تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 164 از 1081 اولاول ... 64114154160161162163164165166167168174214264664 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,631 به 1,640 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_hma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    شمیرانات

پيش فرض

ممنون VTN
    در ضمن یه سوال دیگه.
    من این آپدیت رو دانلود کردم.باید چی کارشون کنم.فایل هاشو کجا باید کپی کنم.
    ممنون

آخر فروم باز Viren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

Avast خوبه ولی فقط آنتی ویروس هست.

این Style جدید هم فوق العاده قشنگه.
    ممنون

آخر فروم باز hamed s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تبریز قبلی-قشم فعلی

پيش فرض

کام من آلوده شده فکر میکنم تروجان داره اول اومدم ie7 را آن اینستال کردم موقع این کار یک تروجان شناخت .
    مدیا پلیرم هم اینطوره ولی اونو نمیشه آن کرد
    لازم بهذکره که من هم کاسپر را دارم هم avg را .
    موقع اسکن کلی به یک آپدیت ویندوز هم که میرسه سیستم قفل میکنه و یک صفحه آبی میاد که مینویسه سیستم ایراد داره وبرنامهات رو چک کن .
    لفا کمکم کنید

آخر فروم باز chovalier's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

امروز کامی رو چکش کردم با avast 4 تا تروجان داشت در حالی که من kasper internet secureity داشتم به نظرتون هنوز میشه به کسپر اعتماد کرد
    سلام دوست عزیز
    ببین قرار نیست وقتی یه آنتی ویروس یا یک اینترنت سکیوریتی روی کامپیوترمون باشه تمام Ad-Aware ها و تمام Trojan ها و ... رو پوشش بده به خاطر همین هم هست که نرم افزار های امنیتی مثل Spyware doctor ,Ad-Aware SE و... به وجود اومدن ضمن این که منم از اینترنت سکیوریتی این برنامه استفاده می کنم ولی طبق رده بندی خود سیستم از قسمت های زیر فقط Firewall و Anti Virus برای کاسپر تایین شده می بینید که معمولا Anti-Spyware و Anti-Trojan اغلب خالی هست . پس هنوز هم کاسپر اسکای بهترین هست و مورد اعتماد ترین!

موفق باشی ...

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

کام من آلوده شده فکر میکنم تروجان داره اول اومدم ie7 را آن اینستال کردم موقع این کار یک تروجان شناخت .
    مدیا پلیرم هم اینطوره ولی اونو نمیشه آن کرد
    لازم بهذکره که من هم کاسپر را دارم هم avg را .
    موقع اسکن کلی به یک آپدیت ویندوز هم که میرسه سیستم قفل میکنه و یک صفحه آبی میاد که مینویسه سیستم ایراد داره وبرنامهات رو چک کن .
    لفا کمکم کنید
    سلام دوست خوبم
    راستش فکر نکنم بشه روی یک کامپیوتر هم Kaspersky داشت و هم AVG چون من تا چند ماه پیش AVG داشتم وقتی می خواستم کاسپراسکای بریزم یه لیستی آورد گفت که این آنتی ویروس ها روی کامپیوتر نصب هست ... برای ادامه ی نصب باید اینا رو پاک کنی ...
    حالا ممکنه که شما از ورژن 5 استفاده کنی که قدیمیه و ممکنه با AVG بسازه . اگه اینطوره :
    این ورژن همچین بی نقص نیست بنابراین بهتره ورژن های آخر رو دانلود کنید ...
    ضمنا نسخه ی دقیق کاسپر رو بنویسید و بگید که آیا ویندوزتون قانونیه یا نه ؟ و اینکه اون صفحه ی آبی هنگام بوت شدن ویندوز می یاد یا نه .
    موفق باشی ...

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

ممنون VTN
    در ضمن یه سوال دیگه.
    من این آپدیت رو دانلود کردم.باید چی کارشون کنم.فایل هاشو کجا باید کپی کنم.
    ممنون
    سلام دوست عزیز

من توصیه می کنم کاسپرسکی را از طریق خود برنامه آپدیت کنی و از این فایلها استفاده نکنی به چند علت :

1.خود کاسپرسکی از خاصیت آپدیت انتخابی استفاده می کند یعنی به جای داونلود کل دیتابیس فقط فایلهایی را که تغییر

پیدا کرده اند داونلود می کند و با این کار حجم داونلود را به حدود یک دهم کاهش می دهد .

2.ساختار آپدیتهای کاسپرسکی به طور مرتب در حال تغییر است و احتمال اینکه شما بتوانید از این فایلهایی که داونلود

کرده اید برای بار بعدی نیز استفاده کنید کم است .

3.احتمال اینکه هنگام استفاده از این روش به خود برنامه کاسپرسکی آسیب برسانید بسیار زیاد است .

متاسفانه در بین دوستان استفاده از این گونه روشها یعنی ذخیره کردن پوشه حاوی دیتابیس برای استفاده مجدد از

آن مد شده و تقریبا حالت اپیدمی پیدا کرده است و این محدود به کاسپرسکی نبوده و سایر نرم افزارهای

امنیتی را نیز شامل می شود ولی لاقل همانطور که گفتم حداقل در مورد کاسپرسکی این امر کار زاید و بیفایده ای

است مگر اینکه شما هر هفته ویندوز عوض کنید که در این صورت اصلا به آنتی ویروس احتیاج ندارید

ولی جواب سوال شما : اگر این آپدیتها از سرور خود کاسپرسکی داونلود شده اند ( که در این صورت به شکل

فایلهایی با فرمت Zip و دارای ساختاری خاص هستند ) آنها را روی هارد کپی کن و محل آنها را به کاسپرسکی

نشان بده تا خود برنامه خودش را آپدیت کند.

ولی اگر این فایلها فقط یک کپی از دیتابیس کاسپرسکی باشد باید آنها را جایگزین دیتابیس کاسپرسکی روی کامپیوتر

خودت بکنی دیتابیس کاسپرسکی در پوشه زیر نگهداری می شوند :

X:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP6\Bases

که X حرف درایوی است که ویندوز را روی آن نصب کرده اید.شما باید فایلهای آپدیت شده را در این مسیر کپی کنید (

البته یا این کار را در حالت Safe Mode انجام دهید و یا Self Protection را در کاسپرسکی غیر فعال کنید ) سپس

مجددا کاسپرسکی را از طریق خود برنامه اش آپدیت کنید تا پیغام Error بر طرف شود.( ولی همانطور که گفتم با این

روش ممکن است به خود برنامه آسیب بزنید )
    Last edited by vtn54; 20-04-2007 at 23:53.

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ببخشید دوستان الان جدید ترین ورژن این آنتی ویروس چیه (لطف کنید لینک دانلودشو بذارید)

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

ببخشید دوستان الان جدید ترین ورژن این آنتی ویروس چیه (لطف کنید لینک دانلودشو بذارید)
    ورژن 7 كاسپر كه البته فعلا نسخه بتا ميباشه و لينك دانلود 1-2 صفحه جلوتر دوستان زحمتش را كشيده اند.

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام
    بله همونطوری که دوست عزیز و گلم hamilton گفتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخریشه ولی خب نسخه های نهایی رو هم می تونید از اینجا دانلود کنید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشی ...

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

سلام دوستان
    آقا کسی نمی دونه که نسخه فینال ((7)) این آنتی ویروس کی میاد؟
    راستی یه سوال دیگه
    آیا فایروال Zone Alarm تحت ویندوز ویستا نسخه نهایی داده بازار!!!
    این کومودو که من رو کلافه کرده!!!
    راستی اگه فایروال داشته باشیم به آنتی هکر هم نیز نیاز داریم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •