سلام دوست عزيز
محيط ورد محل مناسبي براي اون كار نيست و به سختي ميشه مديريت نمودارها را در اون انجام داد
براي اينكار بايد از اكسل استفاده كني
سلام دوست عزيز
محيط ورد محل مناسبي براي اون كار نيست و به سختي ميشه مديريت نمودارها را در اون انجام داد
براي اينكار بايد از اكسل استفاده كني
با سلام
دوباره من آمدم با اين مشكل طلسم شده
با كمكهاي شما فايلم را مرتب كردم
جهت يادآوري مشكلم اين بود كه چندين جدول داشتم كه بعد از تبديل كردن به يك جدول واحد اندازه ستونهايشان در همان اندازه قبلي باقي مانده بود و با وجود اينكه به يك جدول واحد تبديل شده بود ولي اندازه ها در اندازه هاي قديمي باقي بود تا اينكه با كمك عزيزان تالار اين مشكل برطرف شد
حالا رسيدم به اين مرحله كه اطلاعاتم را sort كن
وقتيكادر sort باز مي شود مي گويم ستون 2 را و ستون 3 را و ستون 4 را با توجه به text سرت كن كلي با ساعت شني وقت تلف مي كند و بعد كادر don't sent را مي آورد
چكار كنم
با تشكر
سلام
ببين اگه فايلت رو به يه نام ديگه و يه جاي ديگه Save as كني ممكنه كارت حل بشه
البته ممكنه اشكال از اين مورد هم كه اينا با همديگه يكي شدن هم باشه
يه چك بكن و خبر بده
نه هيچ فرقي نكرد باز همان پيغام را مي دهد من ستون اول را چون شماره رديف است نمي گويم سرت كند و سرت كردن را از ستون دوم شروع مي كنم
ممكن است اشكال از اين مورد باشد؟
آخه سرت ستون اول به چه دردم مي خورد خودش رديف است ديگر 1،2،3،...
Wordits عزیز مشکل حل شد، و این بار با انتخاب نوشته دیگر در کنار فونت Times New Roman نوشته Heading را نمایش نداد و فقط خودش بصورت ساده بود که با یک Find and Replace همگی جایگزین شد.
لطف دارید ولی اگر چیزی در رابطه با ورد و این تاپیک بدانم دریغ نمی کنم. و هر چند جایش این جا نیست ولی نه به عنوان نصیحت بلکه به عنوان پیشنهاد به همه دوستان می گویم به دنبال زبان انگلیسی بروید. و خودم در اول راه هستم
راستی جواب پست شماره 1740 بخصوص سوال دوم برایم خیلی مهم است اگر سوال مبهم هست دوباره توضیح دهم.
نمی دانم این نکته قبلا گفته شده یا خیر ولی یک بار من می گویم.
یک نکته آموزشی برای دستور Chang case:
شما در سندتان تعداد زیادی لغات با فونت لاتین (برای فارسی مفهوم ندارد و کار نمی کند) دارید خوب اگر بخواهید این لغات را که قالب و فرمتشان با نوشته های دیگر در سندتان فرق دارد چطور انتخاب می کنید ؟ انتخاب تک تک دشوار، خسته کننده و غیر منطقی است. پس 1- به کادر Find and Replace بروید 2- در فیلد Find کلیک کنید 3- دکمه Format را کلیک کنید تمام خصوصیات لغاتی که می خواهید انتخاب شوند را به درستی مشخص کنید (اندازه، رنگ، نوع و چیزهای دیگر قلم یا فونت) 4- در همین پنجره دکمه Find in را کلیک کنید تا زیر مجموعه آن نشان داده شود حالا گزینه Main Document را انتخاب کنید و سپس دکمه Close را بزنید. تمام لغات مورد نظر شما انتخاب شده است.
نکته اصلی : اگر فونت لاتین ما با حروف بزرگ یا Capital شروع شده باشد و بخواهید همگی حروف کوچک باشند از دستور Chang case استفاده می کنیم که در کادر Find and Replace و حتی در قسمت پیشرفته این پنجره در بخش های Format و Special ندیدم که دستوری برای Chang case باشد پس بعد از طی مرحله 4 و زدن دکمه Close (در حالیکه متن شما در حالت انتخاب و بلوکه هست) به راحتی یکی از دستورات Change case را انتخاب کنید.
با سپاس فراوان از همه
بدرود
Last edited by jedivssith; 03-03-2008 at 13:33.
با سلام دوباره
راستش من این نمودار رو در درفتر چه سوالات امتحانی کانون دیدم و با محیط اکسل هم آشنایی دارم ولی همچین چیزی رو تو اون ندیدم ممنون می شم اگه کمکم کنید
سلام سه باره
می خوام به صورت غیر حرفه ای یک مجله چاپ کنم اما فعلا چند تا مشکل برام پیش اومده . امید وارم شما کمکم کنید
1- اندازه کاغذها
ظاهرا صفحات مجلات کاغذ A3 است که به صورت landscape مطالب روی آن چاپ شده است سپس از وسط تا شده است در این حالی یک صفحه کاغذ A3 تبدیل به 4 ورق A4 می شود.آیا این حدس درست است یا اندازه ورق مجلات با کاغذهای A3 متفاوت است؟
2- گذاشتن شماره صفحه و.....
در کاغذ A3 ذکر شده که حالا تبدیل به به 4 ورق A4 شده است باید 4 تا سر صفحه و شماره صفحه و..... داشته باشد
آیا ورد 2007 یک چنین امکاناتی دارد که در یک طرف صفحه 2تا سر صفحه و شماره صفحه و......گذاشت یا نرم افزار خاصی دارد؟
سلام
براي اينكه ستون اول سرت نشه آيا بقيه ستوها يا بقيه خانه ها رو انتخاب ميكني يا نه ؟
سلام
اخه دوست عزيز شما يه توضيح بسيار مختصر در مورد نمودارت دادي حالا درخواست كمك داري
اكسل خوره انواع نمودار هست و هر نموداري رو بخواي ميتوني با اون رسم كني
بايد اول صورت مساله و مثالهايي از اون رو مطرح كني تا بعد
همه اين قابليتهايي كه گفتي در ورد هست و ميتونه اون كارها رو هم انجام بده
همچنين اگه قرار باشه كار مجله انجام بدي نرم افزارهاي ديگه اي هم هست كه بتونه كمك كنه مثل Publisher كه محصول خود مايكروسافت هست و نرم افزارهاي ديگه
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)