تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 164 از 506 اولاول ... 64114154160161162163164165166167168174214264 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,631 به 1,640 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

پروفشنال Amirrezaajalli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ZNJ

پيش فرض

به هیچ عنوان این نظر شما قابل قبول نیست.
    206 رو کی گفته چینی شده؟ یک سری قطعات مصرفیش چینی شده وگرنه موتورش همین الانم ار فرانسه میاد.گیربکس های اتوماتیکش هم همینطور.بقیه قظعاتم کار ایرانه مثل ادوات داخل خودرو.
    وقتی 206 تیپ 5 رو صفر میخریم چه کار به زانتیا داره؟ باید ببینیک ملاک ها برای خریدار چی هست.
    موفق باشید.

ولی من باز به نظر خودم معتقدم.
    چون از سال 81 تا 84، از 87تا الان ما 18تا 206 تیپ های مختلف داشتیم و کاملا میتونم تفاوت مدل های 85 به قبل رو با الانی ها احساس کنم!
    موتور فرانسه اس ولی سیستم برق جزو مهمترین قسمت های 206 هست که چینی شده!

قبلا تیپ 5 با تیپ های 2و3 اختلاف وزن 180-190 کیلویی داشت که الان کم شده!
    این وزن کجا رفته؟
    ماشین که لاغر نکرده!

ضمنا سیستم ترمز رو نمیدونم ولی فکر نمیکنم فرانسه باشه!!!!!!!!!
    اسمش ABS ولی اعتباری بهش نیست!!!!!
    حتی نمایشگر وسط ماشین هم داغ بودنی چرند مینویسه.در حالی که 206 های قدیم با اینکه 170-180 هزار تا کار کرده باز هیچ مشکلی تو سیستم برق و تعلیق و ..... نداره!
    بخاطر همین میگم زانتیا!
    البته زانتیا هم تا قبل تیر 85!
    چون اونم از 85 به بعد همین مشکل رو داره.....!

---------- Post added at 11:02 PM ---------- Previous post was at 10:57 PM ----------

راستی حرف از گیربکس شد!
    گیربکس های 206 تیپ6 های جدید عجیب مشکل داره.خودمم نمیدونم جریان چیه!ولی میبینم هر روز ماشین هایی که بردن رو بر میگردونن!ظاهرا ایران یه کارایی کرده!89به بعد ها هر 10 تا 6تاش معیوبه!
    کسی خبر داره؟
    Last edited by Amirrezaajalli; 26-05-2011 at 22:12.

پروفشنال pouria_br's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    وضعیتـــ : .....!

پيش فرض

دوست عزیز لطف کنید اگه استفاده کردید نتیجه رو تو تاپیک اعلام کنید...!
    آقا مارو باش چه دل خوش بودیم
    یه دوجا رفتیم نداشت
    اسپورت فروشه نداشت
    پس پیش کی باید برم؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ZNJ

پيش فرض

آقا مارو باش چه دل خوش بودیم
    یه دوجا رفتیم نداشت
    اسپورت فروشه نداشت
    پس پیش کی باید برم؟
    من خودم از یه مکانیک میگیرم!!!!!!
    نمیدونم کجا میتونی پیدا کنی!
    باز از مکانیک ها و تعمیرکارای اهل حال بپرس!

4. 2 کاربر از Amirrezaajalli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

از تعویض روغنی ها هم میتونی بگبری دارند معمولا

6. 2 کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چقدر تاپیک رفت جلو تو این یروز سهمیه روزانتون رو استفاده کردین : دی
    در مورد اون مشکل پمپ بنزین و امپر که درست نشون نمی ده

اول چنتا نکته مهم:

1 - وقتی چراغ روشن میشه یعنی حدودا 10 لیتر بنزین دارید که البته این مقدار رو میشه با دیاگ تغییر داد.
    این مسیرش تو PPS برای تغییر
    BSI -> CONFIGURATION -> COSTUMER OPTION -> FUEL INFORMATIO
    2 - همیشه سعی کنید قبل از روشن شدن چراغ بنزین بزنید چون در غیر اینصورت به مرور داخل پاک از ناخالصی های مختلف پر میشه

روش حل مشکل آمپر بنزین:
    خوب من یه سری روش های مختلف رو تو سایت های مختلف خوندم اینجا لیست می کنم خواستید امتحان کنید
    پمپ یه پیاله داره که همیشه از بنزین پره... مگر وقتهایی که باک ته می کشه... وقتی دوباره باک رو پر می کنیم و پمپ می خواد بنزین رو تو پیاله بکشه بهش فشار می آد و همین باعث کاهش اثر بخشی پمپ تو دراز مدت میشه

1 - وقتی بنزین زدید وقتی سوئیچ رو می ذارید تو مغزی فقط یکبار بچرخونید تا باتری و ... روشن بشه بعد مکث 10 ثانیه ای و بعد مرحله بعد ..تو این مرحله با کمی مکث درجه آمپر میره در بالاترین قسمت قرار می گیره(اگر باک رو پر کرده باشید) بعد از مکث 10 ثانیه ای ماشین رو روشن کنید.

2 - یه روش هم هست اینکه موقع بنزین زدن آروم آروم اینکار رو انجام بدید هر 5 لیتر که زدی ماشین رو یه تکونی بدی تا آخرای باک همینطوری بنزین بزنی به آخرا که رسید سرعت رو کمتر می کنی...فول که شد بازم ماشین رو تکون بده اگه جا پیدا کرد دوباره بزن.بعد 30 ثانیه در باک رو ببند و باقیش مثل مرحله قبل
    یعنی موقعی که سوئیچ رو میزنید تو هر مرحله 15 ثانیه صبر کنید.

اگر آمپر بنزین با هیچکدوم از روش های بالا مشکلش حل نشد ،شناور باید تست بشه و پمپ عوض بشه.
    این مشکل از سال 87 به بعد به وجود اومد در جهت ارزان سازی که البته ایران خودرو به همه نماندگی هاش پمپ بنزین و دریچه گاز اصلی جهت تعویض داده و نماندگی ها موظف به تعویض هستن بدون دریافت هزینه (البته بعضی هاشون ماب التفاوت می گیرن)

بهترین پمپ بنزین هم فرانسوی و یا مدل بوش آلمان یا VDO آلمان ، یک مدل ایرانی هست که اسمش AP مال شرکت اروند پلاسه که مشکل رو حل نمیکنه این مدل ایرانی.
    دوستانی که نمیخواهن ما به التفاوت خارجی رو بدن ، میتونن بگردند تا اون نمایندگی رو پیدا کنند که ایرانی مارک CGS ( ساخت صنایع شمال) داره.این پمپ خوبه و مشکلی نداره.

8. 2 کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ZNJ

پيش فرض

اول چنتا نکته مهم:

1 - وقتی چراغ روشن میشه یعنی حدودا 10 لیتر بنزین دارید که البته این مقدار رو میشه با دیاگ تغییر داد.
    2 - همیشه سعی کنید قبل از روشن شدن چراغ بنزین بزنید چون در غیر اینصورت به مرور داخل پاک از ناخالصی های مختلف پر میشه

روش حل مشکل آمپر بنزین:
    خوب من یه سری روش های مختلف رو تو سایت های مختلف خوندم اینجا لیست می کنم خواستید امتحان کنید
    پمپ یه پیاله داره که همیشه از بنزین پره... مگر وقتهایی که باک ته می کشه... وقتی دوباره باک رو پر می کنیم و پمپ می خواد بنزین رو تو پیاله بکشه بهش فشار می آد و همین باعث کاهش اثر بخشی پمپ تو دراز مدت میشه

1 - وقتی بنزین زدید وقتی سوئیچ رو می ذارید تو مغزی فقط یکبار بچرخونید تا باتری و ... روشن بشه بعد مکث 10 ثانیه ای و بعد مرحله بعد ..تو این مرحله با کمی مکث درجه آمپر میره در بالاترین قسمت قرار می گیره(اگر باک رو پر کرده باشید) بعد از مکث 10 ثانیه ای ماشین رو روشن کنید.

2 - یه روش هم هست اینکه موقع بنزین زدن آروم آروم اینکار رو انجام بدید هر 5 لیتر که زدی ماشین رو یه تکونی بدی تا آخرای باک همینطوری بنزین بزنی به آخرا که رسید سرعت رو کمتر می کنی...فول که شد بازم ماشین رو تکون بده اگه جا پیدا کرد دوباره بزن.بعد 30 ثانیه در باک رو ببند و باقیش مثل مرحله قبل

اگر آمپر بنزین با هیچکدوم از روش های بالا مشکلش حل نشد ،شناور باید تست بشه و پمپ عوض بشه.
    این مشکل از سال 87 به بعد به وجود اومد در جهت ارزان سازی که البته ایران خودرو به همه نماندگی هاش پمپ بنزین و دریچه گاز اصلی جهت تعویض داده و نماندگی ها موظف به تعویض هستن بدون دریافت هزینه (البته بعضی هاشون ماب التفاوت می گیرن)

بهترین پمپ بنزین هم فرانسوی و یا مدل بوش آلمان یا VDO آلمان ، یک مدل ایرانی هست که اسمش AP مال شرکت اروند پلاسه که مشکل رو حل نمیکنه این مدل ایرانی.
    دوستانی که نمیخواهن ما به التفاوت خارجی رو بدن ، میتونن بگردند تا اون نمایندگی رو پیدا کنند که ایرانی مارک CGS ( ساخت صنایع شمال) داره.این پمپ خوبه و مشکلی نداره.

ممنون از توجهتون!
    شناور های فرانسوی با ماشین مچ نمیشه!چون سیستم تعلیق چینیه!(تست کردم و تعمیرکار هم بهم گفته)
    شناور های چینی هم هر چند بار عوض شه یه درصد خطایی داره که با مرور زمان بیشتر میشه!(اینم شخصا امتحان کردم.2بار شناور رو عوض کردم)

پروفشنال pouria_br's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    وضعیتـــ : .....!

پيش فرض

اول چنتا نکته مهم:

روش حل مشکل آمپر بنزین:

یه بار همین کاری رو که شما فرمودی انجام دادم
    تو جایگاه بعد از چند لیتری که میزدم تکون میدادم
    ماشین های پشت سری دادشون دراومد

میگفتن مگه ماسته داری دوغش میکنی
    عجب شانسی

11. 3 کاربر از pouria_br بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ZNJ

پيش فرض

یه بار همین کاری رو که شما فرمودی انجام دادم
    تو جایگاه بعد از چند لیتری که میزدم تکون میدادم
    ماشین های پشت سری دادشون دراومد

میگفتن مگه ماسته داری دوغش میکنی
    عجب شانسی

ای بابا!
    خب میگفتی تکون میدم آروق بزنه!!!!!!!!
    با این روشی که دوستمون گفت حدودا 8 لیتر بیشتر بنزین میگیره باک!فقط اگه زیاد دست انداز باشه ممکنه بوی بنزین بیاد(البته تو یکی 2کیلومتر اول بعد از بنزین زدن)من 3-4 ساله همینطوری میزنم!

13. 2 کاربر از Amirrezaajalli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره یادم رفت بگم اینو زمانی باید انجام بدین که صف نداشته باشه پمپ بنزین اگر هم داشته باشه طرف پشت سری حداقل 10 _15 دقیقه باید معطل بشه.
    شناور خوب میخواین برین سمت اجناس آلمانی اصل.

15. این کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ZNJ

پيش فرض

آره یادم رفت بگم اینو زمانی باید انجام بدین که صف نداشته باشه پمپ بنزین اگر هم داشته باشه طرف پشت سری حداقل 10 _15 دقیقه باید معطل بشه.
    شناور خوب میخواین برین سمت اجناس آلمانی اصل.

نمیدونم مشکلی که من دارم تا حالا براتون پیش اومده یا نه!
    ولی جنس آلمانی و فرانسوی با وجود گرون تر بودن نسبت به مشابه چینی اصلا کار نمیدن!
    چون قطعه فرانسوی یا آلمانی میشه ولی کل سیستم چینی!

17. این کاربر از Amirrezaajalli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •