاشتم بازم زنه مرده با هم همسر نبودن !!!
یا مثلآ یه مادر پا به سن گذاشته ؟
ممنون
دوستان لطفا جواب بدین یکی کلی ذوق این بازی رو داره
the sims3 رو چه طوری باید کرک کرد؟ چون نمی دونسته کرک باید بکنه!قبل کرک کردن ارور داده گفته باید وصل شه به اینترنت 1 سری چیزا داونلود کرده بعد اونی که داونلود شده گفته cd ایراد داره و همه ی فایل ها توش نیست!
زنگ زدم بهش گفتم بره کرک رو کپی کنه!رفت تو فولدر بازی 1 فولدر داشت به اسم کرک گفتم اون جا کپی کنه ولی باز همون ارور اومد!منم تا پس فردا نمی تونم برم ببینم که براش درست کنم بازی رو هم ندارم که خودم چک کنم اگر کسی بازی رو داره لطفا بگه کرکشو رو کجاها باید کپی کرد
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)